Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за старт на нови и важни начинания, за поглед в нова посока и подписване на нови договори. Не се колебайте да влезете в нова среда, да опитате късмета си в непроучени места и терени. Ще се случват събития, за които ще почерпите, а и на сбирката тази вечер може да получите дългоочаквана покана и вест. Основното изискване е да не се губи чувството за мярка, да се внимава с алкохола и наркотичните злоупотреби. Любовните връзки също ще ви действат наркотично, ще ви вадят от релси и ще ви вкарват в нови такива.

Телец 21 април – 20 май

Ден на неочаквани попадения, които ще окажат благоприятно въздействие върху личните ви стремежи, бизнеса и търговската ви инициатива. Ще се събудите с блестящи идеи. Не е изключено да ги реализирате с помощта на хората, които ще срещнете тази вечер. Ден на виното и камбаната. На маса ще се решат основни въпроси, които до момента са оставали висящи. Това е и един от най-благоприятните дни за брак и любовно предложение. Всичко предприето ще носи късмет и надежди за бъдещето.

Близнаци 21 май – 21 юни

Основното изискване на деня за вас е да не губите чувството си за мярка и да не отивате в крайности. Ще се намери кой да ви издразни и предизвика. Ще научите провокиращи новини, ще разберете за малки и големи предателства, за които не сте подготвени. Това може да наклони избора ви към нов тип отношения и връзки, от които не е изключено пак да се опарите. Отнасяйте се с подозрение към всякакви съвети, предписания и предложения. Не прекалявайте с алкохола. Няма да е добре утре да се събудите на непознато място.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес придобивате по-големи пълномощия и с лекота се внедрявате в нова среда. Чудесно е да подпишете нов договор, да получите и направите предложение за брак и по някакъв начин да се обвържете с нови партньори. Постарайте се да реализирате хрумналите ви идеи. Сънищата ви са пророчески. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще се усети от околните, и много хора в днешния ден ще ви се доверят. Осъществените връзки ще са база за бъдеща работа и личен живот.

Лъв 22 юли - 22 август

Търсете нови връзки и контакти, рекламирайте се, използвайте всяка предложена възможност и получена информация за старт на нови инициативи и преход в нова среда. Нещо особено може да се случи. Отключват се шансове, които в миналото сте замразили, или другият, от когото зависят нещата не е бил съгласен. Важното е да се контролирате. Който в този ден загуби чувството си за мярка, ще загуби и възможността да спечели в партньорските срещи и договаряния. Алкохолът е лош съветник, бъдете трезви на важните за бъдещето ви места.

Дева 23 август – 22 септември

Няма да послушате съвета, ще отидете в крайности, ще направите прибързан ход, ще позволите на някой да овладее личния ви ентусиазъм, да използва усилията ви за лични цели и облаги. Внимавайте с алкохола и стимулантите. И една на пръв поглед чудесна идея може да ви зариби и постави в зависимост от чужди интереси. Рискувате повече, отколкото си давате сметка и в страничните връзки. Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер. В бъдеще това може да се окаже и новата ви семейна половинка.

Везни 23 септември - 22 октомври

Денят е благоприятен за нови начинания. Не отклонявайте покани. Реализирайте пътувания и срещи на престижни светски и обществени изяви. Старайте се да излезе на светло и да се рекламирате. Не отклонявайте и предложения за работа. Възможно е да подхванете допълнителен бизнес или да уговорите нови условия в стария. Ако в главата ви се върти някаква идея, опитайте се да я реализирате. Търсете спонсори, семейна и приятелска подкрепа. Този ден може да отвори врата към неограничените възможности.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на надеждата и неочаквания шанс. Луна и Нептун ви облъчват с вдъхновение от знака на Рибите. Може да ви хрумнат златни идеи или някой с лекота да ви подари своите. Движете се с отворени сетива, късметът ви диша във врата. Чудесно е в този ден да подпишете нов договор, да уредите среща с мениджъри и потенциални бизнес партньори. Имате шанс да намерите връзката, която ще ви извади от професионалната криза или от самотата в личните отношения. Най-добрият ден до края на месеца за обвързване и брак.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес носите късмета със себе си и с лекота го подарявате на друг. Ще се окажете неадекватни или нерешителни в момент, когато трябва да се вземат важни решения. Пропускате си шанса и налитате на неподходящите хора, особено ако си позволите алкохолни или наркотични злоупотреби. Този ден притежава магическа сила, която може да ви издигне на висока позиция или да помогне да издигнете с делата си някой друг на определеното за вас място. Помислете дали си струва да рискувате всичко за едно съмнително забавление.

Козирог 22 декември – 20 януари

Разкрепостете се, повеселете се, влезте в нова компания и нова среда. Правете всичко, което ви е на сърце и което отдавна искате да ви се случи, но не губете чувството си за мярка. Не е изключено срещите от днешния ден да ви донесат това, което ви липсва, и да запълнят празнотата в живота ви. Чудесен ден за годежи и брак, за първа среща и първа целувка. И втората ще ви се услади, ако сте с подходящия човек на подходящото място. Не се затваряйте в себе си, независимо как се чувствате. Променете средата и ще решите проблемите си.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят дава шансове, които не бива да се споделят и подаряват на друг. Гребете с пълни шепи от живота, пътувайте, посетете място, което сте виждали в сънищата си, и бъдете с тези, за които мечтаете и на сън дори. Ден за всякакъв тип обвързване, за сключване на нови договори и брак. Огледайте се, късметът върви до вас или вече ви носи на ръце. Може и да не се получи толкова прекрасно, но усилията ви от днешния ден наистина може да ви осигурят прекрасен живот и възможност, която не се дава всеки ден и на всеки.

Риби 20 февруари - 20 март

Един вдъхновен, но рисков за вас ден, защото личното ви и творческо вдъхновение ще работят за чужда кауза или ще ви вкарат в кошарата на обвързване, от което трудно ще се измъкнете. Не подарявайте идеите си и не споделяйте хрумванията си особено с потенциални конкуренти. С лекота се придобива една особена вътрешна освободеност, която може да се окаже неадекватна на външните условия. Денят е благодатен за нови начинания и подписване на нови договори. Внимавайте да не изпуснете контрола във важен за вас момент.
 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Няма да мине без раздели, лична и професионална инвентаризация. Отърсете се от всичко, което вече ви е отесняло, вреди и пречи на професионалния и личния ви напредък. Ще оберете и реколтата на деветгодишните си усилия или на деветмесечната си бременност. В следващата година трябва да започнете нещо ново или старото да тръгне в нови условия, с нови хора и нов подход в ситуацията.

Родените днес притежават изключително вдъхновение, творчески и артистичен талант. Ще се изявяват на сцената на живота. Постарайте се рано да откриете дарбите им. Това са стари духове с последно прераждане. Те ще ви учат и наставляват.

Заченатите днес ще притежават буен нрав, но и една особена критичност към себе си, която ще им помага да се коригират бързо в момент на грешки и да намират правилния път. Не всеки може да се надсмее над себе си, но те ще го правят и с творчеството си.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.