Снимки

 

Овен 21 март – 20 април

Ще ви правят услуги тези, на които в миналото сте помогнали. Ден за среща на учителят с ученика. И двамата ще си бъдат от полза, стига всеки да си знае мястото, силата и капацитета. В този ден маските падат, разбира се, усеща си и се вижда като на длан кой в каква позиция е поставен, какъв ход му предстои и на какво е способен. Осъществените срещи ще ви бъдат полезни, ще изиграят ролята на меч и щит в следващите два важни и трудни за вас дни. Бъдете избирателни в контактите. Сънищата показват с какво се гордеете.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Един от критичните дни за месеца. Хората се суетят напразно, разсейват се, правят ненужни ходове и изказвания, с които засягат неприятно свои и чужди интереси. Може да влезете в преразход на сили, енергия и пари и да не получите нищо насреща. Ден за въздържание и пост, като първото е по-важно. Всичко предприето ще се отрази негативно на отношнията на работното място и у дома. Не тръгвайте в командировка. Каквото отложите за следващите два дни ще ви издигне на по високи и престижни позиции и ще донесе късмет.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Внимавайте в действия и изказвания. Не посягайте към чуждото. Само в капана сиренцето е безпатно, така че ако посегнете ще щракнат оковите на дълги дни зависимости от някой, който ще ви използва докато може. Вероятно е да направите грешен ход, да споделите тайни и намерения, които ще послужат като компромт не само срещу вас. Прекъснете вредни връзки, не споделяйте, не говорете за притесненията си и не се дръжте комплексарски. Добре е да проведете консултация с капацитет, който сте проверили във времето назад.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Ден за стиковка на амбиции и интерси с доверени хора. Не допускайте странични присъствия, които може да изиграят ролята на Тронски кон в работата бизнеса ви. Преговорите да се водят на четири очи. Информацията, която си позволите да изтече ще попадне в ръцете на конкуренцията и още утре ще ви донесе проблеми. Навлизате в период на усилена конкуренция. Нужна е презастраховка, двойна проверка и спазване на всички законови изисквания в ситуацията, в която се намирате. Стремете се да не давате лъжливи сигнали.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

С успех ще привлечете на своя страна капацитети в нужната ви област. Ще платите по-малко за услугите, които ви правят. Ще срещате хора в притеснено положение и ще използвате това за получаване на отстъпки от цени на стоки, услуги и консултации. По всички нива на веригата от делови и лични връзки тече изискването за конфеденциалност. Пазете свои и чужди тайни. Не коментирайте свои и чужди игри и действия. Ден на напразно суетене. Правят се опити да се компрометират основните играчи. В отношенията властва грубият материализъм.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Тежък, рисков и притеснителен ден особено за родените след 12 септември. На показ се вадят кирливите ризи, води се усилена компроматна война. Може да ви поставят в неудобно положение, което ще ви навреди служебно, ще ви качи кръвното и ще ви разболее. Не се опитвайте да водите играта, да убеждавате или разубеждавате някого. Ден за проверка на връзките. Маските падат. Дайте си сметка кой и доколко държи на вас и защитава личните ви интереси. Отлагайте всичко важно за следващите два дни, в които победата ви е сигурна.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Желателно е да направите консултация със специалист по важни за здравето и работата ви въпроси. Предстоят промени в начина ви на живот. Имате възможност да се отделите от вредна за вас среда. Прекъснете фалшиви и разболяващи връзки, търсете съдействие по въпросите, с които сами не можете да се справите. Важно е да не се парадира много, да си останат в тайна разговорите, които провеждате. Всеки пробив в личната ви защита ще донесе неприятности в следващите дни, ще изисква да се откажете от някои действия и намерения.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Не се занимавайте с дела и начинания, които могат да бъдат свързани с големи енергийни загуби. Не влагайте излишни усилия в дела, които може да си спестите. Ако сте на път да задвижете собствен бизнес направете го в следващите два дни. В момента трудно преценявате сили и възможности. Може да направите ход, който да ви коства повече отколкото си заслужава. Не е ден за гонене на далечни цели и позиции. Смирете и желанието да се видите с някого на всяка цена. Желателно е да поговорите със специалист за проблемите си.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на тежък избор за родените в третата декада. Очертават се изблици на недоволство в отношенията с родители и деца. Поставени сте в трудна позиция поради неадекватните изисквания на близки и колеги. Самочувствието ви бележи ниски нива. Не се напъвайте да се доказвате и да надприказвате някого. В утрешния ден всичко ще тръгне по вода, ще излезете от капана на ограниченията и недоволствата и ще направите крачка напред. Дано не избързате и не предприемете днес обречени инициативи.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на усилена подготовка за предстоящите сблъсъци на интереси и позиции в следващите дни. Търсете консултантски услуги и адекватно съдействие от инстанциите преди да предприемете каквото и да било. Един от критичните дни за месеца, в който хората се суетят и губят време в празни приказки. Предприето няма да тръгне по правилата. Още утре ще се наложат поправки или допълнителни вложения. Ден за въздържание и пост. Комплексарите са изложени на нападки. В по-добра позиция са тези, на които не им пука от нищо.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 феврури

 

Почивайте повече, въздържайте се от активна дейност, не си поставяйте високи цели, задачи и отговорности. Това, за което днес ще платите скъпо и ще дадете от себе си максималното може да имате утре на по-ниска цена. Смирете апетитите, не влизате в сблъсъци на интереси. Оставате конкурените ви да се изтъкват, да оголват слабите си места и да влагат сили в излишни начинания. В следващите дни късметът ще кацне на рамото ви, екстрите ще завалят и маските ще паднат.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Един от тежките и рискови дни за месеца особено за родените в третата декада. Ще се почувствате пренебрегнати, ще ви елиминират от играта или от позицията, за която сте направили много. Ден на напразно суетене, на скандали и ругатни, които нищо не решават, но разболяват и влошават климата на работното място и у дома. Не предприемайте нищо съществено. Изчаквайте, отлагайте за следващите два дни важните си инициативи. Ако решите днес да действате на всяка цена ще си навлечете куп неприятности.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Очертават се придобивки, възможност да вдигнете нивото и да заемете престижни служебни позиции. Кандидатствайте за нова работа и опреснете нивото си с квалификационни курсове. През 2018 г. ви предстои инвентаризация на връзки и отношения и някакъв тип раздяла. Сега е момента и за сключване на брак.

Родените днес ще страдат от родителския авторитет, ще бъдете тотално обгрижени или неглижирани от родителите си. И едната и другата крайност ще им донесат проблеми в общуването. Ще попаднат в некомфортна среда. Това са деца с много дарби и таланти, които може и да не бъдат забелязани за сметка на амбициите на родителите. Но в най-трудните моменти животът им по неочакван начин ще се отпушва.

Заченатите днес ще бъдат богати и красиви, ще станат известни, ще определят модни и политически тенденции и ще имат силни покровители родени под Скорпион.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.