4.3.2017

 

 

4 март – събота

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

 

Тодоровден. Каквото свършите сутринтаq ще носи късмет, пари и възможност да се осъществят връзки с чужбина. Каквото си пожелате следобедq ще се сбъдне и ще ви изкара от зациклени ситуации. Изживейте някакво приключение, участвайте в състезания, проверете докъде в действителност стигат силите и възможностите ви. От днес до 15 април Венера ще върви ретроградно във вашия знак, а това положение ще утежни връзките и ще ви върне към стари положения и чувства, които още не са изчерпани.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Още със ставането сутринта ще се случват събития, позволяващи да разберете истинския смисъл на връзката си с някого. Тръгващата ретроградно Венера ще преобърне отношенията ви с партньори, ще ви постави пред невъзможен избор и ще изисква лична инвентаризация. Дори и да не искате, ще се наложи да участвате в състезания, да се конкурирате в партньорските връзки и да направите разбор на приоритетите си. Денят завършва провокативно, с желание да се избяга от наложени отговорности и да се променят правилата на играта.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Луната навлиза във вашия знак, а Венера тръгва ретроградно. Плановете ви се промерят. Ще пътувате, ще се дистанцирате и ще се връщате към стари връзки, а новите ще подлагате на проверка. Ще ви провокира прекалената приказливост. Бъдете точни в думи и коментари. Не позволявайте да ви разберат погрешно, особено ако тръгвате по нов път или сте на път да загърбите миналото. Ще има усмивки и сълзи, ще ви правят признания и поне веднъж ще ви излъжат. Проблемите ще са повече за тези, които сами са склонни да се заблуждават.

 

 

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Денят размества приоритетите, поставя чувствата на второ място, а напред излизат служебните ангажименти. Ако продължавате да се блъскате в неразрешими любовни истории, ще загубите положението си на работното място. Насочете усилията си към житейските и професионални връзки, а не към любовните. Очертават се печалби в следващите два дни, но след това може да се очаква криза на отношенията. Символ на деня е жерав, излизащ от облак. Доста неща ще ви се прояснят и нов път пред вас ще се открие.

 

 

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

 

Родените в последните дни на зодията изпускат ситуацията от контрол, но за другите ще настъпят благоприятни промени, изискващи комбинативно и приспособимо мислене. Може да получите и предложения от чужбина. Доверете се на неочаквания си порив да се обадите на някого, с когото може да свършите много добра работа или да подновите емоционална и приятелска връзка. Тръгващата ретроградно Венера в хармоничния ви Овен ще ви помогне да си върнете и любовта. Но може би по-важно ще е връщането ви на работа.

 

 

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

Денят започва обощаващо с предложения и покани, някои, от които сами ще предизвикате с активната си дейност в тила на конкуренцията. Проблемите ви идват следобед, когато може да се оплетете в двойнствени връзки, да излъжете и да ви излъжат. До понеделник на обед газите в мътната вода на неуредените отношения. Бъдете внимателни в пожеланията. Каквото си пожелаете тази вечер ще се сбъдне, но после може да се чудите как да се отървете от него. Счупен домашен съд е лош знак. Не споделяйте новите си идеи и намерения.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

И при вас тръгващата ретроградно Венера ще противопостави старите връзки на новите, ще предизвика болезнени раздели и инвентаризации. Но в момента по-важно е вдъхновението, което ни залива поради съвпада на Нептун със Слънцето. Този аспект ще помогне на всички нас да генерираме свежи и вдъхновени идеи, които ще променят тотално начина ни на живот и общуване. До вечерта може да намерите изход от особено тежка и затруднителна ситуация. Постарайте се да реализирате всяко свое хрумване.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Като горна октава на Венера Нептун е носител на божията любов и творческото вдъхновение. Днес е точният съвпад на Слънце и Нептун в знака Риби, а това положение ще генерира интуитивни прозрения, експлозии на вдъхновение и желание да се променят нещата. Доверете се на всичко, което ви хрумне и се опитайте да го претворите в реалноста. Ще имате полза и от всеки съвет, даден уж случайно. На второ място остават любовните чувства, но може би точно те ще изиграят роля на катализатор на вдъхновението ви.

 

 

Р-5

П-6

Л-5

К-6

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

И за вас в този ден висшите сили спускат нова и вдъхновена програма за развитие. Проблемът е, че трудно ще разчупите рамките и стереотипите, ще се опитвате да запазите статуквото, което ви е вързало крилете, от страх да не загубите някои обществени и професионални позиции. Битката за насъщния излиза на преден план, любовта и вдъхновението са изтикани на втори. С такава програма далече не се стига, а вътрешното ви недоволство ще покачи градуса на агресията. До 6-и на обед ще водите тежки битки със себе си.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днес се отваряме към света на идеите и творческото вдъхновение. Ако мислите за някого, непременно му се обадете. Заедно ще генерирате чудесни идеи и ще направите пробив в нова професионална ниша. Днес не е време за любов. Тръгващата ретроградно Венера в знака на нехармоничния ви Овен ви оплита в лъжи и завоалирани действия. Сега за вас е време за изкачване стъпалата на служебната йерархия. Който се разсейва с несподелени чувства, ще бъде отсят и отхвърлен от новите служебни проекти.

 

 

Р-6

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Не бързайте, късметът ви ще се върне към обед заедно с едно предложение и покана, идващи от миналото, от старата ви любов, от връзките, които сте загърбили в търсене на нов път и нова житейска посока. С времето среброто в косите ни позлатява сърцето, променя възгледите, прави ни много по-приемащи и разбиращи. Постарайте се да се разберете с тези, с които в миналото сте работили и творили, обичали сте се и сте генерирали съвместно успешни идеи. Животът ще ви даде нови насоки, нов път и нови възможности.

 

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ден на животворни импулси, генерирани от божесвената тройка във вашия знак. Днес е точният съвпад на Нептун и Слънце, а и Меркурий бърза към тях. Аспектът ще ви просветли с идеи не само как и от какво да изкарате пари, но и как да бъдете полезни на себе си, на семейството и на обществото. В този аспект е заложена спасителна програма за промяна на реалноста към по-добро. Нищо не е без значение, нищо не е случайно. Божията любов излиза на преден план, а ретрогадната Венера оставя секса на втори план.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е осмица. Вървите към материални и творчески успехи. Ще постигнете максимума на работното място, а и нов бизнес ангажимент ще се отвори. Всичко предприето ще носи ползи, късмет и пари. През 2018 г ви предстои лична и професионална инвентаризация, помъдряване и остаряване.

Родените днес имат заложена вдъхновена програма за събуждане на светлите ни заложби. Ще бъдат чудесни певци, музиканти, артисти и творци. Ще генерират полезни идеи и ще се опитват да променят света. Носят сърцето на Данко и прометеевския огън.

Заченатите днес ще са погалени от висше вдъхновение. Ще обичат природата, ще търсят идеалното място, идеалната връзка и идеалната работа. За тях ще е важно да открият своя земен рай.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Пловдив посрещна част от светите мощи на свети апостол Андрей Първозвани

Светинята бе донесена от архиепископа на Томи (Констанца) Теодосий от Румъния в катедралния храм „Успение Богородично”. Светите мощи са в града по покана на митрополит Николай, за празника на митрополитския храм „Света Марина”

Брак с полет до Луната срещу 125 млн. евро

От 2022 г. ще бъде възможно да се направи предложение за брак с полет около Луната. Услугата ще се предлага от френска агенция, специализирана в организиране на екстравагантни предложения за брак.

За първи път в света: Издадоха българо-ромски етимологичен речник

Единственият в света Диалектно-съпоставителен (етимологичен) речник на езика романес бе издаден в България. Това стана ясно при представянето във Варна на 3-годишния труд на ромския писател Димитър Атанасов - Кабули (Доброжелателният).