Снимки

Овен 21 март - 20 април

Ден на мрежата. Лесно се влиза в капани за наивници. От днес Венера тръгва в директна посока и на 28-и отново ще навлезе във вашия знак. Време е да обновите емоционалния си живот и да направите избор в любовните връзки. Днес е особено опасно е да се поддадеш на порока, да съчетаеш пиенето с изневярата и лъжата с кражбата. Не се оставяйте да ви провокират и изнудват. Ако условията позволяват останете си у дома и сред свои. Най-лошият ден в месеца за обвързване, годежи и сключване на брак.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днес е добре да внимавате, да не влизате в нови връзки и изнудващи положения и да ограничите контактите с непознати. Алкохолът може да ви изиграе лоша шега. Отнасяйте се с подозрение към новите предложения. Зад всяко обаждане от непознат търсете скрит неприятен мотив, желание за обсебване и навлизане в личната ви територия. Добре е да поседите край огън и мислено да се прочистите от насъбрания негативизъм. Записвайте мислите и идеите, които ви хрумват, но не ги споделяйте, за да не ви ги откраднат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще бъдете обект на въздействе и опити за влияние от няколко страни. Познати и непознати ще ви засипват с идеи и предложения. Денят е неблагоприятен за контакти и споделяне, за свякакъв тип срещи и взимане на важни решения. Особено опасно е днес да се обвържете в съюз за общ живот или работа. Ден на фатални привличания и чувства, които ще ви донесат болки и раздели. Лош ден за изневери и нови запознанства, както и за сключване на брак. Останете в компанията на най-близките ви хора.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на фатално привличане. Алкохолните злоупотреби ще ви вкарат в капани, от които ще излезете със сигурност объркани, ощетени и употребени. Не правете и не приемайте предложения за брак, за обща работа или политически съюз. Днес няма друг тип отношения освен тези на паяка и неговата жертва. Изключете компютъра, сменете един вид труд с друг, пътувайте с близки и приятели към още по близки на сърцето ви хора. Не търсете нови запознанства и не приемайте нови кандидатури за работа.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес по-големите се опитват да повлияят на по-малките и заблудените. Но над всичко това стои Лъвът, с неговата дарба да налага личните си амбиции и желания на групата и колектива, в който се движи. Ще действате от позиция на силата и ще получите своето. Не слушайте какво ви нашепва шута до вас. Най-голямата ви грешка ще бъде свързана с приемане на гола вяра на нечии непроверени идеи и предложения. Осланяйте се само на себе си, движете се в тесен приятелски кръг и посрещнете празниците със семейството.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не се връщайте назад към стари чувства и връзка, която е само следа от миналото. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанито, от желание да бъдеш с един докато си близък с друг. На всички нива ще има опити за зарибяване. Не се поддавайте на чуждите приказки и увещания. Ще изкарате една приятна събота, ако си останете у дома, ако сте с най-близките и ако отложите всякакъв тип нови контакти и запознанства за друг път. Бъдете сигурни, че всичко, за което ви увещават ще бъде вредно и заробващо за вас.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на мрежата, на възможноста да попаднете в капаните на страсти и желания, които ще се плащат дълго и ще ви струват скъпо. По някакъв начин и сами се опитвате да уловите в мрежите си някого, но без взаимност доверие и двамата ще сте нещастни. Един от най-неблагоприятните дни в месеца за запознанства и сключване на брак. Отложете за друг път срещите с непознати. Днес и утре е добре да се движим сред свои, да се отпуснем в средата си, където може да си починем без напрежение и съобразяване с едно или друго.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Лесно ще зарибите с идете си някого и ще извлечете ползи от чуждото предоверяване. Проблемът е, че това ще е само за няколко дни. После другият ще се усети и ще се отдръпне. Дайте си сметка на кого държите и кой е временно пребиваваща фигура в живота ви. Попадате в капаните на страста и желанието да се изпитат всякакви удоволствия със сетивата. Проблемът е, че днес всеки си прави сметката. Отношенията са неравностойни. Единият се опитва да улови в мрежите си другия, а не да играе честна игра.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Конфликтен ден. Останете си у дома, дори там да има някакво неразбиране. Бъдете сигурни, че навън ви чакат повече неприятности. Приятели ще се опитват да ви използват като щит и меч за постигане на лични интереси. Не взимайте решене под диктовка или в момент на алкохолно опиянение. Тези, по които си падате, може да ви вкарат в неприятни игрички или да се възползват от услугите ви без да дадат нещо насреща. Лош ден за брак. нищо ново да не се предприема. Печелят тези, които ще си останат на свой терен и сред свои.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Оставете настрана компютъра. Не са препоръчителни срещи и контакти с малко познати хора. Отнасяйте се с внимание към всякакъв тип реклами и идеи. В цялата мрежа върви тенденция към зарибяване и обвързване с цел печалба за едната страна. Връзките в този ден са неравностойни и допълнително ще ви затруднят. Планирайте почивка на тихо и спокойно място или работа на свой терен. Може да ви осени прекрасна идея. Нищо да не се съобщава на друг в суров вид. Паяците на интелектуалния труд дебнат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден, в който е добре да се движите под знака на максимата „по добре сам, отколкото зле придружен”. Може да ви се обадят с покана за срещи, в които ще ви бъде оказван натиск, ще бъдете увещавани да тръгнете в една или в друга посока. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. В този ден се препоръчва изолация от околния свят, работа на свой терен и със свои средства. Обмисляйте и планирайте, откажете се от лъжите и завоалираните действия. Бъдете себе си и оставете другите сами да направят своя избор.

Работа-6

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на опасни зарибявания. Ставате лесно податливи на внушения и продавате труда си за жълти стотинки. Днес Венера във вашия знак тръгва отново в директна поока. На 28-и ще навлезе в Овен, а до тогава е добре да сложите в ред личните си връзки и да си дадете сметка с кого ще продължите напред. Случващото се в момента ще отдели истинските от лъжливите чувства, но по един болезнен за вас начин. Може да се очаква компроматна атака от страна на тези, от чието влияние искате да се измъкнете.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка идваша от 11, което е числото на висшата духовност и на Христос. Намалете темпото, опрете се на близки и приятели, търсете начин да координирате и обедините интересите си с доверени партньори. Септември ще ви донесе противопоставяне и битки със закона. Но от октомври ще започнете своето изкачване към върха на постижнията и славата.

Родените днес притежават особна притегателна сила, личен чар, обаяние и магнетизъм, на които ще е трудно да устоиш и които може да ги напарвят манипулатори. Ще бъдат доста затворени в себе си. Ще приемат повече рискове, отколкото е необходимо. Втората половина от живота ще им поднесе съвсем различен начин на живот и може да ги направи диктатори.

Неблагоприятен ден за зачатие. Заченатите днес ще имат особено привличне към забраненото. Ще им бъде заложена садистична програма, насочена с агресия към другите или към тях самите.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Пренаписват готови сценарии за „Междузвездни войни“

Няколко готови сценария, част от сагата „Междузвездни войни“, ще претърпят драстични промени, обявиха изночници, близки до продуцентите от Lucasfilm и Disney пред The Hollywood Reporter. Причината за светкавичната преработка на историите е неубедителното представяне на „Соло: История от Междузвездни войни“ в световния боксофис.

Емоционалната струна на Дани Милев

Дани Милев е от хората, с които можеш да говориш на всякакви теми – зимнина, хобита, образование, икономика... Истинско удоволствие е обаче да го слушаш, докато прави своеобразна дисекция на музикалната индустрия. Причината – той влага сърце и душа във всичко, което прави на този фронт. Не търси комерса, но и не го упреква. Под мотото „разни хора, разни идеали“ той твори без предварителна сметка колко кеш би прибрал от дадено парче.

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.