Снимки

Овен 21 март – 20 април

Чакайте печалби и постъпления. Получавате и допълнителни екстри за неудобствата причинени ви в предните дни. Пазарете се, явете се на конкурси и прослушвания. Не забравяйте, че в този ден никъде не бива да се ходи неглиже. Посетете център за разкрасяване и се постарайте да изглеждате магнетично, за да привлечете и повече шансове. Днес много очи ще ви гледат, но малко от тях наистина ще ви забележат и оценят, ако не се постараете да изглеждате на ниво. Може да подпишете изгоден договор.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви изведе на предни позиции. Облечете новите дрехи, постарайте се да изглеждате пленително и ще получите каквото ви е необходимо. Днес полезните вещества и информации лесно се усвояват. Ще усвоите и някои уроци кое е позволено и кое не. В момента пред вас се отварят заключени врати, но една може да си остане заключена, ако не изчистите старите проблеми, ако не вложите цялото си сърце и душа. Не бива да нервничите, постарайте се и нещата ще се подредят.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Срещите преди обед ще ви помогнат да спечелите повече и да направите успешен пробив в нова среда. Явете се на конкурси и прослушвания. Ще получите кредит на доверие, дори и от хора, които не ви познават. Ще намерите начин да спечелите в момент, когато другите се отказват от играта. Хората с дарби и таланти имат шанс да получат финансиране по различни проекти. Денят е магичен, стига да си повярвате. Оставете всичко неприятно в миналото. Отделете се от средата, която ви влияе негативно. Любовта се отдръпва.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тествайте нов козметичен продукт, променете прическа и визия. Този ден дава шанс на хората, които са се постарали да изглеждат добре. Дори да знаете и можете много, ако не уловите погледите и не направите подобаващо впечатление може и да не ви предложат позицията, която очаквате. Представителният вид печели работни места и конкурси. Ще получите допълнителна информация, която ще ви помогне да се изправите на крака и да продължите след неприятностите в миналите дни. Ден на колелото, началниците стават подчинени.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници. Печелите с външен вид и обаяние, което другите трудно ще постигнат. Лъвът има една особена царственост, която ще го отличи дори и под скъсаните дрехи. Но в днешния ден печели първото впечатление, така че постарайте се да го направите където и да се появите. Родените в първата декада ще срещат силни конкуренти в бизнеса и личната инициатива. Потърсете качествени съюзници. Без нерви и със спокоен тон ще разрешите проблемите. Любовта ще ви с усмихне.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят носи победа повече в материален план. Може да подпишете нови договори и да завладеете нова пазарна ниша, но в любовта и връзките ви ще има отлив. От днес Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Вероятно е да се разделите с любим човек и поради работата, която се предлага за вас или за партньора ви. Ще е трудно да се направи избор, но материалното вероятно ще надделее. Явете се на конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми. Любовта нека да почака или да ви последва.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Тествайте нов козметичен продукт. Днес полезните вещества лесно се усвояват. Ще получите ценни насоки и препоръки във важна за вас област. Ще намерите кой да ви финансира и да ви подкрепи в избора, който правите. Облечете новите дрехи, явете се на прослушвания и конкурси. Постарайте се да вземете максималното от това, което животът ви предлага. Хората с дарби ще получат своя шанс, своята сцена и ментор. Денят е магичен, проблемите бързо ще се решат. Ще намерите начин да се отървете от притесненията на миналото.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Бъдете внимателни в публичните контакти и изказвания. Не участвайте в залагания и не закъснявайте за работа. В живота ви може да се появи опасен конкурент. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви запрати в неблагоприятна позиция. Ще плащате за чужди удоволствия и ще се трудите за нечий интерес, докато вашите дела зациклят. Венера напуска вашия знак, любовта ви обръща гръб. Ще бъдете изместени от една класация, ако не се постараете. И през уикенда ще финансирате нечий проект и ще правите услуги.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на колелото. Което е било отдолу, подтиснато и притеснено ще се изправи и тръгне нагоре. Венера навлиза във вашия знак и ви дава максимален шанс в любовта. Възползвайте се от всяка покана, търсете начин да влезете в нова среда и да привлечете благодетели. Обърнете внимание на външния си вид. Само лично обаяние днес не стига, трябва прическа и грим, както и тоалет на висотата на публичните изисквания и представи. Постарайте се да грабнете погледите, за да може да грабнете и наградата до края на деня.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в силен период за личните ви финанси. Очертава се възможност за повишение и предложения, които ще помогнат да вдигнете нивото и да живеят по-добре. Ще бъдете стимулирани в изявата. Публичните ви контакти ще носят ползи и ще помагат да излезете от зациклени положения. Колелото на съдбата се завърта и ви дава втори шанс. В този ден има някаква магия, но част от нея е в умението да направиш добро впечатление не само с ум, но и с визия. Постарайте се да изглеждате добре. Тествайте нова козметика.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада може да се провалят в битката за престижни позиции. С лека ръка отстъпвате мястото, което по право ви се полага. Днес вървите нагоре по стълбата, която води надолу. Ако облечете неподходящ тоалет ще влезете в ролята на фон, на който ще се перчат хората с излъчване и визия. Има моменти, когато първото впечатление е печелившата част от играта. Дано владеете тактиката за обиране на овациите, иначе ще висите на опашката за постове и пари, а и любовта ще ви изневери.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един магичен ден, който ще ви даде възможност да спечелите повече отколкото се надявате. Облечете новите дрехи и вирнете нос. Отнесете се спокойно към възникналите проблеми и ще ги преодолеете. Тази вечер се събираме в групи по интереси. Ще се решат основни семейни и професионални проблеми и ще се вземат благоприятни за вас решения. Планирайте пътувания и срещи за събота. Ще намерите спонсори за осъществяване на личните си идеи и намерения. Любовта ще остане на втори план. Венера вече ви гледа в нехармоничен аспект.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Излизате от лична година петица, която ви е донесла възможности за промени и пътувания. Приключвате с двегодишен период на зацикляне и семейни проблеми. Планирайте пътувания и срещи до Нова година. Последен шанс за преход в нова среда и на ново работно място. До една година ще имате възможност да създадете семейство, да имате дете или внуче и да обезпечите нуждите на дома.

Родените днес имат шанс да спечелят много от патенти, нови идеи и изобретения. Ще вдъхновяват тълпата с това, което правят. Никога няма да са бедни, независимо от каква позиция тръгват в момента.

Заченатите днес ще имат лечителски способности и изключителна интуиция. Едната част от живота им ще премине в изолация, а другата в бляскави изяви и личен просперитет.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.