Овен 21 март - 20 април

Станете рано и бъдете първи пред гишето, на което имате работа за вършене и документи за уреждане. Към обед навлизате в рисков период. Съветът е да обмисляте нещата, да планирате ходовете си, да не казвате големи думи, след които няма да последват големи дела. Пътят ви в една посока може да бъде отрязан. Не е изключено да ви „отрежат” и квитанциите в любовта. Венера вече не ви гледа в хармоничен аспект. Всичко, което предприемете в момента ще се нуждае от корекции в бъдеще, ще ви коства много време и пари. Не товарете кръста.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Между 07ч и 08ч 30 мин. в живота ни има равно количество добро и зло. Очертава се тенденция към ненамеса. Нищо не може да вземе предимство и да предначертае избора ни. Може да си позволите ход, който да е изцяло ваш, изцяло насочен към личното ви благоденствие и успех. С действията си в момента преминавате на нова навивка на развитие. Не е все едно какво ще изберете. После не се сърдете на никого. Приключвайте обещаното, дарявайте радост и любов. От днес Венера ще ви гледа в чудесен аспект от знака на Девата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Каквото е важно свършете го до 08ч. 30 мин. Станете рано, ако искате да направите своя ход, в който никой и нищо не се намесва. С напредването на деня се губи контрол в ситуацията, особено в любовта. Венера вече ви гледа в нехармоничен аспект. Не смесвайте чувствата със служебните ангажименти. Навлизате в успешен период и до края на седмицата ще получите нужната ви дотация и обещание за съдействие. Днес е важно да се планира, да се стиковат намеренията, да се водят преговори и да не се прави прибързан избор.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Тази сутрин ще сънувате пророчески сън, който ще се сбъдне. Доверете се на интуитивната си реакция и по най-бързия начин проведете разговори, от които очаквате много. До 8ч. 30 мин. ни е даден прозорец на сила, в който нито доброто помага, нито злото вреди. Може да си позволите да направите своя личен избор. След това навлизате в неблагоприятен период до петък. Не се препоръчват оперативни намеси в областта на отделителната система и бъбреците. Щадете се, не вдигайте тежко. Върнете си дълговете.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Край с летните забежки в любовта и чувствата. Венера напуска вашия знак и отива да мъти водата на трудолюбивата Дева. В този ден е важно да сложите в ред чувства и наличности, да направите инвентаризация на лични и професионални връзки, да си върнете дълговете и да потърсите длъжниците си. Не предприемайте нищо съществено преди да си съставите точна план-програма за бъдещето. Планирайте за утре публични изяви и делови срещи, на които трябва да отидете максимално добре подготвени.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес Венера навлиза във вашия знак. Не позволявайте на емоциите от лятото да пречат на работата. Най-полезно и добре за вас е да претворите чувствата си в работа. В тези дни може да сътворите своя шедьовър подклаждани от чувствата, които ви заливат. Ще ви хрумнат блестящи идеи, които не бива да споделяте преди да патентовате и реализирате. Анализирайте своя път, откажете се от всичко ненужно, вредно и разболяващо. За утре вечер планирайте среща с потенциален благодетел или бъдещ работодател.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

От днес до петък Луната е във вашия знак. Бъдете внимателни, не вдигайте тежко и не планирайте оперативни намеси в областта на бъбреците и отделителната система. В преносен смисъл трудно ще се разделяте с вредни и разболяващи връзки. Направете всичко възможно днес да разграничите полезното от вредното и да оставите в миналото това, което ви проваля. Върнете си дълговете, започнете на чисто и в любовта. Ден за подреждане на приоритетите. Утре ще получите изгодно делово предложение. Вечерта уредете среща със спонсор.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Интуицията ви работи на пълен капацитет. Важното за деня свършете по най-бързия начин. Бъдете първи на срещата с шефове и партньори, не протакайте решението на важни делови и лични задачи. До 08ч. 30 мин. тенденцията е към ненамеса в работите ни. С напредването на деня ще получавате хармонични сигнали и в любовта. Венера вече ви гледа обещаващо. Сега е момента да подредите живота и приоритетите си и да започнете да действате още от утре, когато в живота ви ще се появи благодетел и шанс.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съветът на деня е да не се започва нищо съществено, а да се направи инвентаризация на чувства, работа и наличности. Ден за разчистване на сметките, за покриване на задължения и връщане на дълг. Потърсете и длъжниците си, не се колебайте да си поискате и обещаното увеличение на заплатата. До края на седмицата ще имате положителни резултати. Не правете никакъв избор, защото благоприятният момент още не е настъпил. Не обвързвайте работата си с любовта и чувствата. От днес Венера ви гледа в нехармоничен аспект.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Навлизате в труден професионално период, но в любовта ситуацията ще се отпуши, ще се изчистят отношенията и ще се направят отдавна чакани предложения. Не започвайте връзка по месторабота, защото тогава и работата и любовта ще се объркат. Родените в първата декада ще изживеят рискови моменти и по някакъв начин може да навредят на здравето си. Не товарете кръста и бъбреците. До петък е неблагоприятно за оперативни намеси засягащи отделителната система. Трудно се разделяте и с миналото си.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Навлезете в силен тридневен период. Подредете приоритетите. Върнете дългове на внимание и обич. Потърсете и хората, които нещо ви дължат. Чакайте и подаръци за заслугите ви в миналото. Не бързайте да започвате нови бизнес ангажименти. Направете си точна план-програма за следващите дни. Интуицията ви работи на ниво, сънищата са пророчески, а хората, които ви трябват сами ще ви потърсят. Помечтайте, представете си ярко и с подробности тава, което искате и съдбата ще ви помогне да го материализирате.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

За родените в третата декада ще има прозорец на сила тази сутрин. Станете рано и бъдете първи пред важните за бъдещето ви гишета и шефски врати. Ден за планиране, но не и в посока за навреждане на нечии интереси. Който рие яма пред някого, сам ще падне в нея. Ден за анализ, за прошка и покаяние. Ако се чувствате онеправдани на дадено място търсете варианти да се освободите от зависимости и окови. Ден на творческите замисли и на планирането на съвместни начинания. Нищо ново да не се започва.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Стабилизирате се материално и до края на годината може да намерите нова работа или да направите преход в нова среда. Някой ще замине и за чужбина с по-дълготрайна цел и перспектива. Не оставайте където сте, търсете нови възможности и варианти за развитие. И у дома може да станете трима.

Неблагоприятно за раждане със секцио до обед. Родените днес ще имат остър и жлъчен език, но малко физическа сила, за да се справят с проблемите, за които спорят и говорят. Дълго ще се нуждаят от грижите ви. Те са птичето, което няма да иска да излети от гнездото.

Заченатите днес между 07ч - 08ч 30 мин. ще изживеят живот-награда за страданията от миналите си животи. Зарежете работата и направете своето щастливо бебе.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.