Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят слага край на планирането, на изчаквателната политика, на стремежа да постигнем амбициите си с чужда подкрепа и помощ. Пасивността е вредна и разболяваща. Не унивайте, тръгнете в посоката, която ви привлича и установете връзки с хората, с които смятате да вървите напред. Отделете време за самоподготовка, за преглед на техниката, от която зависите и с която ще работите в следващите дни. Всичко, което свършите ще ви е от полза, осъществените контакти също.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април - 20 май

Изискването на деня е да се мобилизирате максимално, да тествате всчко, което утре ще ви е нужно, ще ви помогне да се справите с поставените задачи, да дадете всичко от себе си и да спечелите. Подсигурете се максимално с резервни части и материали. Нищо важно не оставайте на случайността. Проучете как се котират навън продуктите, които ще представите и колко се плаща за дейностите, които ще извършвате. Ден с много варианти и посоки на избор. И в любовта не отивайте неподготвени на среща.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Пасивният човек днес ще претърпи поражение, но и да се напрягаш прекалено е вредно. Очаквайте опити за въздействие и манипулиране. Днес и утре Луната от вашия знак задвижва кръст на планетни сили, а това положение ще сблъсква интересите и стремежите ви с амбициите и желанията на другите. Ще водите тежки битки за защита на позициите си, ще влизате в неприятни разправии и дано това не ви откаже от намеренията, които отдавна планирате. Бъдете вниматени, спазвайте техниката за безопасност и не се правете на баш майстори.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ако до момента сте строили планове, време е да ги осъществите на практика или поне да тръгнете в посока на реализирането им. Подгответе се добре за утрешните си изяви, прегледайте техниката, с която ще работите, поправете това, което може да ви подведе или е излязло от строя. И ако очаквате удар, постарайте се да не бъдете на мястото на удара. Някой ще си организира командировка, друг ще се върне, за да не дразни половинката. Вътрешната ви енергия нараства, може да се справите с неразрешим преди проблем.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Старанията ви от днешния ден утре ще се отплатят, ще ви направят конкурентоспособни, ще ви дадат стимул за действие и ще помогнат да привлечете благоприятни случайности и спонсори. Който се подготви добре за изискванията на утрешния ден ще доминира в играта и ще определя правилата. Време е за атака. Не се стрехувайте да влезете в битки. От утре и юридическата ви позиция ще се стабилизира, ще потръгнат дела и може да се очакват решения във ваша полза. Стиковайте бъдещите си действия с нужните хора.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август - 22 септеммври

Ден на затишие пред буря. От утре Юпитер ще тръгне в директна посока в знака на Девата. Ще се събуди личната инициатива и предпиемаческия дух във всеки от нас, ще се предприемат нужните действия позволяващи да се живее, работи и печели по-добре. Този ден изисква стабилна самоподготовка, преглед на средствата на труда, ремонти на машини и оборудване, точно планиране на предстоящите срещи, цели и задачи. Отнесете се сериозно и към намеранията на партньора. Стимулирайте децата за учене и работа.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Подходете директно, без завоалирани и изчаквателни действия към всичко важно и належащо в живота и деловите отношения. Днес и утре може да установите много полезни връзки, да направите нужния разбор и подредба на задачите и отговорностите. Опитайте да привлечете нужните съюзници, майстори и консултанти. Ден за ремонти и поправки на това, което е излезло от строя, но без него ръцете ви са вързани. Не отлагайте уточняващи срещи и визити, на които да поставите своите изисквания и условия.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Активизирайте се максимално, направете преглед на инструментариума и оборудването, с които ще работите в следващите дни. Всичко, което свършите сами и без чужда намеса днес и утре ще ви донесе много повече ползи и предимства. Това, кото се опитате да прехвърлите на друг ще зацикли, ще ви коства много повече пари и усилия и няма да бъде свършено качествено. Присъствайте лично на ремонтни и строителни дейности. Контролирайте действията на майсторите, които сте поканили. Проверката днес е висша форма на доверие.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден и рисков ден за вас. Бъдете особено внематлени, ограничете контактите, не се захващайте с тежка физическа работа и спазвайте техниката на безопасност. Днес и утре в хороскопа ви действат тежки звездни аспекти. С необмислени и рискови действия може да си навредите, да развалите работа или връзка, от които имате огромна нужда. Всичко да се прави с нужното внимание и дипломатичност. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес във въздуха витае агресия, ако не нападнеш ще те нападнат и ограничат в избора. Ще влезете в битки за защита на лични територии и проекти. Не се давайте без бой. Опитайте да убедите партньорите си в необходимоста да се свърши едно или друго и да се тръгне в успешна и подходяща за всички посока. Който съумее днес да наложи правилата на играта утре ще брои парите, ще се наслаждава на лични и професионални успехи. Подгответе се за утрешните си инициативи. Всяко усилие ще си струва труда.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

И ако до момента сте градили планове само в ума си, днес е добре да започнете да ги реализирате на практика. На първо време подредете дейностите си по степен на важност, прегледайте машинния парк с който ще работите и утре поръчайте това, което е развалено или не може да ви влезе вече в употреба. Този ден въвежда ред в хаоса на връзки и отношения, показва кой на каква позиция стои и какво отношение заслужава. Подгответе се за самостоятелна атака. Не планирайте за утре работа в екип, за да не ви подведат и ограничат в избора.

Работа-6

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Трудно ще се откъснете от бленуването и мечтанията. С пасивноста си ще позволите на конкурентите да ви изпреварят, да завладеят важни за вас позиции или да ви откраднат любовта. Време е да предприемете изпреварващи действия, ако искате да запазите позициите си в бизнеса и в обществото. Не отлагайте разговори и срещи. Влезете в нова среда, която да защити интересите ви. Съветът за утре е да не взимате окончателни решения по важни въпроси, да опипвате почвата и да не се съгласявате с общи за колектива условия.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е четворка. През лятото натоварването ви ще е голямо, но и ползите ще са много, ако успеете да свършите набелязаната работа и да се внедрите в престижна среда. За 2017 г. ви очакват пътувания, промени в плана или местоживеенето, нов начин на живот, работа на ново и по добро място.

Родените днес притежават огромен физически и духовен потенциал. Няма да седят със скръстени ръце. Имат нужния дар слово, за да водят успешно преговори и да поставят условията си. Ще имат много любовни връзки, които ще подхранват заложеният им нарцисизъм.

Старст и активност ще доминират в живота на заченатите днес. Това са войни предопределени да печелят битките, от които другите са се отказали.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Андрей Арнаудов стана татко на момче

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов гушна първата си рожба. Това съобщи самият той в социалните мрежи. „Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! Благодаря на Acibadem City Clinic Tokuda и особено на д-р Ани Богданова!“, написа гордият татко.

Хю Грант вдига сватба

Популярният като „вечният ерген“ актьор Хю Грант ще каже заветното „да“ на приятелката си от 6 години – шведката Ана Ебърстийн. Двамата са подали заявление за сключване на граждански брак в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където притежават къща.

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Със заснемането на нов сериал са се заели продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Телевизионното дуо вече опъна снимачната техника на северния плаж в Слънчев бряг.