Снимки

Овен 21 март – 20 април

Стартирайте нови инициативи до обед. След това навлизаме в деня управляван от прилепа, в който всичко ще се прави на тъмно. До утре на обед енергетиката негативно ще влияе на човека. Ще получавате неприятни знаци и прекаленото ви самочувствие и амбиция ще ви подвеждат. Вероятно е да сбъркате в преценката, да си превишите правата и пълномощията и да обедините интересите си с неточните хора. Днес не е нужно да отстоявате мнението си на всяка цена. Засилват се невралгиите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Денат има своята светла и тъмна половина. Това, което искате да кажете и направите честно, открито и пред всички задействайте до обед. Следобед тенденцията е да се влиза в задкулисни действия и споразумения, които може и да ви помогнат да се реалзирате в бъдеще, но със сигурност ще трябва да се откажете от определени права и свободи. Направете си добре сметката и се опитайте да разчетете чуждата. Навлизате в силен период, но силата ви ще дойде от тези, с които правите екип. Един ще бъде обязден, а друг ще държи юздите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Това, което организирате и направите до обед ще носи печата на честната и открита игра. Следобед ще се играе на тъмно, с непозволени хватки и подправени зарове. Може да попаднете в лапите на мошеници и провокатори. Не се опитвайте да се доказвате. Амбицията ви ще бъде опитомена и уловена в капана на нечестните връзки. Внимателно оценявайте знаците на съдбата и предложенията на другите. Не си позволявайте емоционална реакция. Не избързвайте с даването на пълномощия и предимства на непроверени хора.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

До обед всичко предприето ще тръгне по правилата, а отложеното за следобед ще се изкриви под въздействе на чужди планове и намеси. Ще се окажете притиснати да стената на необходимоста да се съобразявате с тези, които няма да се съобразят с вас. Денят е добър за работа със земята. Каквото се посее ще се хване. Вечерта не замръквайте с непознати. Едно давещо чувство в гърдите е знак, че трябва да се обърнете към по-духовна храна, да не мислите само за печалби, работа и бизнес интереси.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

До обед Луната е във вашия знак. Пътувайте, преместете се на нова работа и в нов дом, стартирайте нова бизнес инициатива и дайте заявка за интересуващите ви проекти и участия. Следобед не предприемайте нищо сериозно. До утре на обед енергетиката е негативна и провокативна. Ще получавате неприятни знаци, напомняния и обаждания, които ще ви разбалансират и вадят от релси. Продължете започнатото сутринта, не се отказвайте от установените връзки, независимо новите и примамливи предложения. Те са капани.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август - 22 септември

Този ден ще ви донесе ползи и предимства, независимо какви компромиси ще направите. Ще се окажете свързващото звено между други двама и от двете места ще се радвате на подкрепа и ползи. Контролирайте и не издавайте чувствата си. Печелят инстинските покерджии, тези които се владеят до съвършенство и могат да заблудят противника за картите, които имат. Ще получите добро място дори и да нямате нужния ценз. Дайте всичко от себе си. Девизът на деня е труд и благоразумие в синхрон с опита, който имате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Стартираното до обед ще носи ползи на близките и на вас, а отложеното за следобед ще обслужва чужди интереси, ще се развие в посока изгодна за шефове и бизнес партньори. Навлизаме в период на биохимични трансформации. В организма ни се включват фините енергии. Не пропускайте благоприятната възможност да се сдобрите и помирите с някого. Така няма да се окажете сами в играта, която започвате в края на деня. Може да намерите и да си приготвите лекарство за тежка болест. Добре е за командировки и пътувания.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят започва с проблеми за родените в последните дни на зодията, но до обед и най-неприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Ще получите изгодно предложение и до края на работното време ще постигнете и организирате премествания и преход в нова среда. Бъдете особено внимателни, следете знаците на съдбата. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Гледайте да не изпъквате много, да не правите впечатение, да не привличате погледите. Така работата ви ще върви без намеси.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в последните дни на зодията ще имат по-голям късмет до обед. Може да получите одобрение на проекти и бизнес инициативи. Идеите ви получават възможност за реализация тук или в чужбина. Подпишете по най-бързия начин договорите, които не търпят отлагане. Следобед навлизате в неблагоприятен период, който ще трае до неделя. Не планирайте рискови пътувания и не се обвързвайте с непроверени хора. Не давайте непоискани съвети и оценки. Трудно ще разберете истината по въпрос, който ви интересува.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За родните в първата декада денят носи повече възможности и екстри. Може да намерите отдавна търсеното жилище или помещение за определена дейност. Денят е добър за преместване на ново място и в нова среда, на нова работа и в нов офис. Ще намерите и кой да свърши неприятна за вас работа. Следете знаците на съдбата. На едно място ще получите откази, но на друго ще ви приемат с овации. Контролрайте чувствата, не издавайте емоциите, които изпитвате. Може да ви направят добро предложение на мястото, което критикувате.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес ще се сблъскате с врагове и страхове. Родените в третата декада ще получат изкушаващи предложения, които не бива да приемат прибързано. Отлагайте за неделя посещения дори и с делови характер. Преговорите от днешния ден ще вървят с предимство за другата страна и ще се водят от позиция на силата. Ако се чувствате силни поставете и ултиматуми, но до обед. Следобед в играта ще се включат хора, които ще яхнат личния ви ентусиазъм и по някакъв начин ще злоупотребят с доверието ви. Довършете започнатото преди.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 май

Станете рано и действайте активно в посока на голямата си лична цел и амбиция. Към обед късметът ви се губи някъде, получавате неприятни обаждания и знаци на съдбата, които внимателно трябва да оцените. Вероятно е трети лица да се намесват в отношенията ви с партньори и да провалят нечинанията ви. До неделя ще вървите по тънък лед от неустановени и на моменти непочтенни отношения. Не се доверявайте на непроверени хора. Не давайте пълномощни и не действайте под власта на емоциите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. В момента заставате на старта, вървите към промяна в работата и в начина си на живот. Не се отказвайте от предложенията, които получавате и активно търсете допълнителна работа. Сега е момента да направите предложение, да се ожените и задвижите собствен бизнес. В началото на 2018 г. ще имате юридически проблеми. Всичко важно решете до ноември.

Родените днес до обед ще играят водеща роля в живота на другите, ще заемат шефски позиции и ще са по-разпоредителни. Родените следобед ще са ограничени в пряката си дейност, ще имат неприятни началници на главата си, но и дарбите им ще са по-големи.

Заченатите до обед ще имат ярък и сложен живот с много пътувания срещи и раздели. Заченатите от обед до утре на обед ще водят опасен, рисков и агресивен начин на живот. Може да станат опасни злодеи и да въздействат негативно на околните.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Пренаписват готови сценарии за „Междузвездни войни“

Няколко готови сценария, част от сагата „Междузвездни войни“, ще претърпят драстични промени, обявиха изночници, близки до продуцентите от Lucasfilm и Disney пред The Hollywood Reporter. Причината за светкавичната преработка на историите е неубедителното представяне на „Соло: История от Междузвездни войни“ в световния боксофис.

Емоционалната струна на Дани Милев

Дани Милев е от хората, с които можеш да говориш на всякакви теми – зимнина, хобита, образование, икономика... Истинско удоволствие е обаче да го слушаш, докато прави своеобразна дисекция на музикалната индустрия. Причината – той влага сърце и душа във всичко, което прави на този фронт. Не търси комерса, но и не го упреква. Под мотото „разни хора, разни идеали“ той твори без предварителна сметка колко кеш би прибрал от дадено парче.

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.