Снимки

Овен 21 март – 20 април

Очертава се тежка събота, с опити да бъдете притискани и манипулирани. Може да попаднете в критични ситуации. Съветът е да не рискувате излишно и да бъдете пределно внимателни. По трудно ще бъде на родените в първите дни на зодията. Не влизайте в разправии с никого. Каквото се развали в този ден трудно ще се оправи и има тенденция да добие хроничен характер. Избиват комплексите на миналото. В неделя променяте изцяло похода. Ден с огромна трансформираща сила. Искате или не, но старото ще си тръгне, а може би и една връзка ще си отиде от живота ви. В понеделник се пазете от излишни контакти. Нищо съществено не започвайте, а се постарайте да приключите това, което сте обещали и за което вече пропускате сроковете. 13-и е ден на хаотични движения, на големи приказки и обещания, зад които стои пустота, неразбиране и нежелание да се съдейства на другия. 14-и дава възможност да дръпнете напред и да свършите много добра работа. Подпишете нов договор, освободете се от неприятни ангажименти, търсете нова посока за развитие и работа. Добре е за съвместни инициативи. Привлечете нови партньори и се включете в дейности, които ще ви помогнат да затворите работния си цикъл. 15-и е добър за покупка на недвижим имот. На 16-и нищо важно не предприемайте, не споделяйте и не афиширайте. Тъмнината на новолунието ни обгръща.

Телец 21 април – 20 май

Съботният ден отваря неустоими апетити, но не само към храната. Правят се опити за извоюване надмощие над тези, които се поддават на дресировка и манипулация. Родените в първата декада ще вземат повече отколкото им се полага и ще притискат околните с претенции. Внимавайте. Лесно може да пренатегнете обстановката и да предизвикате експлозии в поведението на близки и приятели. В този уикенд трябва да знаеш докъде може да отидеш и къде вече трябва да спреш. Неделният ден носи реформи и промени. Някой се изнася, друг се нанася на нова територия или в нечий живот. Огледайте терени за нов офис и дом и за 15-и планирайте финализирането на сделката. Добре е до четвъртък да уредите започнатите преговори и сделки. 12-и е ден за приключване на важни проекти и постигане на отдавна гонени цели. Водете преговори, но не бързайте да сключвате нови договори. В този ден е по-добре да пристигнеш на финала, отколкото да тръгнеш от старта. 13-14-и ще ви изпотят с грешки и конфликти на работното място или у дома. Нищо не се върши качествено, всеки дърпа чергата към себе си. На 14-и сменете посоката и начина на действие. Включете резервите. Сексуалната ви енергия е на макс. 15-и ви дава шанс за уреждане на имотна придобивка. Ден на голямата ви лична инвестиция. За петък не планирайте нищо съществено.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съботният ден може да започне със скандал, който ще ви отрови уикенда. Луна Марс, Слънце и Нептун ви гледат в негативни аспекти. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. Емоциите трудно се контролират. Не прекалявайте с отсъствията, с натиска и стимулантите. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. В неделя може да започнете виновно. Ставаме жертва на едиповите комплекси, опитваме да замажем положението, но горчивината ще остане. В този ден старото си отива, не се опитвайте да го задържите. Намерете време за укрепване на здравето. На 12-и приключете с всичко, което сте обещали и не започвайте нищо ново. 13-и изисква съгласувани действия и отказ да се участва в безсмислени разговори и спорове. Посетете учителите си и бъдете избирателни във връзките. Най-силният ви ден за периода е 14-и. Тенденцията е всичко да тръгне по план така, както сте го предвидили или е изгодно за вас. Постигате отдавна гонена цел или мечта. Преградите по пътя лесно се преодоляват. Действайте активно и ще се похвалите с победа. Сключете нови договори, уредете перспективни сделки и задвижете задачите, от които очаквате основните си приходи. На 15-и до обед може да осъществите перфектната сделка, след това ограничете контактите. 16-и е рисков и опасен ден. Предстои ограбващо шансовете ви новолуние.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените до 1 юли ще изживеят мъчителни и рискови моменти в съботния ден. Апетитите са огромни и трудно се контролират. Емоциите взимат връх и отхвърлят разумната преценка. Може да се скарате с близък и любим или да разберете за изневери. Вечерта властват едиповите комплекси, правим грешки и задълбочаваме кризата. В неделя предстои трансформация, която води към приключвания и раздели. В този ден старото се руши, начина ви на живот ще се промени и дано да е в по-добра посока. Все пак пригответе се да изпиете „една студена вода” или едно горчиво хапче, което ще ви отрезви и накара да мислите повече за себе си. В понеделник се пазете от случайни контакти. Пренапрежението води до сривове във физическото ви и емоционално състояние. Родените в третата декада да очакват удари на работното място. На 13-и посетете капацитет за съвет, особено ако в предните дни сте изживели стресови и губещи положения. Най-успешните ви и силни дни са 14-15-и. В сряда започвате с важен и обезпечаващ ход. В този ден пред вас няма прегради или те са само в ума ви. Гонете си целите. За 15-и планирайте подписване на нови договори, покупка на имот и жилище. Предприетото на 16-и ще тръгне накриво. Помнете, че новолунието в Риби е най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици и привички.

Лъв 22 юли – 22 август

На 10-и доминира желанието да вземеш, да захапеш и употребиш. Вероятно е да влезете в остри сблъсъци на интереси, възгледи и позиции. Който в този ден замине за чужбина дълго ще остане там или няма да помисли за връщане назад. Проведете оздравителни процедури. В този ден слабо място е гръбначния стълб. В неделя е време да се заложат нови основи за бъдещето. Всичко, което правите нека е здраво и функционално. Не пестете труд, материали и средства. Не си спестявайте и усилията, ако искате личния ви живот да е на ниво.12-и дава възможност да постигнете отдавна гонени цели, да приключите проект, който ще ви донесе пари и слава. Не бързайте да предприемате нищо сериозно. 13-и е ден на остри сблъсъци, на напразно говорене, без да се изслушваме един друг. Всеки мисли за себе си и не е склонен да преговаря. На 14-и ще тичате по инстанции и ще уреждате документи. Законът ще ви създава проблеми или по-точно неговите служители, които не са си на мястото или не са в час с новите разпоредби. Качвате кръвното и адреналина. За всичко ще ви трябват много усилия, пари и време. На 15-и не бързайте, важното ще се договори следобед. Може да направите изгодна сделка и да се уредите с имот или наследство. Капарирайте или купете жилище. На 16-и тъмните сили доминират, не сключвайте нови договори.

Дева 23 август – 22 септември

Родените в третата декада ще изживеят мъчителни моменти в събота сутрин. Не рискувайте с тръгване на път рано сутринта. Не започвайте с претенциите и не предизвиквайте околните. Към обед облаците се разнасят, навлизате в творчески период и в следващите дни ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Започнете нова връзка след разделите в предните дни. 11-12-и ще ви поднесат приятни изненади, ще ви помогнат да свършите работата, за която отдавна се подготвяте. Другите са заети със себе си и с проблемите си и няма да ви обръщат внимание. Това са дни, в които може да извоювате повече екстри и да заложите основите на новия си начин на живот. Добре е в понеделник да не се включвате в безсмислени спорове, а неотклонно да си гоните целите. Не давайте никому излишни обяснения за делата си. 13-и е ден за приключване, а не за започване. Не се изкушавайте да стартирате програма, която в следващите дни може да бъде спряна. На 14-и пътят ви криволичи между желанията и възможностите. Нищо не се постига от първия път. Сега е момента да се посаждат в парника семената на новия разсад. И мислите ви ще намерят благоприятна почва за развитие. На 15-и важното да се свърши до обед. 16-и е един от най-тежките изкушаващи и противопоставящи ви на околните дни. Луна, Слънце и Нептун ви гледат в опозиция.

Везни 23 септември – 22 октомври

Трудно ще минете без скандали и неприятности в съботния ден. Някой ще напипа слабото ви място, ще ви изнудва и провокира. И близките ще правят опит да се налагат и да ви манипулират във всеки семеен избор. Навлизате в тридневен критичен период, в който е добре да се контролирате максимално, да ограничите пътувания, екстремни физически и психически натоварвания. Стойте далече от публичните изяви и в неделния ден се окопайте на своя територия. Ден на фундамента. Всичко трябва да се прави здраво или изобщо да не се започва. Приберете се навреме, ако пътувате. В понеделник се пазете от случайни контакти и не започвайте нови инициативи, особено провокирани от хора, които не познавате добре. Пестете си силите, започнете диета, приключете неща, които имат строги срокове. На 13-и потърсете капацитет за съвет. Нужна е трезва оценка на реалностите и възможностите. Намерете майстори, вместо сами да започвате ремонти. Силните ви и успешни дни са 14-15-и. В сряда поне една работа ще потръгне така както искате и сте я подготвили. Гонете далечни цели, но създайте и базови лагери по пътя. Не влизайте в директни сблъсъци, заобиколете това, което не можете да завладеете и подчините. В четвъртък всяка стартирана инициатива ще носи ползи в бъдеще. Финализирайте сделка за новото си жилище или офис. На 16-и не поемайте рискове.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

10-и е ден свързан с насилието, с желанието за коренна реформа, независимо с какви средства и на каква цена. Тълпата е неуправляема, не бива да се провокира общественото мнение. Може да се решите на рисков ход, който тотално да промени живота ви. Сега е момента да се приключи със старото. В неделя ще получите откровение за правилния път и посока. Предприетото в този ден ще стане основа на бъдещите ви лични и семейни отношения, ще се гради и надгражда на така създадената база. Бъдете внимателни какво избирате, на какво се спирате и смятате да разчитате в бъдеще. На 12-и се прочистете от шлаката и за всичко се вслушвайте в гласа на интуицията. Започнете диета и до новолунието в Риби се подгответе да се откажете от вреден навик. Няма по-добър ден за това от 17-и март 2018 г. Във вторник стойте далече от колективните ежби. Който си върши сам работата и не парадира много той ще спечели. Подминавайте хората спрели да си побъбрят. До 15-и на обед Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Не се включвайте в колективни инициативи. Пътят ви ще бъде като бягане с препятствия. Трудностите ще са на всяка крачка. На 14-и се явете на конкурси, независимо силата на конкуренцията. На 15-и участвайте в брокерски инициативи, а на 16- приключете с обещаната работа.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежка и емоционално натоварена събота сутрин за родените в последните дни на зодията. Луна и Марс се целуват във вашия знак, а тези двамата винаги провокират агресивна емоционална реакция към всички и към всичко, което не ни изнася или ни наранява душата. Контролирайте се максимално, за да не кажете и направите нещо, за което да съжалявате. С напредването на деня попадаме под властта на комплексите или на нечии амбиции и апетити. Едното винаги привлича другото. Неделният ден завърта колелото, подканя да предприемем решителни действия за смяна на личната и семейна посока. Този ден се свързва с основата и с фундамента. Не си позволявайте несериозни действия. В понеделник не се доверявайте прибързано. Попадате на фатално привличане, което може да ви донесе удоволствия или придобивки, но за всичко после ще си платите с лихвите. На 13-и не работете в екип и не се включвайте в събрания на работното място. Ден на голямата говорилня. 14-и ще ви даде възможност да направите силен ход и да се внедрите на по-добра служебна и лична позиция. Сключените договори до четвъртък на обед ще ви носят пари, обезпечение и късмет. Сега е момента да поемете нови отговорности и бизнес ангажименти. На 16-и всичко ще тръгне наопаки, а на 17-и направо ще зацикли. Не е време за ски, очертават се травми.

Козирог 22 декември – 20 януари

Рано сутринта в събота нищо съществено и важно да не се предприема. От нищо може да пламнат скандали и семейни войни. Луната навлиза във вашия знак и среща Сатурн. Аспектът ще противопостави старите на младите, ще събуди комплексарския подход и може да стимулира агресивни реакции. Този ден се свързва с изгнанието, с разрушението на старите модели на поведение и начин на живот. Ако в този уикенд заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Не провокирайте околните и се сдържайте максимално. В неделя правите ход, който ви отделя от една група и ви приобщава към друга. Децата се изнасят или започват нов живот, с нови партньори и на ново място. Огромна преобразуваща сила е скрита в тези дни, но всичко ще става с натиск или предозиране на чувствата. Понеделнишки тръгнете бавно и полека към целта и докато не завършите обещаната работата не поемайте нов ангажимент. 13-и е ден за среща с капацитети в интересуващата ви област. Учителят ще се сдобие с ученик и обратното. 14-и отпушва и най заплетените ситуации и дава възможност да излезете с чест от голямата бъркотия. Сега е момента да уредите нещо важно и значимо и да докажете себе си. В четвъртък е време за имотни сделки и покупка на жилище. На 16-и тъмните сили ни контролират. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и е ден, свързан с коренната реформа, която не може да стане по лесния начин, а ще изисква натиск, агресия и упражняване на насилие, за да започнат промените. На всички нива апетитите са огромни. Всеки се стреми да захапе кокала и не е склонен на компромиси. Надделява хищническата природа, така че ако не сте направени от това тесто внимавайте, за да не пострадате и да бъдете ощетени. Сексът тази вечер разболява, а ласките отложени за утре лекуват. Не започвайте нищо, а се постарайте да приключвате. В понеделник на работното място ще се дават взаимно изключващи се разпореждания. Не бързайте да се доказвате, може да се наложи всичко да се коригира и преправя. Шефовете не се разбират, страда персоналът. На 13-и Луната навлиза във вашия знак, стимулира пътувания и светски срещи, активизира желанието да се работи в екип, но и да се провокира общественото мнение. Ще се правят противоречиви изказвания и съобщения. Но на 14-и няма преграда, която да ви спре. Ще свършите чудесна работа, ще уредите нови договори, ще спечелите дело, ще се справите с конкурент и ще реализирате печалби. Посейте семената в парника. На 15-и може да намерите подходящата база за творчество, работа и живот. Ден за покупка на жилище и офис. В петък властват тъмните сили, важното се върши зад кадър, внимавайте.

Риби 20 февруари – 20 март

Тежка събота сутрин за родените в третата декада. Не тръгвайте рано на път, контролирайте се максимално, за де не ви извадят от равновесие. Ден за прошка и покаяние. Овладейте гнева. Не си режете ноктите. Неблагоприятно за хирургически интервенции. Не се татуирайте, не слагайте ботокс. Използвайте активно неделния ден за здравословни процедури и релакс. Включете резервите на пълна мощност, свършете полезна за семейството работа. 12-и е ден за пасивност. Не бързайте с новите начинания. Денят изисква приключване на дейности и инвентаризация на връзки. Във вторник бъдете избирателни, прекъснете вредни контакти и посетете тези, на които вярвате. Ден за среща с учители и специалисти. Търсете съвет от капацитет. 14-и е ден, свързан с вашата родна стихия водата. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода, да намери разрешението си, а вие да намерите пътя към морето на големите си надежди, цели и очаквания. Действайте активно, не се давайте без бой. Правото и законът ще са на ваша страна. 15-и е ден за духовно прозрение, за избор на нова посока, мисия и цел. Ден на разтварящия се лотос. Отворете се към света, сключете нови договори, привлечете стабилизиращи партньорства. В петък е ден за прочистване и пречистване. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, а от живота си фалшивите връзки.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.