Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на провокации. Започнете с реформите, които сте обещали да направите пред себе си или пред друг. Задвижва се програма, разрушаваща стария начин на живот. Не се опитвайте да запазвате статуквото, да влизате в излишни спорове и защити на неща и дела, които вече са си изпели песента и пречат на движението ви напред. Не се опитвайте и да задържате тези, които вече са си тръгнали от живота ви. Добре е тази вечер да почивате в тесен семеен кръг. Едно гостуване може да се развие доста неприятно, да донесе болки и сълзи.

Телец 21 април – 20 май

От днес до 30 декември Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Любовният ви живот ще придобие една засилена сексуалност, която вероятно няма да е насочена към досегашния ви партньор. С две думи чакайте разправии. Очертават се прояви на ревност и тормозещи чувства. Този ден провокира засилена емоционална реакция. Ще се действа повече импулсивно, отколкото разумно. Опитайте да заложите здрав фундамент на връзките си, обърнете повече внимание на тези, които наистина обичате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Проведете уточняващи разговори, насочете вниманието си към подобряване на условията на работа и живот. Ден с огромна преобразуваща сила. Старото си отива. Включете резервите на пълна мощност и заложете нова програма за бъдещето. Всичко, което направите през пръсти, с големи отстъпки и спестени разходи, бързо ще излезе от строя и ще ви коства много повече нерви и пари в бъдеще, за да го поправите и коригирате. Използвайте този ден активно и за укрепване на здравето, спортувайте, пийте отвари.

Рак 22 юни – 21 юли

От една накриво казана дума може да избухнат скандали, които да ви разделят с досегашните ви партньори. И на работното място нищо няма да мине по план, ще излезе от рамките на добрия тон и ще настрои негативно тези, които до момента са действали екипно. Родените в първата декада да не предприемат рискови инициативи. Не е ден за състезания и каскадьорски изпълнения. Навлизащата в знака на Скорпиона Венера ви облъчва с изгарящо сексуално излъчване, което погрешно ще изтълкувате като голямата любов.

Лъв 22 юли – 22 август

Включете резервите, постарайте се да поправите в движение това, което е излязло от строя и вече не върви по план. Не пестете труд, материали и усилия, ако се налагат ремонти или нещо важно трябва да се започне. От действията ви ще зависи бъдещата ви лична и семейна стабилност. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Аспектът провокира изневери, възбужда апетити, които ще донесат повече главоболие, отколкото удовлетворение и радост. Сънищата показват дали всичко при вас е наред със секса.

Дева 23 август – 22 септември

Излезте сред природата, използвайте всяка възможност за укрепване на здравето. Проведете прочистващи и разчистващи пътя и отношенията процедури. Ако у дома се налагат ремонти, не оставяйте всичко на плещите на партньора. С напредването на деня се надига неудовлетворение у тези, които ще се почувстват недооценени, пренебрегнати и изоставени. Лесно се стига до конфликти. Ден, в който старото се руши, а новото си пробива път по един болезнен и мъчителен начин. И сексът ще бъде причина за нападки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната навлиза във вашия знак, а Венера го напуска. Предстоят пътувания, промени и размествания, които болезнено ще рикошират върху личните ви връзки и любовта. Сексът ще бъде причина за раздели и ревност. До вечерта напрежението нараства и някъде ще се отиде към скандали. Ще реагирате болезнено на лични забележки и критика, но най-неприятното може да дойде от разкритията в любовта или по-точно от изневерите, които до момента сте крили или не сте подозирали. Не товарете кръста и бъбреците.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Навлизащата във вашия знак Венера провокира пословичната ви сексуалност. Тези, които очакват от вас предложение и любов, ще трябва да се задоволят само със секс. Действията ви в днешния ден ще положат началото на раздели и инвентаризации, на привличания и отблъсквания, които ще променят тотално връзките и начина ви на живот до края на годината. Тази вечер ще получите някакво откровение за пътя напред, за истинските неща в живота и в чувствата. Това не значи, че ще вземете правилното решение.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще имате много работа, ще получите импулс за действие в нещата, които все отлагате, не намирате време, пари и материали за уреждането им. Не губете време, а действайте. Ще ви разсейват любовните връзки, ще се налага да бъдете на едно място в момент, когато ви се иска да бъдете на друго. Сложете в ред отношенията си до новолунието. В момента при вас тече процес на инвентаризация. Започнете по нов начин това, което може да промени живота ви. Дайте предимство на прогностичния си талант и предчувствията.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден, зареден с енергия за промяна, с желание да се опита късметът на друго място, с други хора и по нов начин. Очаквайте сблъсъци на интереси и позиции. Ако все пак получите благословията на семейството за действие в една или в друга посока, постарайте се да заложите здрави основи на това, което ще предприемете. Включете в действие и резервните варианти, ако не може да постигнете нищо със старите методи и средства. Събужда се и сексуалната ви активност, желанията взимат други измерения и посоки. Не са изключени скандали.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Предстоят неприятни разговори и разкрития в любовта. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Един ще отиде към изневяра, друг ще разбере за такава. Не си проваляйте празниците, не е моментът да сменяте партньори и да подлагате на риск връзките си. Ден на мечката, на мечешките услуги и на желанието да помогнеш на приятел за сметка на другия до него. Не се месете в чуждия живот и не позволявайте намеси в своя. Заемете се с делата, които не търпят отлагане. Проведете и нужните лечения.

Риби 20 февруари – 20 март

Този ден ще помогне да вдигнете платната и да отплувате към нова любов, мисия и цел. От особена важност е да вложите всички сили и средства в проектите си, да не бъдете скъпи на триците и евтини на брашното. Това, което се започне по правилата, с всички необходими изисквания, документи, пари, права и чувства, ще донесе ползи и ще ви вдигне нивото. Това, което направите как да е, половинчато и без желание, няма да издържи проверката на времето. Очертава се и посоката в любовта, която ще ви донесе късмет и щастие.

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. Излизате от година на отлив, но приливът на 2016 наближава. Предстои промяна, повишение и нов житейски избор. Ще поемете повече задължения, ще отмените родителите си и може да получите наследствен имот. Всичко, което предприемете, ще донесе късмет и ползи, ще позволи през 2017 г. да се отървете от ненужното и да направите инвентаризация в живота си.

Родените днес притежават огромни резерви и съпротивителни сили. Ще постъпват прекалено емоционално и това ще води до желани или нежелани промени във връзките. Ще бъдат щастливи в любовта, ако намерят своята половинка, родена около есенното равноденствие.

Заченатите днес ще имат висока нравственост и голяма сила, но и грубостта на добряка, който греши, обичайки и предоверявайки се не на когото трябва. Ще имат завиден апетит и нежелание за спортуване.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.