Овен 21 март – 20 април

Ден на разкритите тайни, на възможността да разберете нещо, което ще ви е от полза в бизнеса и в деловите отношения. Търсете допълнителна информация по делата, които предстоят и по въпросите, които не търпят отлагане. Ще получите подкрепа в труден момент и ще излезете с чест от неприятна ситуация. Влиянието ви ще се усили, ще бъде забелязано и оценено от колеги и шефове. Предстои ви повишение, ако се постараете и развиете личните си идеи и потенциали. И сънищата ви носят информация и ще се сбъднат.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес ще е трудно на лаиците, на тези които не разбират от дадена работа, а се тикат напред в желанието за лични печалби и изгоди. Никак не е изключено да се изложите, да покажете ниско ниво на компетентност. Този ден изисква да отидете на работни срещи максимално подготвени и подковани по въпросите, които ще се разискват. Не може да се разчита на стари знания и лаври. Вероятно е да ви детронират от постовете, които заемате, ако не си ги заслужите. И в любовта дайте всичко от себе си и се постарайте повече. Здравето е нестабилно.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят покровителства знаещите и можещите, както и тези, които ги открият, стимулират и подкрепят. Търсете подходящите специалисти за делата, които подхващате и проблемите, които ще решавате. Не се задоволявайте с некомпетентното мнение на роднини и приближени. В момента личната ви стабилност, позицията ви в обществото и на работното място зависят от качеството и знанията на тези, с които работите. Добре е сами да започнете нов квалификационен курс. Връзкарите да бъдат подложени на тест по пригодност.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Може да намерите работа по специалността си и съответния специалист по въпросите, които трябва да се решават. На предна позиция излизат знаещите и можещите. Проблемът е, че такива хора не знаят как да се пазарят и не са в час с методите за манипулация. И това трябва да се усвои и научи. Изисквайте повече, ако и давате повече на работното място. Платете повече, но само за качествена услуга. Рекламата ще изиграе поддържаща, но не и основна роля в продажбата на личното ви производство и интелектуалния ви труд.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес лъвските постове трябва да се заслужат с повече старание, компетентност и знания. Търсете нови източници на информация, особено ако ви предстоят важни делови срещи. Ден на тайното и скрито знание, което не се дава на всеки, но на лъвовете може да се подаде наготово поради постовете и позициите, които заемат в бизнеса и в обществото. Интересите ви ще се сблъскат с тези на хора с апетити без покритие. Тежка е битката с безпросветността. Всичко, което научите и до което се доберете като факти ще ви свърши работа.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят ще предложи повече възможности на родените след 1 септември. Положените усилия ще се отплатят. Може да намерите по-добре платена работа и да спечелите конкурс. Ден и на алтруистите, готови да служат на обществото и да предават знанията и уменията си на младите. Стимулира се обмена на енергии. Новите връзки ще са от полза за бъдещите ви действия и инициативи. Опреснете знанията си, търсете и нужните ви специалисти в областта, в която не сте добре подготвени. Печели се от консултантски услуги.

Работа-6

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на тайното знание и неговото използване. Търсете допълнителна информация за всичко, с което се захващате. Не се явявайте неподготвени на изпит и конкурс. Може да намерите и точните специалисти, които да ви свършат работа на ниво и да ви окажат съдействие в труден момент. Да не се споделя много. Конкуренцията напира да разбере тайните ви. Регистрирайте патенти, защитете идеите си. В момента е трудно да се определи границата между това, което може да се каже и сподели и това, което трябва да се премълчи.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за самоподготовка. Запишете се за нов квалификационен курс. Търсете и сравнявайте информация от различни източници. Не се предоверявайте само на едно мнение, ако искате да запазите и защитите позициите си. Може да се включите в съвместни инициативи, но само ако сте в ролята на шефа или ръководителя на групата. Добре е днес и утре да се откажете от активни действия в нова посока, а да трупате информация, потенциал и капитал за новите си инициативи. Всичко, което научите и проучите ще ви е от полза.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес може да се сдобиете с ученици, да влезете в преподавателска, треньорска и наставническа роля и сами да научите нещо важно за бъдещата ви работа. Сега е момента да се готвят и търсят специалисти, да се пренастройват методите за действие и обслужване. Всяка нова идея ще ви влезе в работа. Може да продадете скъпо продуктите на интелектуалния си труд и да накарате личната ви компетентност да носи доходи. Ден, в който ученикът и учителят се намират и осъществяват перспективна симбиоза.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не се опитвайте да откривате топлата вода, а потърсете това, което ви е нужно в старите знания и връзки. Печели добре поднесеното старо. Възродете стара идея, която не сте могли да осъществите в миналото. Търсете за подкрепа, съвет и съвместни действия старите и проверени във времето приятели и колеги. Може да се започне нова дейност със старите играчи и постановки. Паралелно стартирайте работа или учене в нови полета на знанието. Комбинирайте нещата, възродете добре познатото старо и в любовта.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес много фактори, хора и събития ще ви отказват от намеренията и играта, в която смятате да се включите. Проявете щедрост, давайте, подкрепяйте нечии действия и лична кауза, докато вашите дойдат на дневен ред. Ден на алтруиста. Нужна е щателна подготовка и проучване на мнения, а не старт на нова инициатива. В момента активните ви действия може да бъдат яхнати и впрегнати в посока на обслужване на чужди интереси. Енергията изтича от вас към другите. Постарайте се да се заредите с нови виждания и творчески идеи.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

И докато другите залагат над книгите и се опитват да запомнят информации и факти при вас много неща ще дойдат интуитивно и наготово. Може да се доберете до скривана и дълбоко консервирана информация, което ще отприщи желанието ви за действие и работа. Внимавайте кой какво ви казва и на момента сглобете пъзела от възможности. От няколко страни ще получавате знаци в каква посока да тръгнете и как да се справите с проблемите. Който има уши ще чуе и който гледа ще види. Доверете се на интуитивните си усещания.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Много труд и работа е имало, а сега е време да обирате плодовете на труда си. До една година ви чакат имотни придобивки, възможности за повишение и нова работа. Ще се появи и нов човек в семейството, а някой и близнаци ще дочака. Не се колебайте да поемете хвърлената ръкавица. В момента навлизате в най-силния си едногодишен период, в който ще постигнете много повече от предните години.

Родените днес съчетават ум и интелигентност с интуиция и прогностична дарба. Добре е да се занимават с благотворителни проекти, така сами ще стават обект на благотворителност. Ще бъдат комплексни лечители на тялото, душата и обществото. Съдбата ще ги пази при критични обстоятелства.

Заченатите днес ще бъдат стожери и защитници на закона, независимо какъв е той и чии интереси обслужва. Предопределени са да пазят устоите на обществото. 

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.