Снимки

Овен 21 март – 20 април

Събуждате се готови на скандали. Започнете деня с обилна закуска и дано тя уталожи страстите. Луна и Марс във вашия знак провокират агресивна реакция и емоционалност. Трудно ще сдържите чувствата, ще направите ненужни забележки и ще предизвикате нечий гняв. Дистанциите се увеличават и в утрешния ден ситуацията може да излезе от контрол. Съветът е да обмисляте всеки ход и всяка дума, да не действате първосигнално и да не правите излишни забележки. Следобед се обадете на тези, за които мислите.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Не е време за недоволство, но вие ще недоволствате, ще протегнете ръка към нещо, което не е ваше, ще пртендирате повече отколкото другите ще изтърпят. Денят е зареден с прекалена емоция и конфликтност. По незначителни поводи може да се развихрят скандали. Не позволявайте на трети лица да ви нашепват какво да правите, как да постъпите и с какво да накажете провинилите се близки. Ако се държите уравновесено и спокойно ще разберете нещо, което ще е важно за бъдещето ви. Обадете се на приятел в чужбина.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Водете преговори и до обед да сте на ясно поне с част от програмата си за следващите дни. Не е време за недоволство, приемайте случващото се без коментар, за да не задълбочите конфликтите и агресивните реакции. Денят носи тенденция към емоционални сблъсъци на интереси. Ако се държите спокойно и не позволите да ви разбалансират, ще водите в играта и ще извлечете ползи от свои и чужди битки. Не обещавайте повече отколкото може да направите и дадете. До утре на обед осъществете връзка с тези, за които мислите.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Рисков ден особено за родените до 1 юли. Настроени сте на прекалено емоционална вълна. Засягате се и от най-дребните забележки, а след това няма спиране и скандалът ще се задълбочи. Ден за уединение и смирение. Този ден напомня за прошката. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Стопирайте всяка проява на агресия. До вечерта ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Нещо започнато на шега ще се задълбочи. Интуицията ще ви подскаже верния път. Утре ще е още по тежко.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и утре ще намерите верния път в една трудна ситуация на избор. Враговете ви са нестабилни. С успех ще се внедрите в престижна ниша, до която те не са допуснати. Печелите конкурси не само тук, но и в чужбина. Обадете се на тези, които са далече и на чиято подкрепа разчитате. Използвайте чуждото недоволство като лост и опорна точка за постигане на целите си. В момента играете задкулисно и дърпате конците, но в петък ролите ще се сменят. Затова се постарайте да извлечете максимални ползи от позицията си в тези два дни.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес е лесно да ви разбалансират. Родените в края на зодията реагират първосигнално на лични забележки и критика. Не искайте много. В момента е добре да приемате нещата такива каквито са и да не искате повече. Ако запазите самообладание в един неприятен разговор ще извлечете ползи и ще имате предимства в петък, когато ще получите с лекота пари, постове и облаги. Дистанцирайте се доколкото можете от разправиите на работното място. Изчакайте своя шанс и не избързвайте с изводите. Чакайте обаждане от чужбина.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

За родените в началото на зодията денят носи повишен риск в комуникации и общуване. Като капак се очертават инциденти и тенденция за обсебване. Не си позволявайте необмислени ходове. Ще има опити да ви „водят за носа” и настройват връждебно към близки, колеги и приятели. Може да пострадате и утре, ако се предоверите някому, ако не внимавате с документи, пари и поверителна информация. Ще ви помогне вроденият ви усет към балансираща и омиротворяваща политика.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Доверете се на интуицията. С нейна помощ ще направите правилен избор и ще излезете с чест от тресавището на неравностойни и губещи връзки. Ще се случват събития, които ще ви показват истинския смисъл на отношенията ви с някого. Ясно ще се очертаят лагерите в семейния ви и професионален живот. Ще прозрете една истина, за която в миналото сте си затваряли очите. Ще ви се обадят тези, които наистина мислят за вас, тревожат се или изпитват респект. Разговорите ви ще помогнат да направите силен ход до петък.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес излизате на светло, получавате информации и лично прозрение за развитието на една важна ситуация. Реагирайте бързо на променящата се обстановка. Имате шанс да излезете на светло, да се внедрите в нова пазарна ниша или да се окопаете с нов договор в старата. И сънищата ви намекват какво повече не бива да се отлага, а трябва да се приключи в срок. Дават ви се допълнителни пълномощия на работното място, но те ще имат в основата си желание да бъдете поставени в зависимост и държани на каишка.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък ден за родените в първата декада. Ще се наложи да взимате самостоятелни решения в момент, когато не сте готови за тях. Очертават се нападки и кризи в отношенията. Подхвърлят ви кокалчето, за да видят докъде може да стигнете. Приемайте нещата такива каквито са, не ги коментирайте, а търсете бърз изход от ситуацията. Бъдете внмателни с документите и с материалните активи, с които оперирате. Днес и утре ще бъдете обект на манипулации. Не са изключени кражби на материална и интелектуална собственост.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Днят засилва телепатичните контакти, насочва към вас погледите на хора, които са ви близки, които ви обичат и ценят. Чакайте обаждания от чужбина. Реагирайте адекватно на въпроси и предложения. Контролирайте се. Не взимайте страна в спорове с неясна причина и следствие. Ако се държите спокойно ще разберете нещо, за което преди не сте си давали сметка. Ако реагирате на провокации, ще загубите способноста и възможноста да се намесите адекватно и да помогнете в решаването на важни за бъдещето въпроси.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще проявите с пълна сила склонноста си към ясновидство и телепатия. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Отново може да подновите загубени във времето назад връзки. Ден на озарение и прозрение на семейните и професионални нужди. Преосмислете и поставете на нова база отношенията си партньора. Ден за пророчесва и наричане, за предавене на мисли на разтояние и за медитация в група. Ще почувствате остро какво се случва на близък, който е далече. Постарайте се да се обедините и подновите делови контакти.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Стоварват ви се много задължения. Може да намерите допълнителна работа или ще се наложи да се грижите за близък. Това, от което искате да избягате допълнително ще ви оплете и вкара в капана на страсти и отговорности. Правото и законът ще са на ваша страна. През 2018, че печелите повече, ще стабилизирате положението си в обществото и в бизнеса.

Родените днес са прекалено емоционални. Лесно ще влизат в битки и още по-лесно ще бъдат провокирани към тях. Добре е да бъдат близо до хора родени около 10-12- октомври, които са естествените им благодетели.

Заченатите днес ще обичат природата и в дълъг период от живота си ще водят природосъобразен начин на живот. Ще притежават лечебни сили и възможност за психично въздействие над околните.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.