Снимки

Aктивно съдействие в борбата с престъпността на територията на община Девня и оказване на пълна подкрепа на местната власт подобно на отрядниците преди години, са приоритетните мерки, които бяха набелязани за изпълнение от членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Девня. Те ще се включват и при бедствия и аварии от различен произход. На годишното им отчетно-изборно събрание бяха отчетени добри резултати в повишаване нивото на организационното състояние на местната структура, чието присъствие става все по-осезаемо в обществения живот на града, съобщиха от общината. Много добра оценка бе поставена и на реализираните инициативи за военно-патриотичното възпитание на подрастващите. Според отчетният доклад на председателя запасното войнство в Девня, о.р. майор Георги Жечев, налице е воля за положителни промени и по-активни действия в осъществяването основните цели, заложени в работата на Съюза. На събранието на местната структура, което се проведе в навечерието на 9-ия национален конгрес на организацията, за неин член бе приет и кметът на Община Девня, Свилен Шитов. На всички новоприети членове бяха връчени членски книжки.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

24 билки забранени за бране през тази година

Мурсалският чай и тази година е забранен за бране, дори за лични нужди, на територията на цялата страна, заради застрашените му находища. Това припомнят от Националната служба за защита на природата към Министерството на околната среда и водите във връзка с традиционното отбелязване на Еньовден.