Снимки

Овен 21 март – 20 април

В този ден придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще помогне да се реализирате на по-добра позиция в работата и в живота. Конкуренцията е тежка, но не бива да се отказвате. Самоконтролът е труден, вероятни са провокации. Не губете чувството си за мярка независимо какво се случва. В труден момент ще се появи светлина в тунела и неочаквана благоприятна възможност. Бъдете активни и не оставайте късмета си в чужди ръце. Добре е за преговори с работодатели и бизнес партньори. Уредете си среща на четири очи.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес може да ви направят изгодно но и неприлично предложение. Луна и Юпитер гледат в опозиция Венера от ваши знак. Внимавайте при съвместни изяви и не прекалявайте с алкохола в непозната компания. Постарайте се да бъдете адекватни в ситуация, в която от вас се очаква истински професионализъм, отговорност за действия и личен избор. Неблагоприятен момент за имотни и наследствени делби. Не правете крачката, която може да разпилее семейството, да дистанцира любимите и децата и да отвори стари рани.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ще получите предложения и вести, за които ще почерпите. Ден на виното и камбаната. Сами може да влезете в ролята на добрия вестител и на човека променящ съдби. Публичните ви изяви ще минат на ниво. Не подценявайте нито една среща и случаен инцидент. Днес съдбата ще ви сблъска с хора, които задълго може да останат в живота ви. Това е и най-благоприятният ден за любовно обяснение и предложение. Ако сте сънували неприятен сън това е знак, че не бива да се отлага за следващите дни решението на проблема, който ви занимава.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тенденцията в този ден е доброто да надделява над негативните тенденции, които се очертават за родените около 1-и юли. Този път в благоприятна ситуация са родените около 10-и юли, които може да спечелят дело, да придобият имот, да срещнат спонсор и покровител или голямата си любов. Под булото на вечните неуредици си пробива път една надежда, че животът ще се промени към по-добро. Търсете път към всяко сърце, очаквайте изгодни предложения и покани. Изискването е да не се губи чувството за мярка независимо какво се случава.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес конкуренцията отваря магазин до вашия или по някакъв друг начин засяга личните ви интереси и позиции. Обръщайте внимание на всяка информация, реагирайте изпреварващо и се включете в партньорски инициативи, които ще защитават и вашите интереси. Денят носи тенденция за освобождение от комплексите и фриволното поведение в момент, когато всеки търси слабите ти места и непремено ще те захапе. Спазвайте етикета където и да се появите. Не излизайте от рамките на добрия тон.

 

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Дева 23 август - 22 септември

За вас се очертава силен, успешен и пробивен ден. Получавате нещо чакано отдавна. Явете се на конкурси и действайте активно на работното място. Ще ви ръкопляскат, ако имате публични изяви. Сега а момента да излезете от черупката, в която вечните нужди и проблеми са ви капсулирали. Разкрепостете се, търсете начин за самореклама, почукайте на вратата на евентуални спонсори. Предприетото в момента ще даде тласък на големите ви амбиции, на работата и на любовния ви живот. Грешките ви се превръщат в предимства.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ориентирайте се към делови и приятелски срещи, към посещения на публични мероприятия и изяви. Печелят тези, които са на сцената и на модния подиум, които са във вихъра на рекламата и близо до местата където се разпределят благините от общата трапеза. Осигурете си пропуск за престижни мероприятия. Важното е да блеснете на червения килим, да ви забележат и оценят. Лесно може да се отиде в крайности и веселието да се превърне в буйство. Ще изпъкнете на фона на тези, които нямат мярка. Добре обмислете всеки ход.

Р-4

П-4

Л-6

К-5

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените около 10 ноември ще направят своя силен ход или дебют, с който ще елиминират конкурент и ще си осигурят стабилни позиции в обществото. Публичните ви изяви ще са успешни, ще насочват погледите към личните ви интереси и бизнес. В този ден ще придобиете една особена вътрешна лекота и освободност, ще се представите на ниво на конкурси и изпити, ще привлечете погледите и може успешно да се внедрите в престижна среда. Ако сте сънували приятен сън това е знак, че всичко неприятно ще се оправи.

Р-6

П-6

Л-5

К-6

З-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Правете всичко с повишено внимание. Гледайте да не пропуснете добрата възможност за работа, за съвместна инициатива и перспективно познанство. Рекламирайте се, не се свивайте и не унивайте. Излезте на светло с продуктите на труда си. Днес може да привлечете погледите, да ви забележат и оценят, да направите пробив в престижна лична и творческа среда. Не е изключно някой да си превиши правата и да отиде в крайности. Контролирайте пиенето и апетита. Следете веселието да не премине в ексцесии тази вечер.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на тежка конкурентна битка за права и територии на влияние. Печелят тези, които бавно и методично водят играта и си осигуряват всички небходими юридически и политически защити. Сега е момента да направите стъпката, за която отдавна водите битки. Поставете ребром въпросите, които не търпят отлагане. С един удар може да си подредите живота, да приключите вредни връзки и да насочите амбициите си към нови хоризонти. Днес крачката от войната до мира е малка. Нещо дребно може да предизвика лавина от неочаквани промени.

Р-5

П-4

Л-6

К-5

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените около 10-и февруари са в неблагоприятна юридическа позиция. И дребните ви прегрешения ще се забелязват, а за едрите да не говорим. Денят е благоприятен за активни действия в посока на големите ви амбиции и желания. Важното е да се спазва чувството за мярка във всяка ситуация и независимо дали се радвате или страдате да не отивате в крайности. Не водете разговори по имотни и наследствени дела. Не злоупотребявайте с гостоприемството и не канете много гости. Алкохолът е лош съветник, особено в любовта.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

Очертава се силен и успешен ден. Ще получите приятни покани, ще пътувате, ще намерите начин да блеснете на сцената на живота и да си прекарате добре. Всяка иницатива и среща ще ви носи късмет в бъдеще, ще стабилизира личния ви и професионален живот. Не се изолирайте, търсете приятелски срещи и компании, постарайте се да направите впечатление и да привлечете погледите на спонсор. Може да получите изгодно предложение. Всяка среща ще е от значение, ще носи радост за ума и празник за сетивата.

Р-6

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Ч.Р.Д.

Лчината ви година е деветка. Тази година слага край на детствот или на младоста ви. Ще навлезете в нов утрезвяващ период, ще трябва да си дадете сметка с кого и какво ще се разделите и с какво ще продължите. Очертават се раздели и инвентаризация на всички нива. 2019 г ще ви даде нова посока, нов старт и ново начало в бизнеса и в любовта.

Родените днес ще имат успешна кариера, ще наследят имоти по двете родови линии, ще се ползват от всякакви протекци и юридчески защити. Родените около 10 ноември ще бъдат големите им покровители и любими хора, които ще им осигуряват закрила и даряват с щастие. Помогнете им да ги намерят.

Заченатите днес ще имат ярък и бурен живот. Ще притежават артистични дарби, които ще ги направят богати и известни.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.