Снимки

Овен 21 март – 20април

Денят е благоприятен за нови инициативи, за делови срещи и контакти с бъдещи и настоящи партньори. За вас нещата ще стават по трудния начин, ще се налага да правите копромиси и да се съобразявате с хора, които не биха се съобразили с вас, ако са във вашето положение. Дори и най-близките ще ви поставят неизпълними условия. Родните в третата декада са в по-неблагоприятна юридическа позиция. Трудно ще се уредят имотни дела и междусъседски отношения. Но в любовта може да напарвите своя силен ход.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте този ден, защото от утре ще навлезете в неблагоприятен период и нещата при вас ще стават по трудния начин. В момента тенденцията е да излезете начало, да получите с лекота нещата, към които се стремите и да ви окажат съдействие при важни професионални и лични инициативи. Денят се свърва с виното и камбаната, с новини и съобщения, за които ще почерпите. Контролирайте емоциите, за да вземете правилното решение. Вечерта ще ви завърти главата не само алкохола, но и любовта.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Силен ден за вас, особено за родените след 11 юни. Правото и законът ще ви покровителстват. Вероятно е да получите и незаслужени екстри или подкрепа, която са дава само на избрани. Всичко предприето ще носи ползи, ще улеснява бъдещите ви начинания и личен избор. Разпуснете в приятна компания след работно време. Денят е особено благоприятен за предложения годежи и сключване на брак. Не оставайте друг да ви изпревари и да ви отнеме това, което по право си е ваше. Денят се покровителства от висшата любов.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще ви поставят ултиматуми, ще трябва да изтърпите намеси и да харчите излишни пари. Родените в третата декада да не нарушават закона и предписанията. И дори и да сте прави може да ви санкционират. Околните ще се отнасят с ирония и пренебрежение към личните ви амбиции. Ще се наложи да се отказвате от нещо желано и мечтано. Жестовете и жертвите ви ще си струват, ако с тях ще помогнете на любимите ви хора да се изправят и тръгнат напред. Вечерта си позволете разтоварващи моменти. Навлизате в силен период.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден с изключителна сила и възможност да се постигне нещо голямо. Може да получите на ниска цена и дори даром нещо, към което отдавна се стремите. Ще ви покровителства любовта във всичките и форми и нюанси. Най-добрият ден за месеца, в който да направите предложение и да сключите брак. Подписаните днес договори ще ви осигуряват свобода на действие и ще ви устройват в нова среда. Добре е да се капарира имот. Вечерта контролирайте емоциите и внимавайте с алкохола. Навлизате в рисков двудневен период.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес съдбата ви дава лост и опорна точка, с които може да повдигнете и разрешите проблемите си. Чудесен момент за старт на нови програми, дейности и лични инициативи. Вземете решението, което все отлагате. Всичко предприето ще дава полет на ума и фантазията, ще ви среща с любовта и ще помага да осъществите мечтите си. Ден за веселие. Поводи ще се намерят. Търсете начин да привлечете не само погледите на околните, но и личната им подкрепа и съдействие в посока на вашите интереси. Днес и злото е за добро.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на благоприятни промени и късмет за родените в третата декада. Ще се измъкнете от капан, в който сами сте се вкарали, но до вечерта може да влезете в друг. Работете и действайт екипно, разпределете отговорностите. Може да се скриете и зад нечий широк гръб, ако стане напечено. От особено значение днес е самоконтрола. Може да се очакват провокации, но правото и закона ще действат в посока на вашите интереси и права. С лекота се придобива една особена вътрешна свобода, която ще помогне да направите и любовно предложение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако днес направите първата крачка вав важна за вас поска, утре вече ще тичате без задръжки към целта, ще я посотгнете и ще получите лично удовлетврение. Тези дни ще ви донесат награди, повишение и възможност да си устроите живота по нов начин, на ново място и с нови хора. Най-добрят ден за предложения, брак и годежи. Не позволявайте на любовта да си отиде и да се изгуби в делничноста. Ден за веселие песни и танци. Намерете време и за работа и за удоволствия. Ще се случват събития, за които ще почерпите.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден, в който задръжките отпадат, лесно се преодоляват препятствията в нас и около нас. За да постигнете максималното е важно да се владеете, да контролирате емоциите и да знаете какво правите във всеки един момент. Лесно се губи самообладание и в радоста и в мъката. Денят е благоприятен за нови начинания и ново обвързване. Законът ще ви подкрепя, стига да сте помислили за всичко, да сте подредили приоритетите и документацията си. Сънищата ви подсказват за какво вече е дошло време.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден и рисков ден за родените в третата декада. Ще влезете в единоборство със закона. Може да ви санкциоират и ощетят на изпити и конкурси. Битката за кокала навлиза в решителна фаза. Този ден ще ви предложи и спасителните варианти за оцеляване в кризата. На едно място ще ви отхвърлят, но на друго ще ви приемат с овации. Проблемът е, че предпочитанията и чувствата ви са насочени повече към мястото на отказите. Денят е благоприятен за брак, но на вас може и да ви откажат. Контролирайте се максимално и си гонете интереса.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един магичен и пробивен ден за родените в третата декада. Ще се промъкнете през иглените уши на голямата конкуренция както в работата, така и в любовта. Чудесен ден за обвързаване, брак, годежи и подписване на нови трудови договори. Всичко, което уредите и уговорите ще ви донесе ползи и предимства. Това, което отложете за утре ще зацикли и ще ви докара ядове от гадове. Уплатнете максимално времето си с дела и инициативи, които ще ви донест щастие, късмет и пари. Не е време за колебание и отсрочки, цялото ви бъдеще е сега.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

За вас денят открехва врата от възможности, през която ще влезе победоносно в следващте дни. Движите се към нови отношения и нов начин на живот. Подпишете нови договори, които ще ви осигурят стабилни доходи и възможност за израстване. Ще запомните този ден и с важно събитие, за което ще се почерпи. Ще бъдете част от чужда радост и промяна, която ще донесе и за вас придобивки. Чакайте и направете предложение за брак. Всеки на своето ниво да се замисли за бъдещето и да се опита да си уреди живота.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Край с изчаквателната политика. Време е за действие, за смяна на подхода, средата, партньора, приоритетите и местоработата. Всяка инициатива ще ви отваря нови възможности, нови лични и пазарни ниши. В края на годината ви чака особено важно и стабилизиращо събитие. От октомври започвате победоносния си поход напред и нагоре, който ще трае до октомври 2018 г.

Родените днес ще владеят тълпата, ще са вдъхновители и организатори на промените, които предстоят. Чака ги слава и известност, а ако се родят около игрева или залеза на Слънцето ще намерят щастието, работата и партньора си в чужбина.

Заченатите днес ще изживеят живота си в радост и веселие, особено ако бъдат заченати в щастлив за вас момент. Ще имат ярък живот, с много приключения и пътувания, с благодатни промени и подаръци от съдбата.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.

Иван Гатев – гласът на „Контрол“

„От горе иде шуменски влак,/ Също ми носи вино и коняк.“ Пееше великия Тодор Колев и носеше шуменското си аз, да огрее големия артистичен небосклон над столицата. С влака, но от малко по-ново време, в София е дошъл още един талант, и предстои да покаже колко ярко и надалеко ще успее да огрее. Иван Гатев влезе в окото на прожекторите на сборния концерт като новия вокалист на група „Контрол“, които споделиха сцена с „Ревю“, „Нова генерация“ и „Хиподил“ в „Арена Армеец“ преди месец. Всъщност Иван е в „Контрол“ от три години, а от седем изкарва хляба си само с музика в различни и разнородни проекти.

Рачков и Мария си простиха (СНИМКИ)

Общ кадър на тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова разбуни духовете, че двамата отново са се събрали. Засега те не коментират дали искрата между тях отново е пламнала, но е ясно, че са си простили взаимно, тъй като до този момент дори продуцентите им трудно ги събираха на едно място.