Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ден за пътувания, препоръчително с наземен транспорт. Може да сключите изгодна сделка и да направите удобни и приемливи за някого личните си амбиции и оферти. Водете преговори и за полуготова продукция, ако няма да се справите със сроковете. Ще постигнете важна цел и ще спечелите повече от друг път. Не нарушавайте обещанията. В този ден трябва да сме абсолютно честни и справедливи. Добре е да се подпишат нови партньорски договори, а старите да се прегледат и пригодят към новите условия.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Ден на изгодни сделки, на делови и приятелски срещи, от които ще имате ползи и придобивки. От проведените разговори ще произлизат взаимно изгодни договори. Днес се дава клетва за вярност, правят се дарения и се уреждат наследства в името на близките и децата. Спазвайте уговорките и традициите, пътувайте към тези, които не могат да дойдат при вас. Улеснете някого в намеренията и действията му и съдбата ще ви улесни във вашите. Ще си проличат хората умеещи да печелят. Днес сънищата нямат значение, важни са действията.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък ден за родените във втората декада. Бъдете там, където се рашават важни въпроси за бъдещето на дейноста и семейството ви. Не приемайте препоръки и не позволявайте чуждите идеи да повлияят на избора ви и да елиминират вашите. Очаквайте проблеми в любовта и опит да се въздейства на личния ви избор. Вероятни са изневери. В този ден може да се решите на крачка, от която в миналото сте се претеснявали. Някой ще направи жертва в името на близък или на интересите на общата кауза. Ден за изцеление.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Днес може да спечелите отдавна водена битка. Благоприятните аспекти надделяват над негативните в хорскопа ви. Денят е благоприятен за командировки, преместване и старт на нова лична и професионална програма. Поне в едно направление ще извадите късмет и ще получите лично удовлетворение. Някой ще направи личен рекорд, дори и без да се старае толкова. Ден на революционни преустройства. Картите се пренареждат, отношенията също. Правите жест спрямо децата и екипа, с който работите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Всичко, което предприемете ще носи ползи и пари в бъдеще, ще стане база за по-големи победи и постижения. Една стара идея ще започне да се осъществява и работи за вас. Ден и на доброволната жертва в името на децата. Родителите ще ви окажат неоценима подкрепа и услуга финансово или като гледат и се занимават с децата. Ще се почувствате свободни, ще уредите пътувания, които ще имат както приятен, така и делови привкус. Радвайте се на работата и живота.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Ден на табуна волни коне. Опитайте да се освободите от вечните ангажименти и работа и да избягате на морето. Предстои ви шарен ден, с неприятни моменти на отблескване и оказване на натиск и с възможтности да уредите пътуване към мечтани дестинации. За родените в третата декада проблемите ще са повече, но за другите ще има приятна изненада и покана, която ще ги улесни. Поемете умерени рискове, обадете се на приятели, на които винаги може да разчетате. Обединете амбициите, селите и възможностите си и пътувайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят ще ви предложи много екстри, пътувания и възможности, които в следващите дни ще се затворят и ограничат поради непредвидени и стопиращи обстоятелства. Ако отложите едно заминаване може и да не се реализира така както го искате и планирате. Сега е момента да направите своя ход, да изберете мечтаната дестинация и да се отдадете на заслужена почивка и релакс. Бъдете сигурни, че работата, която планирате за следващте два дни ще зацикли, затова не се обвързвайте с никого за нищо преди да я свършите.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят се свързва с колесницата на победата. Всичко може да се постигне. Предприетото в момента ще се развие благоприятно, ще даде възможост за устройване на нова работа и в нова среда. Планирайте пътувания, делови и лични срещи, които ще отворят нови възможности и варианти в живота ви. Проведете разговори на четири очи. Стиснете си ръцете за обща работа и съюз. Тенденцията е да получавате заслужена и незаслужена подкрепа. И от вас ще се очакват жестове, които сближават и сплотяват редиците.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените в третата декада ще има повече отговорности, работа и проблеми. Съветът е да действате смело, да се решите на пътувания и промени, които ще донесат заслужена победа или почивка. Може да сключите изгоден договор и да се спазарите за важна поръчка и доставка. Посетете евентуални спонсори и работодатели, пазарете се за отстъпки от цени на стоки и услуги. Денят освобождава огромен градивен потенциал, който може да ви отлепи от дъното, да ви премести на нова работа и в нов дом. И замирисва на море.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще ви се предложат изгодни варианти за работа и почивка. Не се отказвайте от нито една оферта. Търсете активно нови поръчки и спонсори. Резервирайте стая на морето и в планински курорт. Денят е благоприятен за пътувания, но не и по въздуха. Ще се събудите с чудесна идея, за която трябва да намерите време и място. Спазвайте срокове и обещания и ще получите нужните ви отстъпки и екстри. Кръвта се пречиства, връзките също. Ден за изцеление и намиране на лечебно място. Не яжте тежка храна.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят е благоприятен за пътуване и преместване на ново място в личен и бизнес план. Ще се предлагат повече екстри. Направете поръчки и доставки. Може да не спечелите толково много, но със сигурност ще осъществите печеливша връзка, която в бъдеще ще донесе ползи и преимущества в играта на пазара и в емоционалните отношения. Ден на братски стиснатите ръце, на контактите с ценни хора и евентуални спонсори. Ще си проличат умеещите да побеждават въпреки всичко и всички. Включвате се в нова състезателна програма.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада ще трябва да положат повече усилия и да направят повече жертви, ако искат да постигнат нещо важно за бъдещето си. Предстоят рокади, някои от които доста болезнени. Може да се преместите на ново работно място или в нов дом. По някакъв начин освобождавате терен за развитието на децата. Ще влезете в ролята на спонсор за техните амбиции и идеи, а за вашите никой няма да попита. Все пак, опитайте да реализирате идеята, с която ще се събудите днес. В нея има огромен ресурс и перспектива.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка, която ви поставя на кръста на изпитанията и изисква да си свършите работата и да изпълните дадените обещания. Натоварването ви ще е голямо, изискванията към вас също. Но, ако се справите с всяка възникнала задача още в следващата година ще получите чаканото освобождение, ще спечелите конкурси и финансиране, ще пътувате много и ще осъществите планираното преместване.

Родените днес ще бъдат победители независимо в каква среда ще попаднат. Разбира се, ако им осигурите по-добри уславия и възможности ще спечелят повече и вие покрай тях. Надарени са с артистичен и художествен талант. За тях ще се пише и говори. Постарайте се рано да откриете дарбата им.

Заченатите днес ще бъдат поети и рицари в живота. Ще работят много, ще минат през много опасности, но ще реализират заложената им програма.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.

Иван Гатев – гласът на „Контрол“

„От горе иде шуменски влак,/ Също ми носи вино и коняк.“ Пееше великия Тодор Колев и носеше шуменското си аз, да огрее големия артистичен небосклон над столицата. С влака, но от малко по-ново време, в София е дошъл още един талант, и предстои да покаже колко ярко и надалеко ще успее да огрее. Иван Гатев влезе в окото на прожекторите на сборния концерт като новия вокалист на група „Контрол“, които споделиха сцена с „Ревю“, „Нова генерация“ и „Хиподил“ в „Арена Армеец“ преди месец. Всъщност Иван е в „Контрол“ от три години, а от седем изкарва хляба си само с музика в различни и разнородни проекти.

Рачков и Мария си простиха (СНИМКИ)

Общ кадър на тв водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова разбуни духовете, че двамата отново са се събрали. Засега те не коментират дали искрата между тях отново е пламнала, но е ясно, че са си простили взаимно, тъй като до този момент дори продуцентите им трудно ги събираха на едно място.