Снимки

Овен 21 март - 20 април

Не ставайте рано и не бързайте със задачите в съботния ден. Родените в третата декада може да изживеят болезнени и рискови моменти. Спазвайте изискванията за безопасност при работа с техника и електроуреди. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. От обед до неделя на обед е добре да се обърнете към по-духовни занимания, да посетите приятел или родинна изпаднал в нужда. Правят се подаръци, дава се милостиня. Колкото дадеш в неделния ден, толкова ще получиш. Следобед се заемете със себе си, направете си релаксиращи процедури. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Може да получите и нова информация, която ще помогне да направите силен ход в понеделник. На 12-и колелото на съдбата ще се завърти и ще ви извади от притесненията. Един проблем ще се реши, но друг ще дойде и ще занимава ума ви в следващите дни. На 13-и водете преговори, насрочете събрания, търсете възможности за обединение на личните ви и професионални интереси с тези на силни партньори и покровители. 14-и е ден на големите апетити, на лакомията за едно или друго. До вечерта може да изпаднете в неприятни ситуации, в които комичното ще стане трагично. На 15-и се стремете да делите всичко поравно и да разбирате нуждите на другите. На 16-и до обед рисковете са повече за родените в третата декада. След това всичко ще потръгне. Излизате от криза.

 

Телец 21 април - 20 май

10-и преобръща колелото на съдбата, прокарва пътища и дава възможност да спечелите и да се облагодетелствате, в момент когато другите правят грешки или получават своите кармични уроци. Бъдете активни тази вечер. Може да направите пробив във всяка среда, да си осигурите доходна работа и перспективни договори с разговорите, които провеждате. Не е все едно с кого ще се съберете тази вечер. Говорете за пари и сделки и за работата, която ви интересува. В неделя отделете време до обед за спонсорски инициативи. Тази уикенд колкото дадете двойно ще получите. В понеделник разчиствате терена и правите силен ход, а във вторник привличате нови партньори. Тези два дни ще покажат доколко сте актуални, борбени и креативни и на какво сте способни в трудни моменти на избор. На 14-и не преигравайте и не прекалявайте. Вероятно е да влезете в остри сблъсъци на интереси. Скандалите на всички нива са почти неизбежни. В този момент всеки се бори за престиж и територия на влияние. На 15-и тече омиротворяваща и балансирана програма. Може да се съберете и разберете, да уточните взаимни позиции и изисквания. На 16-и ще имате важно съобщение и покана. Каквото свършите до обед ще ви донесе ползи. След това навлизате в рисков период. Чака ви неприятен уикенд, в който ще се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Съботният ден е зареден с опасни изблици на интереси. Не правете компромиси и не очаквайте такива до обед. Следобед навлизаме в деня на сърцето. До неделя на обед намерете време да се погрижите за тези, които са се грижили за вас. Включете се в дарителски мисии и правете това, за което ви молят. Вечерта на 10-и в живота ви може да се появи спонсор и благодетел. Не е все едно с кого ще си пиете питието и обсъждате битието. В неделя следобед отделете време за личната си визия, за фитнес, сауна, масаж и прочие процедури, които ще помогнат в понеделник да изглеждате неотразими. 12-и ще бъде ден на преход от една позиция в друга и от едно състояние в друго. Към обед Луната навлиза във вашия знак и ви осигурява двоен избор. Планирайте до края на работното време делови и лични разговори, които може да отпушат късмета и личната ви инициатива. Но ако говорим за важни делови врещи, на които да доминирате и определяте правилата, то на 13-и ще ви се получи. Това е денят, в който тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на личната ни амбиция и отговорност. Разговорите ще носят късмет, пари и стабилизиране на професионални и политически позиции. 14-и ще ви вкара в конфликти, ако не се смирите. На 15-и всичко да се дели поравно, за да има мир и любов. Предприетото на 16-и ще носи ползи, пари и късмет.

 

Рак 22 юни - 21 юли

Родените в третата декада ще изживеят неприятни и рискови положения в съботния ден, но и за другите няма да има спокойствие. Смирете се, не искайте нещо на всяка цена, не тръгвайте на път рано сутринта, ако не сте подготвени или нещо ви тревожи. Този ден преобръща колелото на съдбата и който е бил отгоре може да полети надолу. Другото положение трудно ще ви се получи, трудно ще изкачвате връховете на амбицията, ще зависите от чужди интереси и фактори, които не може да предвидите и оцените в момента. Вечерта може да се срещнете с благодетел. Ще получите нужното финансиране. На 11-12-и нищо не е за пренебрегване. Материалното ви положение ще се стабилизира. Някой ще получи финансова инжекция, а друг поста и работата които да му осигурят предимства. На 12-и ще се появят стари проблеми, които може да решите в движение. За 13-и планирайте екипни разговори и съвещания, на които да поставите условията си. На 14-и се събуждате с надигащи се претенции и изисквания към другите. До вечерта може да влезете в конфликти, ако не смирите апетитите. Змеят на желанията ще направи доста поразии. Луната навлиза във вашия знак и до петък на обед задвижва планетен кръст в хороскопа ви. Каквото загубите на 15-и трудно ще си върнете. На 16-и следобед намирате правилната посока.

 

Лъв 22 юли – 22 август

10-и е стабилизиращ и спонсориращ ден за вас, за нуждите и големете ви амбиции. Родените около 10-15 август ще имат най-голям късмет. Може да очаквате промени, които ще отворят нови житейски посоки. В живота ви влиза едно видимо и невидимо покровителство. Движете се с повишено внимание. Една среща до обед може да преобърне живота ви и то в благоприятна посока. Вечерта навлизате в труден период. На път сте да изневерите или да пропуснете среща с важен за бъдещето ви човек. Приберете се с подарък и за неделя до обед планирайте срещи с хора, на които по някакъв начин може да помогнете. До 12-и на обед ще имате повече разходи отколкото приходи, ще се налага да се съобразявате с околните повече отколкото искате. В края на работното време на 12-и проведете важна делова среща, а ако предстоят уточняващи разговори проведете ги на 13-и. В тези два дни може да създадете свой екип, да влезете в нова група по интереси, да намерите нова работа или финансиране за старите проекти. Сега е момента да се съберете и разберете и по имотни или фирмени въпроси. На 14-и по някакъв начин си превишавате правата, искате повече отколкото магат да ви дадат. Контролирайте епетитите. 15-и изисква пренастройка. Каквото отложите за петък ще мине на ниво, ще ви донесе успех в новите ангажименти и начинания.

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените около 10 септември ще попаднат в рискови положения в съботния ден, ще бъдат притиснати от родителите или от проблемите им. Точният съвпад на Слънце и Сатурн в знака на нехармоничния ви Стрелец ви облъчва с изисквания, които трудно ще удовлетворите и понесете. Вечерта очаквайте някакъв особен подарък от случайноста. Помолете се, до неделя на обед молитвите ни се чуват. Нещо особено може да се случи, което да ви върне вярата, че нещата все някак ще се оправят. Може да получите обаждания, които да ви стимулират и обнадеждят в момент, когато сте клюмнали и овесили нос. Този уикенд ще покаже, че винаги има надежда, че тъмнината не е нищо друго освен отсъствие на светлина, която все някога ще се появи. На 13-и не приемайте на гола вяра нечии съвети и предписания. Очаквайте опити да ви налагат избор, който ще е изгоден за друг. На 14-и сте в несигурна позиция до обед. Смирете апетитите. Може да влезете в ролята на жабата, която вдигнала крак и тя като видяла, че подковават коня. Изчакайте, спазвайте диета на всички нива и не посягайте към забранения плод. На 15-и бъдете умерени в искания и претенции и ще получите достатъчно във всяка ситуация. На 16-и правите силен ход напред, получавате покани и възможност да спечелите конкурс, повишение или дело, което ще ви донесе приходи от наеми и наследства.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Една тежка и проблемна събота за родените в третата декада. Влизате в опасни връзки или правите нарушения, които ще ви излезат скъпо. Ще се раждат деца с нестандартна ориентация. Ще влизате в непривични за вас положения, които ще ви направят зависими от странични хора и обстоятелства. Но вечерта колелото на съдбата ще се завърти, ще изплувате от неприятните и непривични положения, ще се радвате на любов и придобивки. Съдбата ви готви подарък като компенсация за нещата, които ви е отнела. В неделя до обед направете дарителски жест и сами ще станете обект на обгрижване. На 12-и ще получите нова информация, която ще помогне да решите професионален и личен проблем. Денят е магичен, помага да отхвърлим тежестите на миналото и да гледаме напред. На 13-и съберете семейния съвет, проведете и събрания на работното място, уточнете позиции и перспективи и набележете стъпките за бъдещите инициативи. В сряда трудно удържаме страстите, даваме ход на амбиции, на които още не им е дошло времето и на желания, които ще ни струват скъпо. Последните два дни на периода ще покажат слабите ви места, ще изискват занимания повече със семейните дела, докато служебните остават на втора линия. Това ще активизира конкуренцията и ще даде възможност на шефовете да ви ощетят в награди и плащания.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

В събота до обед свършете неотложното. Следобед за всичко ще ви трябват повече усилия. Може да се наложат непредвидени разходи. До понеделник на обед не си давайте много зор, не си превишавайте правата и се постарайте да бъдете полезни на близките. През уикенда посетете тези, които са оставени на вашата опека и грижа. Участвайте в дарителски акции. Старайте се да давате повече вместо да изисквате. Ако едно пътуване не е наложително, по добре го отложете. В понеделник до обед се занамавайте повече със себе си, идете на фитнес и разкрасителни процедури. Печелившите ви инициативи се очертават за следобед, когато ще получите и нужната информация позволяваща да вземете правилното решение. За вторник планирайте съвместни делови участия. Подпишете нови договори, влезте в нова среда. Ден на тръбача, който свири сбор. Участвайте в събрания, явете се на конкурси. В сряда ще се събудите с намерението да не правите компромиси, да си търсите правата, да изисквате нещо на всяка цена. Не бързайте, към края на работното време ще получите нужното без да се напрягате толкова. Навлизате в силен период и до петък на обед извоювате позиции и ектстри, които времето или нечия намеса са ви отнели. В много направления всичко си идва на мястото, но в почивните дни пак може да объркате нещата.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 10-и е точният съвпад на Слънцето със Сатурн във вашия знак. Предстоят рокади, време е децата да се погрижат за родителите. На плещите ви може да се стоварят непредвидени отговорности. Не си поставяйте тежки задачи. Родените около 10 декември да са по-внимателин с децата и грижовни към родителите. През уикенда обгрижвайте тези, които разчитат на вас. Обърнете внимание и на себе си, на поканите и съобщенията, които идват в съботната вечер и предлагат вариант, от който ще спечелите и ще имате възможност да зарадвате семейството си по празниците. В понеделник свършете важното до обед, побързайте с деловите разговори и срещи. До края на работното време ще попаднете в рискови положения, ще отговаряте за чужди грешки и ще водите неприятни разговори с шефовете. На 13-и тази неблагоприятна тенденция продължава и ако не обедините интересите си с доверени хора може да загубите играта. Конкурентите ви правят силен ход и се опитват да ви изтикат в ъгъла. Препоръчват се колективни инициативи, а не солови изпълнения. На 14-и не тръгвайте с голямата кошница. Искайте малко и ще получите достатъчно. На 15-и всичко да се дели поравно. Зачитайте другите и ще бъдете зачетени. На 16-и може да си позволите силен ход. В този ден чакайте покани, предложения и успешни делови инициативи. Чака ви приятен уикенд.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Родените в третата декада да смирят амбицията в съботния ден, да внимават с техника и транспорт и да не си поставят тежки задачи. Следобед навлизаме в деня на сърцето. Ще се обади приятел и спонсор. До понеделник на обед ще се радвате на желани присъстивя и придобивки. В тези дни ще изкачите връх в отношенията и карирерата, ще получите дължими услуги и пари и ще направите силен ход в бизнеса. 11-и е особена отправна точка, която привлича към вас благоприятните случайности. Може и да не вярвате на такива неща, но с голяма вероятност ще стабилизирате материалното си положение и ще имате допълнителен доход. Длъжници ви се издължават, ставате обект на обгрижване и благотворителност. На 12-и се появяват отново старите проблеми, но бързо ще ги решите. Това е магичен ден. Само да си повярваш и си успял. Добре е на 13-и да подпишете нови договори, да преговаряте с посредници, да уговаряте цени на стоки и услуги. На 14-и важното да се свърши до обед. След това намалете претенциите и изискванията. Навлизате в труден период. На 15-и рискът ви диша във врата. Съветът е да постъпвате балансирано и дипломатично. Скандалите разболяват. Вечерта рисковете са максимални, приберете се навреме и за петък до обед не планирайте важни инициативи. След това навлизате в силен и творчески период.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и залага нови жалони в отношенията, променя изисквания и цели. Важното свършете до обед. След това навлизате в период на метериални ограничения. Ще се наложат непредвидени разходи. Правете това, за което ви молят, а не това, което смятате, че е нужно на другите. До неделя на обед се дава милистиня, обгрижват се тези, които се нуждаят от грижи и са ни на сърце. Участвайте в благотворителни прояви и дайте повече от себе си. В понеделник не се занимавайте с отговорни делови задачи преди да сте се погрижили за себе си, за външния си вид и здраве. Полезните продукти и мисли лесно се усвояват. Към края на работното време ще направите силен ход и в следващите два дни ще затвърдите позициите си. На 13-и всичко ви се отдава с блясък. Постигате максиалното, чувствате се по някакъв начин избрани и предпочетени. Не влизайте в скандали с родители и деца. Дайте шанс на всеки член на семейството ви да изяви себе си и искайте същото. По някакъв начин се измъквате от клупа на бедноста и изолацията. Може да влезете в нова група по интереси. Привлечени сте от инициативите на приятелски кръгове. На 14-и не се поддавайте на изкушенията и овладейте апетита. 15-и носи успокоение и хармония във връзките. В петък до обед командвате парада, но следобед попадате под контрол и опека. Очертава се труден уикенд.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 10-и в трудна позиция са родените около 10 март. Предстои ви тежък избор, отговорностите ви нарастват. От една страна децата, а от друга родителите ви притискат, ограничават и изискват прекалено от вас. Следобед ще се появи човек или вариант, от който може да се спечели. В труден момент ще ви подадат ръка. И нейно величество Случайността ще ви заведе при хората, които ще ви подкрепят. До неделя на обед преминаваме през лунния ден отговарящ за любовта, сърцето и сърдечните работи. Чакайте появата на спонсор и благодетел и печалба от тотото на живота. До понеделник на обед сте в силна и печеливша позиция и независимо какво се случва вадите ползи и си осигурявате привилегии. В края на работното време на 12-и колелото на съдбата ще се завърти и ще ви запрати надолу в подчинителна и притеснена позиция. Здравто е настабилно или се грижите за някого. На 13-и ще работите за чужди интереси, но ако се постараете и докажете качества след два дни може да получите награди. Това тестов ден за вас. На 14-и не се дръжте ултимативно, контролирайте апетита. Някой ще хлътне в дългове от лакомия, друг ще влезе в разправии с родители и деца поради извънредни харчове и покупки. Отложеното за 15-и носи успокоение и подрежда семейния пъзел. На 16-и чакайте предложение, за което ще почерпите. Влизате в нова среда.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.