Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на екзалтацията си Скорпиона. Ще имате един магичен и спонсорски ден, в който може да уредите стар проблем, да спечелите повече от планираното и да намерите нова среда за бъдещото си развитие и работа. Мечът и щитът са във вашите ръце. В понеделник ролите се разпределят. Добре е да се информирате за всичко, което възнамерявате да вършите. Некомпетентните ще загубят позиции и ще отпаднат от класациите. 11-и ще донесе рискове и проблеми за родените в първата декада. Контролирайте сексуалната си енергия. Не се впускайте в неравностойни връзки. Вероятен е здравословен проблем, ако вдигате тежко и не се щадите. На 12-и ще се наложат реорганизации и реформи, които да ви осигурят по-спокойна и уредена рабта. Вечерта влизате в конфликти с близките и децата. Вероятни са кризи в отношенията и отмяна на уговореното преди. Родените в третата декада имат тенденция към бъбречни кризи на 13-и. На друго ниво трудно ще се разделяте и отделяте от среда и връзка, която в момента ви вреди и разболява. В този ден не бива да се започва нищо важно и отговорно, а да се приключва с дадените обещания. Ще постигнете до 15-и отдавна гонена цел, но не е без значение каква цена ще платите. На 14-и с никого не може да се разберете, но на 15-и всичко предприето ще просперира и ще тръгне по вода.

Телец 21 април – 20 май

Започвате с прекрасен съботен ден, в който и работата и удоволствията ще са на ниво. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ще направите изгодни покупки, ще уговорите добри цени на резервации за бъдещи пътувания и развлечения, ще намерите нужните ви хора и лечебно за вас място. Пътувайте търгувайте, гонете си интереса, но всичко да бъде в рамките на дипломатичния тон. Марс вече ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона, където е настроен да жили и хапе наред. Не е момента да се решават имотни и наследствени дела. 10-и дава шанс на добре подготвените. Хубаво е в този ден да се явите на прослушвания, да намерите нужното ви методическо въководство и преподавател. Вдигнете си нивото. В понеделник се започва с реформите. Искате или не, но и вие трябва да направите някои промени, ако искате да се задържите и да бъдете конкурентни на пазара. Който в този ден замине за чужбина дълго ще остане там. Приключвайте това, на което му е дошло времето. На 12-и се включват в действие резервите, вадите спестените пари и осигурявате базата за празниците. Каквото уредите на него ще стъпите до края на годината. На 13-и се пазете от случайни контакти, не работете в екип и не поемайте чужда отговорност. На 14-и сте в рискова юридическа позиция. На 15-и преговаряйте не се карайте с никого и си пазете документите.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 9-и едно покровителство си отива от живота ви. Ще се наложи да се справяте сами с възникналите проблеми и неудобства. Родените в първата декада може да променят решенията си и да сменят посоката на пътувания, срещи и действия. В неделя и за останалите няма да липсват проблеми, ако не са си научили урока и повтарят старите грешки. Преди да тръгнете по нов път изпълнете дадените обещания. Посетете капцитет за съвет. В понеделник довършете работа и проект, от който ще получите дивиденти и в бъдеще ще разчитате на нови поръчки. Денят е конфликтен. Не излизайте от рамките на средата, в която се движите и работите и ще си спестите излишните неудобства. Във вторник навлизате в период, в който старото се руши, за да се прокарат нови идеи, посоки, цели и дейности. Направете промените, които ще ви осигурят перспектива за развитие и нова база за бъдещите проекти и начинания. Не си пестете силите, втвърдете тона, ако ответната страна не е склонна на компромис. И сексулната ви енергия се пробужда. На 13-и се ориентирайте към приключване и инвентаризация на отношения и връзки. Ще потигнете важен напредък в преговорите. Вечерта е наситена с конфликти, На 14-и уредете среща с евентуален спонсор, но на четири очи. В петък чакайте обещаните пари, услуги и защити. Стопирани дела потръгват.

Рак 22 юни – 21 юли

Започвате периода с активен съботен дн, в който ще отхвърлите много работа и ангажименти и ще се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ден за лични рекорди. Препоръчва се повече физическо натоварване, пътувания и тренировки в посока на личния ви интерес. Благоприятен ден за пазар, за предприемачество и сделки с животни. В неделя направете консултации със специалисти или приятели способни да ви подкрепят в предстоящите работни инициативи. Сега е момента да се научат пропуснатите уроци. Чака ви тежко начало на новата делова седмица. 11-и поставя пред изпитания родените в първата декада. Отварят се огромни апетити. Склонни сте да предизвиквате скандали вместо да спрете и да се разберете по спорните въпроси. Контролирайте апетитите на всички нива. Сексът не върви или ще е причина за компромат. 12-и изисква смяна на посоката, а за някой преместване или промяна в професионален и семеен план. Не товарете кръста, щадете бъбреците. На 13-и нищо съществено да не се започва, а да се отива към приключване. Приятелски отношения се смразяват. Не излизайте от рамките на добрия тон и ще си спестите бъдещи проблеми. 14-и е ден на празно бърборене, няма да се вземат решения. На 15-и дръпвате напред. Денят е благоприятен за среща с благодетел и спонсор. Някой ще получи чакано финансиране.

Лъв 22 юли – 22 август

От 9-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Някаква трайна агресия ще се настани в живота ви. Тръгвате към тежки пазарлъци. Денят носи движение напред, ако се спазват договореностите. Ако си позволите да прецакате някого и вас ще прецакат още в понеделник. Вървите към доброволна жертва в името на близките и децата. Проведете някои консултации, ако ще прехвърляте имот. За неделя се препоръчва растителна храна. 11-и е зареден с агресия и с желание да обезоръжиш другия. Ден за коренна реформа. Не се препоръчва участие в митинги и демонстрации. Не се поддавайте на гнева. На 12-и се заемете с лечения и консултации. Сами може да си направите и намерите лекарство. Този ден се свързва с основата на нещата. Правете всичко здраво, не пестете усилия, средства и материали. Подложете и отношенията си на тестова програма. На 13-и се стремете да избягвате пренапрежението и случайните контакти. Не започвайте нищо ново, а се съсредоточете върху делата, които не търпят отлагане. Вечерта са вероятни сканадали. Не позволявайте да ви провокират. На 14-и конкурентите ви ще сключат съвместен договор, който няма да трае дълго, но ще нанесе вреди. На 15-и предстоят тежки преговори, но последната дума ще имате вие.

Дева 23 август – 22 септември

Предстои една активна и успешна събота за вас. Луната навлиза в Дева, а Марс в хармоничния ви знак на Скорпиона. Препоръчват се пътувания и огледи. Намерете време за всеки и за всичко, което в миналото е изостанало. Денят е благоприятен за покупко-продажби, за търговия с полуфабрикати и за поемане на умерени рискове. Противопоказно е да се товари стомаха. В неделя всичко, което научите и проучите ще ви влезе в работа, ще ви донесе подкрепа и защита. В този ден може да спечелите от консултантска и преподавателска дейност. В понеделник властват агресивни сили на работното ви място. Апетитите са огромни, тенденцията е към вмешателство в работата на другите, с цел придобиване на повече права, пари и територия на влияние. Не допускайте друг да води играта от ваше име. Вторник е ден на откровение, намирате правилния път. Не протакайте срещите с лекари и специалисти. Всичко предприето ще донесе разрешение на проблемите и стабилизиране на отношенията. Намирате походящата база за работа и развитие. Някой се мести в ново жилище. 13-и е зареден с агресия, особено ако се опитвате да прокарате несъгласувани новости. За 14-и планирайте среща с благодетел. И без планиране късметът ще ви намери. В петък работата ви тръгва с пълна сила. Постарайте се да приключите всичко важно. Чака ви тежък и рисков уикенд.

Везни 23 септември - 22 октомври

В събота Марс напуска вашия знак. Нещо тежко, вредно и разболяващо си отива. Връщате си спокойствието. Подновете стопирани контакти, опитайте да стопите дистанциите с тези, с които в миналото сте се скарали. Бъдете себе си, балансирайте нещата, забравете конфликтите. Ден за пътуване, за делови и приятелски срещи, които ще ви зарадват, освежат и подкрепят. В неделя ще научите тайни и информации, които не бива да разгласявате, ако искате да имате ползи от тях. Търсете експертно мнение по интересуващите ви въпроси. В понеделник всеки тръгва с голямата кошница наточен да вземе и това, което принадлежи на друг. Родените в първата декада ще бъдат подложени на натиск и агресия. Стойте настрана от тези, които ви провокират. Ограничете случайните контакти. От 11-и до 13-и на обед не планирайте оперативни намеси в областа на отделителната система и бъбреците. Пазете се от фатално привличане и влияние. На 12-и ще се раждат деца с нестандартна ориентация и поведение, което трудно ще разберете и оцените. Подгответе основите за бъдеща дейност. 13-и носи повече проблеми за родените в третата декада. До вечерта може да пламнат професионални и семейни войни. Ще се наложи да приключите прибързано проект или връзка. 14-и изисква пост и въздържание. На 15-и посетете спонсорите си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 9-и Марс навлиза в знака на екзалтацията си Скорпиона. Сдобивате се с нови оръжия, с информации и тайни, които използвани добре ще ви донесат пари, повишение и предимства. Пътувайте, организирайте делови и лични срещи. Не е все едно с кого ще преговаряте. Тенденцията е да вземете най-доброто предлагано в момента. Ден за изцеление. Ще си проличат хората умеещи да побеждават. В неделя се опитайте да стигнете до основата на проблемите. Уредете стари проблеми, сметки и задължения. В понеделник ще доминирате в средата си, ще налагате вето, ще карате другите да се съобразяват с вас и да ви правят услуги. Сексът е противопоказен и даже разболява. Ден свързан с насилието и с коренната реформа на всички нива. Във вторник ви залива откровение за правилната посока и избор. Доверете се на усещанията си. Може да намерите важно за вас място и терен. Залагайте базови проекти, на които ще разчитате в бъдеще. В сряда започвате с компромиси, но в края на работното време ще се изнервите и ще спретнете скандал. Не носете проблемите си у дома. 14-15-и не са добри за гинекологични интервенции и аборти. Но в тези дни в живота ви ще се появи спонсор и благодетел. Планирйте срещи, от които очаквате пари и услуги. Търсете контакти с фирми от чужбина, направете промоция и публична реклама на дейноста си.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За вас се очертава тежък уикенд, особено ако прекалите с хапването и пийването. Спазвайте диета. Ограничете контактите с хора, които ви действат подтискащо или ви напрягат и използват. В събота направете доброволна жертва в името на близките и децата. Лично за вас няма да остане време. В неделя бъдете алтруисти, направете някакъв жест към тези, с които учите и работите съвместно. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Работете над личната си квалификация. 11-и е свързан с разрушението и насилието. Очаквайте опити за манипулация. Тенденцията е към скандали и авантюристично поведение, след което някой ще си поплаче. Не се препоръчва участие в публични мероприятия и демонстрации на сила. Очаквайте провокации. На 12-и включете резервите, направете промените, които ще ви осигурят спокойствие и нова база за развитие. На 13-и е точният съвпад на Слънце и Меркурий във вашия знвак. Това е аспектът на гениалният глупак, на човека който ще направи откритие или ще създаде шедьовър, но ще пропилее възможностите си за печалба. Не сключвайте нови договори, консултирайте се със специалисти. 14-и изисква самостоятелни действия и лична преценка. Не спорете с никого, губите си времето. На 15-и ще убедите да ви съдействат хора с връзки, пари и влияние. Добре е да се преговаря и да се кандидатства по спонсорски проекти.

Козирог 22 декември – 20 януари

Чудесен уикенд. Пътувайте в събота, уговорете делови и лични срещи, направете покупки и вложения. Сега е момента да напазарувате за празниците. Ще ви направят отстъпки, ще се радвате на щастливи мигове с близките и децата. В неделя всички научено и проучено ще ви влезе в работа. Направете резервации в тези дни. Може да си намерите и ученик или нужният ви преподавател в поската на личните ви дарби и интереси. В понеделник няма да мине без битки и удари под кръста. Впрочем, навлизате в рисков период за кръста и бъбреците. Не се препоръчват и оперативни намеси в тази област от 11-и до 13-и на обед. В този период не бива да започвате нищо сериозно, а да подготвяте терена за новите си дейности и инициативи. Не влизайте в конфликти, изолирайте се от хорския шум и не предизвиквайте съдбата с прекалена амбиция и публични изяви. Каквото отложите за последните два дни на периода ще мине много по успешно и ще ви осигури спонсорска подкрепа. На 14-и може да ви направят безплатна реклама тези, които вечно спорят и си разменят обиди. Не се намесвайте в чуждите разговори, оставете случайноста да работи за вас. За петък планирайте преговори с евентуални благодетели, бъдещи сътрудници и съюзници. Ще направите силен и обезпечаващ ход. Публичните ви изяви ще ви рекламират.

Водолей 21 януари – 19 февруари

9-и е ден за преговори, за активни действия в посока на личния ви интерес. Може да поставите личен рекорд и да преодолеете страховете. Рикувайте в рамките на умереното и ще се радвате на късмет. В неделя лесно се усвояват нови знания и умения. Време е за тренировки и избор на наставник. 11-и дава възможност да намерите лек за тежка болест. Денят ще донесе коренна промяна в начина ви на живот, стига да сте намерили точното място и точния човек. Смирете апетитите, не правете нищо на всяка цена. Сексът да се остави за друг път. 12-и дава отправна точка за бъдещето, позволява да намерите помещения и подходящата база за развитие на личните ви занимания и бизнес проекти. Този ден е базов, залагат се основите, не бива да се скъпите на труд, пари и усилия. Нека всичко стане по ваш вкус. 13-и е ден за достигане на отдавна гонена цел. Не споделяйте идеи и намерения. Постойте в тишина, обмисляйте и планирайте нещата от живота. Чакайте награди, повишение и възможност да преподпишете стари договори. 14-и е ден на напразното бърборене. Родените в първата декада ще влезат в преразход на сили и ресурси. Прекъснете вредни връзки, организирайте срещи с тези, на които вярвате. В петък трябва да направите рязък завой, за да вървите напред. Преградите са високи, заобиколете ги. Постъпете като реката, няма прав път към целта.

Риби 20 феврури – 20 март

От събота Марс вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Силата на желанията ви нараства. Ще направите доста жертви и жестове за някого, когото искате да спечелите. Правите и необмислени покупки, изхвърляте се с екстремни спортове и с обещания, които доста ще ви затруднят. Като капак влизате и в допълнителни разходи нарушаващи личния ви бюджет. Дано целта си струва цената и средствата. В неделя намерете време за учене, потърсете капацитет за съвет и не предприемайте нищо, което не сте съгласували с родители и партньори. Внимавайте с храната. В този уикенд наблегнете на зеленчуци и плодове, спазвайте диета. За родените в първата декада 11-и вдига летвата и изикванията. Ще трябва доста да се постараете, за да удовлетворите нечии искания. Апетитите са огромни. Дайте си сметка кое е приоритет. Сексът разболява. Не отивайте в крайности. Във вторник се погрижете за базата, на която ще се развивате. Ден на фундамента. Може да се намери отдавна търсен имот, помещение или жилище. В сряда сте на финала, довършвате сделки, изпълнявате поръчки и договорености. Следващите два дни ви дават възможност да намерите отдавна търсеното финансиране на бизнес планове и лични идеи. В живота ви ще се появи спонсор. Срещите ви носят перспектива, пари и подкрепа за бъдещето.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.