Снимки

Овен 21 март – 20 април

Очертава се прекрасен уикенд. Всичко предприето ще тръгне по вода, ще донесе ползи и предимства, ще ви срещне с нужните хора и ще разкрие нови хоризонти пред личната ви амбиция и изява. Добре е да се отвори магазин или заведение. Поне една ваша творческа инициатива ще даде плодове. За родените в първата декада неделният ден ще донесе повече проблеми. На 12-и тъмнината около нас се активизира в деня преди новолунието. Не се обвързвайте, не отивайте на първа среща и не подписвайте нов договор, ако не искате после да се чудите как да се отървете и откажете. На 13-и се правят планове, обмислят се инициативи, проверяват се данни, документи и наличности. Ще се събудите с едно вярно чувство за полезното и вредното. Не тръгвайте в посока, която ви и неприятна. Обадете се на тези, към които изпитвате някакво особено притегляне и афинитет. На 14-и е време за старт на нови инициативи. Пасивността ще ви навреди, но и прекалената амбиция ще се стори подозрителна на тези, които искате да спечелите. Не отлагайте за четвъртък колективни инициативи. В този ден са вероятни фатални привличания и срещи с неподходящи хора. В петък организирайте купон, почерпете, повод ще се намери. Не е време за диети. В този ден не се пълнее. Хора в притеснено положение ще ви подкрепят и подпомагат, за да ги подкрепите и вие на изборите или в живота.

 

Телец 21 април – 20 май

10-и може да се окаже един от най-печелившите ви дни не само за месеца, но и в рамките на годината. Каквото предприемете, ще ви помогне да спечелите, да си върнете позициите в бизнеса и в обществото или да завоювате нещо много по-престижно. Късметът ви се отприщва. Реагирайте бързо на покани и обаждания. Включете се в някаква обществена мисия. В живота ви ще се появи чакан и неочакван благодетел. Родените във втората декада привличат добрата случайност и се подсигуряват материално. В неделя е добре да отворите заведение или търговски обект. Сега е моментът да хвърлите котва на място, където ще се чувствате добре приети и още по-добре печелещи. В понеделник може да се очакват опити за изнудване и провокации от личен характер. Не правете нищо противозаконно и не започвайте дейности в сивата икономика. Новолунието на 13-и отслабва личния ви потенциал. Не предприемайте рискови инициативи, обмисляйте, проучвайте, заемете се с консултантска дейност и отлагайте деловите срещи. В следващите три дни Луната ще ви гледа в опозиция, ще срещате колективен отпор, трудно ще прокарвате идеите си на работното място и може да се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции. Добре е за операции на щитовидната жлеза и вадене на сливици.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако искате проектите ви да потръгнат, погрижете се в този уикенд това да се случи с амбициите на някой друг, в чийто живот играете разпоредителна роля. Ще се наложи да бъдете благодетел в момент, когато сами се нуждаете от подкрепа и благодеяние. Някой ще се включи в опасна мисия или ще приеме да изпълнява чужди разпореждания. По някакъв начин нарушавате закона, своите собствени предписания и обещания. Вероятни са опити да ви оказват въздействие на високо и ниско ниво. Каквото отложите за неделя, ще носи ползи и печалби. Това е най-добрият ден в този месец за отваряне на собствен търговски обект, както и за покупка на имот или жилище. С действията си в момента си осигурявате така нужната ви база за професионално и лично развитие. На 12-и попълнете информационните празнини. Не започвайте нищо без съответните консултации и уточняване на позициите. Гонете от живота си фалшивите връзки. Стойте далече от хората, в чиито действия и думи виждате фалш, двуличие и неискреност. На 14-и задвижете стопирани дела. Не чакайте покана и в любовта. За четвъртък не планирайте срещи с непознати, не приемайте колективни оферти и не подписвайте нови договори. Каквото отложите за петък, ще носи късмет, но вечерта ще изпаднете под влияние на комплексите на миналото.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Започвате с един печеливш и силен съботен ден. Всичко тръгва като по вода. Ще отбиете атаките, ще направите изпреварващ ход, ще се освободите от задържащи и ограбващи живота ви положения. Чудесен ден за светски балове, за дарителски и спонсорски инициативи. В този ден се задвижват и световни мисии за защита на потъпкани интереси и позиции. Денят е благоприятен за публични изяви, за модни дефилета и благотворителни конкурси. В неделя участвайте в брокерски дела. Може да намерите и капарирате отдавна търсен имот. На 12-и ограничете срещи и контакти. Не бързайте да подписвате нови договори, особено ако усещате елемент на натиск и манипулация. Вероятни са изнудващи положения. Не товарете кръста, не планирайте за 12-и и 13-и оперативни намеси във връзка с отделителната система и бъбреците. Всеки ход извън закона и разпоредбите ще ви коства престиж и пари. На 14-и включете резервите на пълна мощност. Чакат ви три дни на успехи и постижения. Имате два пътя - на атаката и на защитата. Съчетайте ги. На 15-и може да направите удобни и полезни за друг собствените си амбиции и желания. Ще се наложите в бизнеса и в преговорите, които водите. В петък важното да се свърши до обед. Подпишете нов договор, стиснете си ръцете с качествени партньори и не отлагайте купона. В този ден не се пълнее.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден носи чудесни възможности за връзки, за работа, за предложения и контакти, които ще са полезни за бъдещето на всички участници. Преградите са лесно преодолими. Любовта е на една ръка разстояние, а и възможностите за успешен бизнес са налице. В добавка идва и шанс за държавно или обществено финансиране. Може да откриете своя личен или семеен благодетел и да уредите бъдещето на децата. Благоприятен ден за обвързване и брак, за участие в обществени и политически прояви с елемент на благотворителност. Чудесен уикенд за старт на нов бизнес и отваряне на заведение. В понеделник не бързайте с обещанията и с подписването на нови договори. Ще действат заробващи клаузи. Сами ще се опитвате да манипулирате околните, но те с голяма вероятност ще се усетят. Очертава се раздалечаване и отлив във връзките. На 13-и ще се събудите с вярно чувство за полезното и вредното. Не пренебрегвайте желанията на тялото и гласа на съвестта, ако не искате в следващите дни да си имате проблеми. В сряда не водете имотни дела и не упълномощавайте никого да действа от ваше име. Навлизате в рисков период. До петък на обед може да загубите завоювани в миналото позиции. Не планирайте гинекологични интервенции и аборти. Петъчната вечер носи късмет и успешни връзки. Хапнете си на воля, няма да напълнеете.

 

Дева 23 август – 22 септември

10-и е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Луна, Венера, Марс и Юпитер във вашия знак ви дават неподозирани възможности. Заемете позицията, която сте заслужили във времето с умения, старания и личен принос. Всяка връзка, среща и предложение ще е от голямо значение. Пред вас се отварят заключени врати. Бъдете сигурни, че знаете вълшебните думички, които ще привлекат най-благоприятните за вас партньори в личен и професионален план. В неделя се ориентирайте към брокерски инициативи, купете и продайте имот. С действията си в момента си осигурявате база за бъдещото ви развитие. Тези дни са благоприятни за брак и за всякакъв тип обвързвания. В понеделник някой ще се опита да ви изнудва, да се присламчи към трапезата, която сте приготвили, и да се ползва от труда и удобствата, които предлагате. Не подписвайте нови договори и не приемайте нови предложения. Търсете умисъл и задкулисни намерения във всичко, което се предлага и случва. На 13-и ще се събудите с едно вярно чувство за полезното и вредното. Доверете се на интуитивните си усещания. На 14-и се ориентирайте повече към защита, нападайте само в краен случай, ако няма накъде. На 15-и работете сами и на свой терен. Не се обвързвайте с групови инициативи. В петък не позволявайте да ви увещават как да постъпите. Не спазвайте диета.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В съботния ден ви залива приливът на промяната, на желанието да се тръгне към нещо ново и значимо, да се преодолеят всякакви забрани и задръжки. Ако не можете да се справите с даден проблем или човек, просто го заобиколете и изключете от плановете си. В неделя ще постигнете максималното в една отдавна подготвяна инициатива. Това е и най-добрият ден за покупка на жилище или офис, за уреждане на наемни отношения и за отваряне на собствено заведение. Ударете шампанското в кораба на големите надежди, започнете нов живот, на ново място и при нови условия. В понеделник предстои изтрезняване и дано да не е неприятно. Предстоящото новолуние във вашия знак отслабва съпротивителните ви сили, а в такъв момент някой може да се възползва и да ви насочи в изгодна нему посока на избор. Не носете изделия от кости и рога и бъдете внимателни, ако решите да правите партньора си рогоносец. На 13-и правете само това, което ви идва отвътре и което усещате за правилно. В сряда прегледайте машините, с които ще работите и пътувате. Отстранете дефектите. На 14-и нищо съществено да не се предприема. Десет пъти премерете, преди да отрежете, да кажете нещо или да направите избор. В петък отстоявайте принципна политика. Препоръчват се сбирки с хубаво похапване. Диетите са противопоказни. Колкото и да изядете, няма да напълнеете.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и шансовете ви са максимални, независимо каква посока ще изберете. Ако някъде ситуацията е непробиваема, просто заобиколете и продължете пътя си. Ще получете подкрепа, порция любов и творческо вдъхновение, които ще ви помогнат да продължите с повече амбиция и хъс напред в живота. В неделя осигурете базата за бъдещото си развитие, купете нов дом или офис, търсете начини да обезпечите и децата с жилище. В понеделник властват силите на разрушението и манипулацията. Не взимайте окончателно решение по важни за вас въпроси. Рано сутринта във вторник ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. В деня на устата по някакъв свръхсетивен начин усещаме кои храни да ядем и кои да избягваме. Така ще е и с хората и с нещата, с които искате да се занимавате. Интуицията ви прави много по-верен избор, отколкото разумът. На 14-и Луната навлиза във вашия знак, отваря пътища, затворени преди, и събужда потиснати надежди. Върнете се към старите си планове и опитайте да ги реализирате. Новите също ще получат подкрепа и защита. В четвъртък може да влезете в престижна среда и да си осигурите подкрепата на стабилни партньори. Ден на фатални привличания и в любовта. В петък защитавайте принципна политика. Към обед с лекота ще принудите някой да работи във ваш интерес. Хапнете си без задръжки, не се пълнее.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден улеснява пътя на другите, но това ще е за ваша сметка. За всичко, което смятате да постигнете и предприемете, ще ви трябват допълнителни усилия, средства и пари. Нищо няма да ви се даде даром. Пред вас са стените на подозрението и недоверието, които не може лесно да се преодолеят. Но в неделя ще направите успешен ход в съвсем различна посока. Намирате своята база за нов живот и човека, с когото да вървите напред. На 13-и правете това, което ви идва отвътре. Сортирайте нещата, отстранете всичко, което ви се струва вредно и разболяващо. На 14-и е време да реализирате част от заплануваното. Не можете да си позволите повече изчакване и пасивност. Поне в една посока животът ви ще се отпуши. Ще получите предложение за нова работа. Сега е моментът да се хвърлите в битка за защита на професионалните и семейните интереси. Търсете юридически защити там, където не можете да се справите сами. Доверете се на професионалистите в областта, в която не сте компетентни. В четвъртък се пазете от фатални привличания и въздействия. Неблагоприятен ден за сключване на колективни трудови договори и работа в екип. Предателите се вклиняват и във вашата група. В петък проблемите ще са повече за родените в първата декада. Ден на едиповите комплекси, които трудно ще преодолеете.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

10-и е денят, който може би дълго сте чакали. Постигате непостижимото преди. Ще се изскубнете от зависимости и влияния, които са потискали личната ви инициатива. Направете крачка към нова връзка, брак и работно място. Действията ви ще се улесняват от приятели и от закона. Огледайте имоти и терени. Този уикенд може да си купите къща, апартамент или база, на която да развивате бъдеща дейност. Ще се спрете на нещо подходящо и значимо за бъдещето си. В неделната вечер отново ще се появи несигурност и една особена неудовлетвореност и дистанцираност, които в понеделник ще ви отклонят от пътя. Нищо важно не започвайте на 12-и. В хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Не се съгласявайте с офертите на непознати, а и познатите ще ви мамят. Тъмните сили се активизират и на високо ниво. Не е добре да се взимат важни решения, засягащи страната. На 13-и в трудна позиция са родените в третата декада. Вероятни са проблеми с кръста и бъбреците. Намалете физическото натоварване. На 14-и е време да действате изпреварващо, да подсигурите защитата и да започнете атака в желаната посока. На 15-и не обединявайте сили и ресурси с непроверени хора, не теглете кредити и не сключвайте брак. В петък ще има за какво да почерпите, а и диетите са противопоказни.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота имате два варианта на избор и подход в една трудна ситуация. Можете да карате направо и без задръжки, да влезете в открити сблъсъци на интереси и позиции или тактично да заобиколите забраната и да действате в избраната посока. Децата се измъкват от влиянието на родителите. Контролът не действа и в любовта. Неделният ден отпушва нова посока на избор, дава възможност да намерите по-голямо жилище, да се разширите в бизнеса и да дадете на близките си по-голяма самостоятелност. На 12-и проблемите на конкуренцията ще ви дадат възможност да изплувате и да спечелите предимство. Не бързайте да се обвързвате, отложете за вторник сключването на нови договори и поемането на определена отговорност. 13-и е най-успешният ви ден за периода. Ще се събудите с верен усет и точна преценка какво да се направи и как да се постъпи в една трудна ситуация на избор. Може да спечелите дело и да преобърнете нещата в своя полза. На 14-и ще се наложи да влезете в битка за защита на лични и семейни интереси. В този ден пасивността разболява и вреди. Не чакайте друг да ви свърши работата, защото ще работи за своя интерес. В четвъртък е противопоказно да се работи в екип. Отложеното за петък ще носи късмет. Избирайте блюдото си по каприз. В този ден храната се превръща изцяло в тъкани и енергия.

 

Риби 20 февруари – 20 март

И както реката заобикаля преградите по пътя си, така и вие в съботния ден не отивайте към директно единоборство. Направете нужните отстъпки и компромиси, за да не загубите силата си. В неделя може да уредите имотен и наследствен спор, който ще помогне да се сдобиете с жилище или с база за бъдещото ви развитие. На всички нива законът ще защитава чуждите позиции. Намерете добър адвокат, ако ви предстоят дела. Предприетото в понеделник ще тръгне накриво и в бъдеще ще се нуждае от корекции или от тотална промяна и обновяване на договорите. Може да попаднете под измамно влияние. На 13-и още със ставането в главата ви ще се оформи надежден и точен план. С някакво шесто чувство усещате какво трябва да се направи в една зациклена ситуация. Този ден дава точна индикация за полезното и вредното. На 14-и и 15-и сте в стихията си. В хороскопа ви се задействат не само навреждащи, но и поддържащи и подкрепящи аспекти. Добре е да отстоявате позицията си, да влезете в битки за защита на територии и мнения на 14-и и да не работите само за чуждия интерес. На 15-и ще направите удобни и приемливи за другите личните си амбиции. Ще получите подкрепа и финансиране. В петък ще ви пречат комплексите на миналото. Някой ще се възползва, ще ви натяква и провокира. Отделете повече внимание на храната, няма да напълнеете.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.