Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ще се наложи да поемете повече отговорности докато някой си почива. Може да започнете работа, която в бъдеще някой ще спре или няма да остане доволен. Правете всичко с мисъл за благото на семейството и децата. Всеки опит да направите нещо за себе си, за кариерата и професионалното ви развитие ще работи за чужди интереси. Родените в третата декада да внимават с документи и разрешителни. Следете кръвното, пазете очите. Спазвайте техниката на безопасност и не се захващайте с недобре проучена дейност.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Чудесен ден за брокерски инициативи. Може да купите или да капарирате жилище и да спечелите от посредническа дейност при уреждане на имотни сделки. Ден с блага и пречистваща енергетика. С всеки може да се договорите и разберете. Добре е да се спазва диета до 3-и. На предстоящото новолуние ще се прочистят и личните ви връзки, ще се отиде към раздяла или помирение. След тези дни много неща в живота ви ще се променят. Бъдете сеячи на полезни мисли и полезни растения. Всичко посадено днес ще даде плод.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днешният ден подрежда чудесно пъзела ви от задължения и приятни моменти. Очертават се пътувания. Добре е да се правят огледи на терени и имоти, да се купува недвижима собственост за вас или за децата. Днес нищо не е случайно. Лесно ще се свържат продавачът и купувачът и ще направят взаимно изгодна сделка. Рекламирайте се, движете се в приповдигнато настроение независимо какво се случва. Печелят хората на бодрия дух и жизнеутвърждаващото поведение. На намусените и вечно сърдитите няма да им върви.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Благодатен ден, стига да спазвате правилата и законите. Вадете си дубликат от всеки документ. Уредете имотна сделка. Най-благоприятният ден в месеца за капариране и покупка на жилище или офис. Нещо, което отдавна търсите е близо до вас. Денят разчиства сметки и отношения, дава възможност да се разберете с колеги и роднини, да направите първа копка на ново работно място или строителен терен. Всичко, в което вложите сърце и душа ще потръгне. Поседете цвете, не сечете дървета, не подсичайте чуждите мечти.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако говорим в строги тонове, днешният ден е чист, светъл и благ, а утрешният черен и рисков. Съобразете задачите и действията си с енергетиката на тези два дни и за днес планирайте важните си делови и лични срещи. Лесно може да получите каквото търсите. Уредете срещи с посредници и предприемачи. Може да намерите жилище или терен, на който да изградите бъдещия си дом, магазин или офис. Ден на Слънцето, възможно е духовно прозрение за пътя напред. Доверете се на инстинктите и няма да сбъркате.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Може да се постигне много в този светъл и чист ден, в който и помислите ни трябва да се изчистят от всичко вредно и негативно. Възможно е озарение за важните и нужни неща в момента, за това кое как да се направи и придвижи напред. Ще попаднете на нещо, което отдавна сте търсили. Най-благоприятният ден за уреждане на имотни и наследствени отношения. Някой ще си намери жилище, друг ще направи нужната замяна. Всичко предприето ще тръгне успешно. Не планирайте и не отлагайте нищо отговорно за утре.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за прочистване от натрупаната шлака, за разчистване на отношенията с родата, за предприемаческа дейност и сделка с недвижим имот. Може би днес ще намерите своето ново семейно гнездо или мястото, на което да развивате бъдещата си дейност. Родените в третата декада ще трябва да направят болезнен компромис, но след всичко, което уредите ще се почувствате свободни и лично отговорни за делата и живота си. Отхвърляте зависимости, ставате с една идея по самостоятелни, но е добре да мислите и за брак.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Успешен и вдъхновен ден. Движите се водени от някакво шесто чувство за хора и ситуации. Може да намерите нещо, което сте търсили от доства време. Благоприятен ден за покупка на жилище и сделка с имот. Четете реклами и обяви и давайте такива. Продавачът и купувачът ще се намерят. Може да изиграете и посредническа роля между двама, от което да спечелите не само пари. Всичко, което предприемете ще разчисти сметки и отношения, ще даде шанс всеки да тръгне по пътя си и да получи своето. Нищо важно не отлагайте за утре.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Този ден поставя нещата на мястото им, дава възможност с всеки да се разберете, да направите брокерска сделка и да разчистите терена за бъдещите си инициативи. Тенденцията е и към разчистване на сметките в личен и профеисонален план. Върнете си дългове, предложете и определен тип замени, ако ситуацията позволява. Добре е да се спазва диета. Около новолунието, шлаката лесно се изхвърля. Изчистете от съзнанието си и вредните мисли. Утрешният ден ще бъде с тежки изисквания към вас. Марс ще навлезе в Стрелец.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на труден избор за родените в третата декада. Не отлагайте промените, уредете имотна сделка или наследствен проблем. Този ден преразпределя роли и отговорности, дава възможност да изплатим родителски или синовен дълг и да получим определен тип самостоятелност в действия и решения. Някъде ще се реже изкъсо, но така ще се развържат ръцете на всички в една от доста време зациклена ситуация. Пазете очите, следете кръвното, не се ядосвайте за дреболии. Печелят хората на доброто настроение и благите мисли.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден на светлината и светлите помисли. Утре ситуацията ще е корено различна, нищо важно няма да може да свършите и уредите. В днешния ден действайте амбицирано, с нужното внимание и такт, с намерение да се окопаете на ново място за работа и за нов начин на живот. Някой ще намери отдавна търсеното жилище или новата база, в която да вложи цялото си старание, дарби и амбиции. Може да ви обземе особено вдъхновено настроение, когато сте близо до важни за вас места и хора. Доверете се на инстинктите.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Един дълбоко интуитивен ден, в който може да получите неочаквано вдъхновение и прозрение за пътя напред, за отношенията и действията, които ще ви донесат преспектива, любов и придобивки. Направете решителната крачка, която ще ви даде предимства, ще ви подсигури с нужната база, жилище или терен, на които да развихрите потенциала си, да създадете нови колегиални и семейни отношения. Мислете оптимистично и действайте без протакане. Днес късметът ви носи на ръце, а утре може да ви изостави.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е деветка, която на фона на универсалната деветка ще донесе помъдряване и остаряване ще помете терена на личните ви отношения, за да може в следващата година да тръгнете напред, да започнете нова връзка или работа. Ориентирайте се към приключване, професионална и лична инвентаризация.

Родените днес са потенциални наследници на семейно и чуждо богатство. Притежават красив ум, надарени са с артистични и музикални таланти и с един особен усет за правилния житейски избор. Ще имат бази, професионални и лични интереси в няколко точки на света.

На заченатите днес пренадлежи целия свят. Всичко, което предприемат ще се овенчава с успех. Тайните на света са в сърцето, ума и душите им. От малки ще разсъждават като възрастни. Вероятно това ще е последното им прераждане.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.