Снимки

Овен 21 март – 20 април

Един силен и успешен ден, в който може да се постигне много, да се спечелят допълнителни пари и да си осигурите по-добри условия на работа и живот. Привличате съдействието на колеги и шефове. До вечерта може да подпишете изгоден договор и да получите предложение, което не е за отказване. Неприятностите бързо ще се решат и забравят. Не си позволявайте да зациклите. Вървете смело напред и си гонете интереса. Енергията ви търси поле за изява. Вложете сили и таланти в нова професионална област.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада ще направят силен ход, но и останалите няма да се изложат. Активизира се енергията Кундалини, която тръгва нагоре по гръбначния стълб и ни помага да се държим изправено, да си гоним интереса, да се изправим срещу страховете и враговете и да направим своя ход в посока на личните си интереси. Задвижете проектите, които от доста време подготвяте. Търсете спонсори, направете си реклама. Повярвайте в щастливата си звезда и ще спечелите. Проведете прочистваща диета.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако днес стартирате важни начинания, в утрешния ден ще доразвиете нещата, ще привлечете нови спонсори и клиенти и ще си осигурите странични доходи. Ден със силна енергетика, която ни подканя да си поставим високи изисквания, високи цели и задачи. Направете подбор на екипа си и сами се явете на интервю за работа. Имате шанс да намерите нещо много подходящо и перспективно за бъдещето ви. Погрижете се за близките, направете някому желан подарък. Така ще събудите и неговата душевна и физическа активност.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Побързайте, активизирайте се максимално, гонете си интереса, постарайте се да влезете в нова среда и да започнете нова работа. Пасивността разболява, но и прекалената активност гарнирана с неуравновесени чувства е вредна. Марс вече не ви гледа стимулиращо. Ще трябва сами да взимате решения и да разчитате на собствените си вазможности и ресурси. Не очаквайте някой друг да ви притиска и стимулира. От днес е важно да извоювате лична самостоятелност, да покажете какво наистина можете и към какво се стремите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще се наложи да влижите повече усилия, средства и пари в работата, която предстои. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Ще ви е трудно, но от днес Марс вече ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Стрелеца, така че енергията ви ще се активизира и задачите ще започнат де се решават една по една. Не започвайте много дела одновременно. Днес е важно да организирате тези, които могат да ви свършат работа, а не сами да се захващате с нея. Така постъпват истинските началници-лъвове. Пипайте с кадифени ръкавици.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Един успешен ден, в който може да изкачите висок връх. Родените в първата декада да не провокират хора, които могат да се отнесат с тях агресивно. От днес Марс ви гледа в пречупващ апект от знака на Стрелеца. Обърнете внимание и на здравето. Засилва се тенденцията придобитите заболявания да придобиват хроничен характер. И в отношенята ще се намесят нерешените лични, наследствени и професионални въпроси. Денят е високо енергиен, поне една важна работа ще свършите, но пречките по пътя ще ви откажат от повечето намерения.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Нещо, което търсите отдавна може да се намери и да се осигури в полза на близките и децата. Днес може да започнете работа или връзка, която още утре ще ви донесе късмет и приятни моменти задено. Не мислете само за работа. Запознанствата и контактите от днешния ден ще ви срещнат точно с хората, които ще ви помогнат в работата. Позволете си разтоваращи и релаксиращи моменти, представете си ярко това, което искате да постигнете и съдбата ще ви помогне. Изливайте любовта си към близките, децата и приятелите.

Работа-6

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада ще срещат открито противпоставяне от страна на колеги, работодатели и партньори. Трудно ще вървят преговорите по отношение на имотни и наследствени дела. Очертават се съюзи срещу вас и на работното място, особено ако с действията си засягате нечий интерес. Събдата ще ви помогне да откриете кой действа срещу личните ви амбиции. Лагерите в живота ви ще се оформят, ще трябва да се откажете от едно за сметка на друго. Марс напуска вашия знак, част от активността ви се губи.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на високите енергии, цели и стремежи. Марс навлиза във вашия знак, активизира ви за бързи действия в посока на личните ви интереси. Ще намерите сили да се изправите срещу конкурентите и срещу тези, които ви мътят водата в социален, семеен и обществен план. Сега е момента да се изправите и срещу личните си страхове, да намерите сили да оправите нещата, които от доста време са зациклили и вече пречат на движението ви напред и нагоре. Навлизаме в един от най-мощните дни в месеца. Подпишете нов договор, действайте.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Силен и успешен ден. Ще привлечете благоприятни случайности и хора способни да ви подкрепят в личните амбиции и инвестиции. Родените в третата декада ще извадят късмет и при пътуване и гостуване. Водете преговори на четири очи, опитайте да се споразумеете по имотни и наследствени въпроси. Пасивността ще ви разболее и ще даде предимства на друг. Поставете условя и ултиматуми там, където до момента с изчакване нищо не се е получило. Направете някому подарък и чакайте подобен жест.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес ще свършите много добра работа. Активизирайте се, търсете странична подкрепа и съдействие в посока на важна лична цел. Случващото се в момента ще ви издигне на по-добри позиции в бизнеса и в обществото. Чакайте подарък от хора, на които в миналото сте помогнали. Връщат се жестовете, градят се мостове между двата бряга на реката от възможности. Инициативите ви ще се отплащат в бъдещето. И случайните срещи ще работят за личния ви интерес. Оглеждайте се, не пропускайте шанса.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

В този ден пасивността е нежелателна, но всичко трябва да се прави с голямо внимание. Спазвайте условията за безопасност. Не нарушавайте правилата и не поемайте излишни рискове, особено спрямо хора, които не познавате добре. Правете всичко по традиционния начин. Не е време за тестове и изпитания, за игра на проба и грешка. И в лябовта останете с добре познатото старо, ако не искате да си имате неприятности тази вечер. Спазвайте диета. За уикенда на планирайте големи натоварвания и рискови действия. Стойте мирни.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. Навлизате в отлив. Ще ви е нужна качествена подкрепа и защита. Обединете сили, интереси и ресурси с доказани във времето партньори. Постарайте се да приключите с водените имотни или наследствени дела и да се споразумеете с роднини. Не закъснявайте с плащането на данъци и такси. Не си позволявайте да зависите от чужди хора и да изпадате в зависимости. 2019 г. ще ви донесе преход в нова среда.

Родените днес притежават огромен личен потенциал. Може да се справят и с най-тежките задачи и отговорности. Никога няма да се бедни, но не това е целта им. Могат да постигнат много във всяка област на творчеството и знанието. Развивайте ги като комплексни личности.

Заченатите днес ще получават подкрепа от прадедите си. В критични моменти винаги могат да се помолят за подкрепа и провидението ще им я даде. Ще имат необикновени дарби и природни сили. Може да бъдат и лечители.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.