Снимки

Овен 21 март – 20 април

Подгответе се добре за предстоящите срещи в следващите дни. Така ще избегнете проблемите, отказите и неприятностите в училището и на работното място. Ако една ситуация ви притеснява опитайте да намерите специалист, който да ви помогне в решаването и. Ден на тайното и явно знание, на възможността да получиш съвет от капацитет и сам да дадеш такъв на близките и децата. Обърнете внимание и на тренировките, които ще ви помогнат в бъдещите състезания или при възникнал здравословен проблем.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

От различни страни към вас ще тече силен информационен поток. Ориентирайте се в нещата, съпоставете фактите и си направете изводите. Колкото по надълбоко стигнете в мисли и разсъждения, толкова по вероятно е да вдигнете нивото в следващите дни и да изместите конкурентите от важните за вас места и позиции. Търсете директен контакт с капацитети в облостта на личния ви интерес. Проведете разговор с близък, чието поведение напоследък ви притеснява. Постарайте се всичко да се изясни.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Нещо неизяснено и несподелено витае в отношенията ви. Не изпускайте ситуацията от контрол. Проведете уточняващи разговори, проучете и си изяснете положенията, които създават проблема. Зад гърба ви ще се водят тайни разговори, ще се търсят начини да бъдете елиминирани от играта и заблудени за реалното положение на нещата. Сега е момента да се разбулват тайни и да се правят заключения. В утрешния ден ви предстои атака.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на тайното знание, на неговото използване и приложение в практиката. Проведете уточняващи срещи и тренировки, които ще ви донесат предимства пред конкуренцията. Постарайте се да си научите уроците, за да си нямате неприятности в утрешния ден. Подгответе се добре за предстоящите професионални инициативи. Проведете консултации със специалисти. Следващите три дни са слаби за вас и в здравословен план. Не планирайте оперативни намеси в облостта на отделителната система.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес лесно се усвояват всякакви знания и кармични уроци. Търсете допълнителна информация по интересуващите ви въпроси. Намерете свързващото звено и уточнете някои слаби положения в отношенията си. Подгответе се за тежка битка в утрешния ден, в който никой на никого няма да направи компромис. Неподготвените ще бъдат елиминирани на професионални състезания и конкурси. Обадете се на евентуалните си съюзници и уточнете позициите си. И сънищата ви носят подсказка как да се решат проблемите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

От особено значение днес е личната ви самоподготовка. Тренирайте, повишете знанията и личната си информираност. Добре е да се запишете за нов курс, който до ви помогне да повишите нивото си на знания и умения. Вложете пословичната си работоспособност в занимания, които утре ще са ви от полза. Предстоят битки и тежка състезателна програма на работното ви място. Утрешния ден ще качи кръвното на неподготвените. Бъдете с една крачка напред в изискванията, които ще се поставят пред вас.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не губете ценно време, учете, тренирайте, повишете си квалификацията или поне се постарайте да намерите съюзници за предстоящите в утрешния ден битки. Имате реални шансове да получите повишение и преназначение, да влезете в нова среда и да си осигурите престижни позиции на работното място стига да сте в час с настъпващите промени и с новите изисквания на момента. Ден на тайното знание, на тайните връзки и тяхното използване. Обединете сили и възможности с проверени във времето хора.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

И докато другите търсят и получават информации, тренират с желанието да доминират, вие отключвате подсъзнанието, правите връзки и разсъждения и напипвате водещата нишка. Този ден ще ви донесе просветление по въпроси, които са ви мъчили или притискали в неприятна за вас позиция. Намерете лечебно и релаксиращо място, отпуснете се, тръгнете по пътя на интуицията и личната ви логика и подгответе утрешните си действия. Сънищата ви ще се сбъдват и ще носят информация, която подсъзнанието ви е обработило.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на тежки уроци. В ръцете си държите меча на личните си таланти и възможности, но някак непохватно си служите с него. Този ден изисква усилена подготовка, тренировка, занимания с неща от личен и професионален интерес. Опитайте да стигнете до основата на проблемите, които ви вълнуват. Направете проучвания, потърсете капацитет за съвет. Може да изкарате пари и от знанията, които лично сте натрупали. Ден за среща на учителят с ученика. Взимайте и давайте уроци. И за двете страни ще е полезно.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В този ден късмет ще имат хората с умения и знания и с желанието да ги усъвършенстват и споделят с другите. Търсете и давайте консултации и уроци. По-голямата полза ще бъде в това, че ще осъществите важни връзки. Препоръчват се срещи с капацитети в интересуващата ви област. Осведомете се повече по отношение на здравословен проблем. Постарайте се да имате повече защити и възможности за атака в утрешния ден, в който никой на никого няма да прави компромиси. Наблегнете на растителната храна.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят покровителства хората решили да научат повече, да се поровят в информационния поток и да си повишат нивото. Намерете време както за почивка, така и за работа и учене. Подгответе се за утрешните си действия и разговори на работното място. С голяма вероятност може да си издействате стабилизираща и престижна позиция. Бъдете сигурни, че и конкуренцията се подготвя за удар. Не може да си позволите бездействие, когато различни ситуации в живота ви търсят своето разрешение. Вземете инициативата в свои ръце.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък ден, особено за родените в третата декада. Ще се наложи да взимате болезнени решения, които ще предизвикат нечия агресивна реакция. За всичко предприето се изисква щателна подготовка. Не давайте възможност да ви контрират и атакуват. Открийте козовете, които ще парират нечии агресивни действия. Проведете в присъствие на свидетел най-трудните си разговори. Обърнете внимание на здравето и потърсете нужните ви специалисти. Хубаво е в този ден да проявите малко повече щедрост към близките и децата.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Излизате от лична година петица, в която много неща са се променили и много нови посоки са се отворили в живота ви. През 2018 г. е време да се направи избор, да се подреди семейното гнездо и да се чакат нови членове в него. И на работното ви място предстои хармонизация, възможност да се печели повече и шанс да се намери любовта.

Родените днес ще учат и знаят много, но ще се сблъскват с агресивната некомпетентност. Постарайте се да им осигурите комплексен подход в живота, комплексни знания, умения и защити. Родените в началото на Скорпиона са личните им покровители.

Заченатите днес ще водят битки за налагане на разпоредбите, ще бъдат защитници на закона, независимо какъв е той. Ще бъдат пазители на устоите, ще търсят в живота вечното, а не преходното.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.