Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ако имате важна работа свършете я до обед. Концентрирайте се над преките си служебни задачи и не протакайте изпълнението им. За следобед не планирайте амбициозни делови и търговски ангажименти. Намерете време да посетите близък или приятел нужаещ се от подкрепа и съдействие. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не се занимавайте. Празничната еуфория обезсмисля желанието и напъните ви да свършите нещо важно. Планирайте участие в благотворителни изяви до утре на обед. Жестовете ви ще се върнат с лихвите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Може да постигнете много в този ден, ако на всички нива спазвате закона. Бъдете сигурни, че ще ви спретнат компромат, ако решите да си спестите някои усилия и да нарушите предписанията. Енергийният ви потенциал нараства, а с него и желанието да постигнете последното, което сте си запланували за годината. Късметът ще е с вас, ще получавате отстъпки от цени на стоки и услуги и поне един длъжник ще ви се издължи. За утре сутрин планирайте и вие някакъв жест на внимание. Помислете кого сте пропуснали да обгрижите.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Стегнете се, намерете време за всичко и за всички Ще доминирате в ситуацията, ще реализирате замислите си и ще привлечете бъдещи партньори. Не си губете времето в празни приказки. Сега е момента да се свърши като за последно в тази година важната работа, както за вас и семейството, така и за другите. За следобед планирайте участие в престижни мероприятия и светски събития. Добре е да се работи с благотворителна цел. До утре на обед направете подаръци или някакво дарение и сами ще бъдете дарени с любов и сила.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на високите енергии. Участвайте в престижни изяви и проекти. До обед свършете неотложната работа, а след това се обърнете повече към дома, близките и децата. Планирайте участие в някаква светска изява с благотворителна цел. До утре на обед е добре да правите това, за което някой ви помоли, а не това което смятате, че му е нужно. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед се постарайте да стопите ледовете с тези, с които времето и амбициите са ви разделили. Не отминавайте протегнатите за помощ ръце.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Пътувайте, осъществете последната за годината сделка. Внимавайте, спазвайте правилата. Група хора обединяват личните си интереси и позиции и готвят атака срещу вашите. Дано и вие сте подготвили колективен отпор и сте привлекли съмишленици и съюзници. До обед може да се размахват юмруци и да се разменят остри преплики, но с напредването на деня ще ви завладее желание да направите едно добро дело. Смирете амбицията. До утре на обед вземете участие в благотворителен проект.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Силен и успешен ден за вас. Не се страхувайте да направите последния си амбициозен ход за тази година. Може да подпишете изгоден договор, да ви повишат и да постигнете успех в сделки и договаряния. Съдбата ще ви помогне да се внедрите и там, където до момента сте нямали шанс. Следобед смирете амбицията и до утре на обед направете жест или някакво дребно дарение. Бъдете сигурни, че ако дадете ще получите, ще ви забележат и оценят. И любовта ще ви възнагради, ще оцени усилията и дарбите ви.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се препоръчва пасивност в този силен и творчески ден. Не се занимавайте само с такива неща, които ще ви докарат пренапрежение и конфликти. Ще изкачите още едно стъпало нагоре по пътя на професионалната амбиция при умело водене на преговори и сделки. Ще се договорите за взаимно изгодни начинания и проекти. Към края на работното време направете компромис спрямо колега и ще си спечелите подкрепа в бъдеще. Ако някой ви помоли за услуга до утре на обед не отказвайте съдействие.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не участвайте в колективни инициативи. Луната, символът на женското начало и на тълпата ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Ще плащате за свои и чужди грешки, ще изневерите на партньора и на личния си стил на поведение. Смирете амбицията. Обърнете внимание на тези, които са ви подкрепяли и са работили за личната ви кауза и интереси. Не участвайте в протести и демонстрации на сила. Сближете се с близките, с които все нещо делите. Животът е един, материалното потъва в прахата на забравата и само любовта остава.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес и утре ще свършите много добра работа, ще получите предложения, ще ви направят отстъпки и услуги. Тези, които в миналото сте обгрижили и защитили ще ви осигурят предимства и защити. Може да получите изгодно делово предложение. Следобед е добре да се участва в благотворителни изяви. Сами може да станете обект на обгрижване и да получите на ниска цена това, за което сте готови да дадете много. Добре е да се проведе прочистваща диета до утре на обед. Прочистете и връзките, бъдете с тези, които обичате и цените.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден с възраждаща и стимулираща енергия и сила. Сега е момента да преговаряте за заплата, пари и повишение. До обед се концентрирайте върху най-важното, което сте планирали да свършите до края на годината. Ще получите най-доброто възможно в ситуацията, в която се намирате. Енергията ви блика като фонтан. Ще намерите важен източник на сила и ресурс и сами ще подкрепите нечии действия и амбиции. Този ден сближава души и сърца, позволява да получим каквото искаме или сме заслужили в предните месеци на старание.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък ден, особено за родените във втората декада. Луна, Юпитер и Марс ви гледат в пречупващи аспекти. Не предприемайте нищо рисково и амбициозно. Спазвайте закона и предписанията. Не си позволявайте да влизате в чужда територия на влияние или любов. Вероятни са компроматни атаки, ревност и тормозещи чувства. Спазвайте правилата и добрия тон на работното място. Не участвайте в пазарлъци за пари, имоти и торитории на влияние. Днес няма да оправите света, най-много да си докарате проблем.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за създаване на нови връзки, за лични и делови контакти и получаване на нови пълномощия. Сега е момента за взаимни жестове на внимание и обич. Никъде на отивайте без подарък, особено вечерта. Не мислете за пари, а за работата, която може да се уреди и да донесе ползи за всички участници в играта. Парите после ще дойдат. Уточнете позиции и амбици с надеждни партньори. Този ден позволява да затворите произвоствения си цикъл, да се разберете за бъдещите инициативи и да планирате действията си за следващата година.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица, която носи възможност за преход в нова среда. Завивате зад ъгъла. Старите връзки и приятелства остават в миналото. Предстои ви инвентаризация. Може да намерите много по-добре платена работа, но ще ви коства много усилия и нерви да ви приемат и оценят по достойнство. Чакат ви тежки и натоварени моменти, но в края на годната ще изкачите висок връх.

Родените днес притежават разрушителна и градивна сила. Ще са винаги контра на застоя, ще търсят начини и методи да променят статуквото независимо какво ще им коства това. Добре е да имат юридическо образование. Често ще им се налага да използват силата на закона.

Заченатите днес ще бъдат надарени с особени магически и физически сили. Дано ги използват за общото добро.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Носител на „Ман Букър“ открива CineLibri

Иън Макюън – един от най-изтънчените британски писатели и сценаристи, ще бъде сред специалните гости на тазгодишното издание на фестивала CineLibri. По традиция, форумът ще бъде открит на 10 октомври в зала 1 на НДК. Тогава и Макюън ще получи Почетна награда за изключителен принос към съвременната проза и нейните превъплъщения на екрана.

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Учители тормозили Гери-Никол

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Арендби старлетката Гери-Никол призна, че не само съучениците й я мразили, а и учителите й също.