Овен 21 март - 20 април

В събота печелите от публични изяви. Търсете мнението и одобрението на околните за работата, която вършите. Може да получите спонсорска подкрепа. Ще има за какво да се почерпи в този ден. В неделя не очаквайте да ви разберат, да ви влезат в положението и да ви направят отстъпки. Без да се пазарите, свършете каквото сте обещали. 9-и е ден на мръсни игри и завоалирани действия. Плетат се мрежи и се ловят наивници. Казва се и се декларира едно, а утре ще се направи друго. Опитайте да разберете кой каква игра играе. Подгответе се за натиск и всякакви изненади. Но като се събудите на 10-и, знайте, че нещо в живота ви ще започне да се променя в положителна посока. Планетата на правото и закона Юпитер вече няма да ви гледа в опозиция. Това, което от доста време ви мъчи, ще започне да се подрежда. Ще навлезете в период на по-голямо юридическо обезпечение, ще уредите документи, собствености и дейности във връзка с чужбина. Преградите пред вас падат, очертава се нова посока в бизнеса и личния живот. На 11-и предстои разчистване на сметките. Ще се казват премълчани думи и ще се прави това, за което в миналото не са стигали сили. Нищо няма да става гладко. На 12-и с очертава тежък изпит за вас. Конкуренцията надига глава. Но в петък ще сложите всеки на мястото му и няма да се дадете без бой. В тези дни може да загубите една битка, но ще спечелите войната, водена отдавна.

Телец 21 април – 20 май

В събота може да постигнете максималното във всяка ситуация. Очертават се приятни посещения и предложения, възможност да се спечели нещо допълнително и да се привлекат нови партньори. Със сигурност ще има кой да плати сметките ви и да направи живота ви по обезпечен. Ще се ползвате от допълнителни екстри, а някой ще изкара и неочаквани пари. 9-и е граничен ден, който ще определи на всеки мястото му. Не позволявайте друг да диктува условията. В този ден всеки ще получи по заслуги. Ще се радвате и на любов, ако сте давали такава. От 10 октомври тази година до 8 ноември 2018 г. планетата на правото, закона и протекциите от чужбина Юпитер ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Настава време, в което ще трябва да се уреждат правни въпроси свързани с имоти, наследства и работа извън страната. Няма да ви е леко, ще се борите с институциите и с някой, който ще ви притиска в законов план. Може да ви откажат работа в чужбина. Подсигурете се с добър адвокат и с нужните документи за делата, които предстоят. 11-и дава много посоки на избор. Не се давайте без бой. Всичко, което предприемете ще ви донесе нужните защити и възможност да извлечете ползи от минали грешки. На 12-и посетете капацитет за съвет. Родените в първата декада ще срещнат в петък и първата преграда на работното място.

Близнаци 21 май – 21 юни

7-и е ден за нови начинания, за нови срещи и преговори, които ще ви свържат с качествени хора. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност и се отдавате на удоволствията от живота. На 8-и предстои преобразяване. Пригответе се за лична и професионална инвентаризация, стегнете редиците, дайте си сметка кои са истински верните ви приятели. 9-10-и са може би най-трудните и показателни за бъдещето ви дни. Нещо важно в живота ви се променя, поемате си отговорностите, които до момента сте прехвърляли на друг. На 9-и ще ви бъдат поставени условия и ултиматуми от хората, от които сте си позволили да зависите. От 10 октомври 2017 г до 8 ноември 2018 г Сатурн ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Конкурентите ви ще се сплотят, ще срещате колективен отпор на всичко, което правите в работата, бизнеса или в политиката. Ще се наложи бързо да пораснете, а може и бързо да остареете и помъдреете. Подгответе се да предадете или да поемете щафетата. Родените в края на май първи ще усетят натиска. На 11-и ще се случват събития показващи накъде и към кого е добре да тръгнете. Направете първата крачка към истински важната за вас цел. На 12-и започнете нов учебен процес. Някой се връща, а друг заминава за чужбина. 13-и е ден на големите апетити, покажете зъби и нокти, но подгответе и защитата си.

Рак 22 юни – 21 юли

В настоящия период нещо важно в живота ви ще се промени към по-добро. Планетата на висшето покровителство, на правото, закона и протекциите от чужбина Юпитер ще навлезе на 10-и в знака на хармоничния ви Скорпион и цяла една година ще ви подкрепя в замислите, в юридическите дела, в имотно и наследствено отношение и в посоката на работа и учене в чужбина. Подгответе се за качествен скок в живота си. Още на 7-8-и ще усетите някои екстри, ще получите предложения и ще осъществите връзки с качествени хора. Организирайте големия лов и голямото преустройство в живота си. Направете равносметка и помислете за добри адвокати, посредници и съюзници, с които до тръгнете към важна за вас цел. В близкото бъдеще в живота ви ще се появи важен покровител, а може би точно в този уикенд той вече стои до вас и пред олтара. На 9-и очаквайте опити за зарибяване. Не бързайте, не взимайте важни решения. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите насоките на живота си в бъдеще. На 10-и преградите пред вас падат или вече може да ги преодолеете с един скок. 11-и е денят на първата ви голяма победа или спечелена битка. Родените до 1 юли са в най-силната си позиция. 12-и е ден за размисъл и опипване на почвата. На 13-и е първата ви тестова битка на амбициите и желанията. Ако заминете за чужбина, дълго няма да се върнете.

Лъв 22 юли – 22 август

Настоящият период ще сблъска интересите ви с някой, който дълго ще остане в живота ви и ще е причина за личното ви израстване, помъдряване и остаряване. В този уикенд за вас предстои преобразяване. Ще се радвате на ново присъствие, което в бъдеще не само ще ви радва, но и ще ви затруднява и ограничава. Подгответе се да плащате нечии сметки и дано те да са за децата и внуците ви. В понеделник ще трябва да се кажат тежки думи. На работното място ще се действа и задкулисно, ще се правят опити за обвързване и зарибяване. Не се обвързвайте с никого и не сключвайте нови договори. С навлизането на Юпитер в знака на нехармоничния ви Скорпион в живота ви може да се появи силен опонент. Родените в първите дни на зодията ще трябва да направят своя ход в нова среда и да парират ударите на конкуренцията. Не си позволявайте да сърдите закона и неговите служители. Постарайте се да бъдете изрядни с документи, собствености и разрешителни. Може да се наложат някои бързи прехвърляния на имоти и собствености. Родените в началото на зодията може да очакват първите удари в гръб на 13-и. Затова на 11-12-и се постарайте да не ви хванат в крачка. Търсете нови съюзници, адвокати и просто приятели. Навлизате в период на тежки битки, пригответе се за скок. Чака ви година, в който царската корона ще ви дотежи.

Дева 23 август – 22 септември

7-и е ден за разкрепостяване, за приятни и радващи моменти във весела компания. Някой може и да ви плати сметката, да се погрижи за личните ви нужди, удоволствия и желания. Ще получите и вест, за която ще почерпите. На 8-и ще видите някого в нова светлина или за пръв път ще се събудите с някого заедно в леглото. Този ден ни дава по заслуги. Каквото сте заработили, това ще си получите и дано е само радост и голяма порция любов. На 9-и очаквайте конфликти на работното място и неприятности в отношенията с близки и приятели. Не се обвързвайте с никого, не сключвайте нови договори, независимо от примамливите условия. По някакъв начин ще бъдете зарибени и употребени. Най-лошият ден за годежи и сключване на брак. Във всички взаимни действия ще има подтискане и неравностойност. Един ще ползва благата, а друг ще се труди и плаща за екстрите и това е вероятно да сте вие. 10-11-и са дни, в който преградите падат, но ще отпаднат и някои защити, на които сте разчитали. Може да бъдат детронирани или пенсионирани някои ваши покровители. Постарайте се бързо да намерите нови хора и специалисти, с които да се обградите, защитите и да действате съвместно в бъдеще. На 12-и може да спечелите от консултантска и преподавателска работа. Търсете и предавайте опита си. Петък е ден за коренна реформа в работата и в начина ви на живот.

Везни 23 септември – 22 октомври

7-и е най-хубавият ден за сключване на брак в този месец. Връзките ви ще се покровителстват от висшата любов, а и наследникът скоро ще дойде. Сега е момента да направите предложение или да се запознаете с някого, който в бъдеще ще донесе щастие в живота ви. Отворете се към околните, съберете се във весела копания, радвайте се на живота, защото скоро ще ви се стоварят доста отговорности на главата. Планетата на правото, закона и висшето покровителство Юпитер ще напусне вашия знак на 10 октомври и ще отиде да помага в живота на Скорпионите. Още на 8-и направете лична инвентаризация, дайте си сметка на кого и на какво може да разчитате. На 9-и пуснете мрежата, опитайте се да хванете своята златна рибка на желанията или да се сдобиете с нови защити и защитници за бъдещето. Предстоят рокади на 10-и, които ще ви преустроят от една среда в друга. Не е все едно какво ще започнете и предприемете в тези дни. За вас предстои смяна на караула. Постарайте се да се обградите с нови и качествени хора. Търсете и нова работа, уредете до края на ноември имотни и наследствени дела. 11-и е ден за пътувания, за преход в нова среда и на ново работно място. Предприетото ще носи ползи и защити, но и много усилия ще ви коства. 12-и е ден за консултации, не правете нищо несъгласувано и необмислено. 13-и е ден за реформи.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

7-и е ден на прекалявания, за които ще се плаща. Веселието може да прерасне в скандал. Бъдете внимателни и в неделния ден, за да не плащате за свои и чужди грешки. Не бързайте да взимате решения, за които ще съжалявате. 9-и ще промени намерения и отношения, ще помогне да привлечете някого и в следващите дни и месеци да се ползвате от предимства и защити. За вас започва да духа вятърът на благите промени. Навлизате в един от най-силните и обезпечени периоди в живота си. На 10-и Юпитер навлиза в Скорпион. Веднъж на 12 г. цикъл тази планета на правото, закона и висшето звездно покровителство ще се погрижи и за вас, ще ви донесе юридически, лични и професионални защити и до една година ще сбъдне поне една ваша мечта. Някой ще се обзаведе с нов дом и ново семейство, друг ще дочака наследник или всичко това на куп. 11-и се свързва с колесницата на победата. Няма начин нещо да не потръгне и да не се промени във ваша полза и интерес. Почукайте и ще ви отворят. На 12-и печелите от посредническа и консултантска дейност. Сключените в тези дни договори ще са от голямо значение за бъдещето ви. На 12-и ще се събуди конкуренцията. Любовта ще се опита да ви удуши в прегръдките си с нови претенции и желания. И шефовете ще искат прекалено. В този ден си давате сметка, че трябва да промените подхода и отношенията си с някого.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

7-и е ден за песни, танци и веселие, стига да намерите време и място за всичко това. Доставете си радост, ще има кой да плати поне част от забавленията или бензина. Пътувайте, разширете сферата си на влияние. 8-и е особен ден, в който гениалността и глупостта са се хванали за ръка. Внимавайте с идеите, които споделяте. Всичко се вижда изкривено. Трудно ще различите приятел от враг. Грешките ще се плащат в следващите дни. В понеделник не бързайте да се обвързвате. Нека пазарлъкът да продължи. Ще дочакате екстри и отстъпки до два дни. Проверявайте всяка информация, за да не ви излъжат. Не сключвайте брак. Запознанствата от този ден ще се окажат фатални за бъдещите ви връзки. 10-и е ден на рокади. Сменят се шефове и покровителства, някой излиза от играта и дано да е този, който до момента ви е мътил водата. На 11-и ще направите голяма крачка напред. Планирайте пътувания, делови и лични срещи, разговори на високо ниво и контакти с хора, способни да ви подкрепят и финансират в новите проекти и инициативи. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще ви донесе лично удовлетворение и победа. На 12-и е добре да се запишете за нов квалификационен курс. Всичко, което научите, ще ви влезе в работа. Благоприятно за всякакви консултации. На 13-и ще си вземете своето, дори и да не ви го дават.

Козирог 22 декември – 20 януари

Чакат ви приятни и релаксиращи моменти в съботния ден, а и в неделя късметът ще ви се усмихва, дори и някой да ви гледа намръщено. Разкрепостете се повеселете се тази вечер, но в неделя внимавайте и се стремете да действате обективно във всяка ситуация. Ще получите подарък по заслуги. Вечерта се откриват тайни рани в тялото и в душата. Препоръчва се диета и основно прочистване на тялото и кожата специално. На път сте да възобновите старата си алергия. В понеделник ще ви качват кръвното хора с пороци и неизлечима посредственост. Не влизайте в екип, който е подвластен на нечие мнение и открит натиск. От 10-и нови идеи и нови хора ще се появят на хоризонта. Ще се представят и новите претенденти в бизнеса и в политиката. 10-и руши преградите, определя нови приоритети и връзки, с които трябва да се съобразите, ако искате да останете актуални. В този ден имате повече шансове от околните, по-добър професионален избор и възможност да елиминирате старата конкуренция. На 11-и е време за среща с нови партньори и екипи, за старт на нов предмет на дейност и заявка за участие в нови проекти. Всичко ще потръгне успешно. На 12-и ще загубите, ако се явите някъде неподготвени, ако не действате обмислено и задълбочено. Посетете специалист за съвет. На 13-и всеки е отворил голямата уста.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се уикенд, в който ще плащате за чуждите удоволствия, радости и сладости. Дано това са близките и любимите ви хора, децата и внуците. И най-непретенциозната среща ще изисква финансиране от ваша страна. Ще изпълнявате нечии искания, а за вашите никой няма и да чуе. Не позволявайте да ви движат нечии мисли и илюзии. Внимавайте с алкохола и стимулантите. 9-и е ден на тайни машинации и задкулисни игри. На работното място се появяват нови играчи или нови шефове. Имате шанс да спечелите някого на своя страна, без да попадате в излишна зависимост. Не се обвързвайте и не се женете. Опипвайте почвата, работете на свой терен и със свои средства. Полезно е да поседите край огън, да прочистите мислите от натрупания стрес. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. На 10-и преградите са лесно преодолими. Концентрирайте се над най-важната цел. Ден на духовно прозрение. От този ден до 8 ноември 2018 г. Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Сложете в ред документи, данъци и финанси, бъдете в час с новите изисквания на старите шефове. 11-и е ден за активни мероприятия пътувания, огледи, преговори и договаряния. Влизате в голямата игра. На 13-и ще се изправите срещи големите си врагове и страхове. Уредете документите си за престой в чужбина. Ден на невъзвращенците.

Риби 20 февруари – 20 март

На 7-и получавате предложения и вести, за които ще почерпите. Контролирайте се, лесно се отива в крайности в този ден на виното. Народните вярвания препоръчват да се прави вино на пълнолуние, а на следващите да се коли прасето. С лекота се освобождавате и от финансови притеснения. Ще се появи някой, който ще ви финансира и ще ви предложи работа. 8-и е денят на преобразяването. Маските падат, виждате нещата такива, каквито са. Не си правете илюзии. Околната действителност реагира веднага на ставащото в нас. Ще получите по заслуги. В понеделник и вторник запазете неутралитет, не позволявайте да ви зарибяват с примамливи обещания. Както и да постъпите, каквото и да изберете, ще сбъркате в понеделник. Най-лошият ден за делово и лично обвързване, за сключване на нови договори и брак. Отложеното за 11-и ще тръгне много по-добре и с повече екстри за вас. Ще попаднете в нова среда и ще направите изгодна инвестиция на пари, дарби и таланти. Пътувайте и уредете срещи без посредници. Разгледайте имоти и терени. На път сте да направите изгодна сделка с недвижимост. Планетата на правото, закона и протекциите ще ви гледа до една година в хармоничен аспект от знака на Скорпиона. Ще се радвате на юридически защити и наследства. 11-12-и ви носят качествена победа. На 13-и запазете неутралитет.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.