Снимки

 

Овен 21 март – 20 април

Подредете приоритетите, пътувайте към тези с които ще бъдете заедно по празниците. Меркурий вече се движи директно. Може да се подновяват преговори, да се насрочват новите съвместни инициативи. Не изпускайте ситуацията от контрол. Със сигурност някой ще опита да ви се изплъзне. Конфликтите с деца и родители навлизат в последна фаза преди решението кой с кого и къде ще бъде в следващите дни. Няма да се сдържат емоциите, а и не трябва. Нека стане ясно кой към какво и към кого се стреми.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Родените в третата декада ще имат труден ден. Ще ви се обаждат с покани и претенции от две места, а на трето ще се окажат личните ви амбиции или отговорности. Следобед всичко ще си дойде на мястото и нещата ще се уточнят. Не бързайте да взимате решения преди да сте се свързали с всички засегнати в избора ви. Чакайте и обаждане от чужбина. Не позволявайте да ви обхване недоволство. Това, което не може да получите днес ще даде възможност на друго да се прояви и да ви донесе радост по празниците.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Денят започва с делови и прятелски срещи, с обаждания и покани за празниците. Не се изолирайте, оставете инстинктите да ви движат и да ви отведат на място, където ще се чувствате приятно, ще бъдете защитени и обгрижени. До обед проведете и неотложните бизнес срещи. Меркурий тръгва дирктно, започват първите сондажи за бъдещите търговски инициативи. Вечерта ще попаднете в ситуация, която на пръв поглед няма изход. Ще се наложи в следващите два дни да се съобразявате и с хора, които не познавате.

 

 

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Ще получите важни знаци от съдбата, плановете ви ще се променят. Ще се наложи да коригирате броя на проборите за празниците. Някой ще дочака гости от чужбина, друг ще замине в желанието да отвори нов път за себе си и децата. Каквото и да се случва смирете недоволството. На фона на околните вие ще имате по-добри възможности за избор в следващите два дни и това, за което сте мечтали може да се изпълни. Интуицията ви се изостря. Ще разберете нещо, което не сте усещали преди, а това ще помогне да вземете правилното решение.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Денят започва объркано, особено за родените в третата декада. Смирете претенциите, но може да окажете съдействие за реализиране на чуждите. Следобед чакайте обаждания от чужбина. Ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Меркурий вече върви директно. Взимате решение къде ще прекарате празниците, а някой вече е на път. Този ден преобръща някои мисли и виждания, променя плановете ни само от една дума и реплика. Ден за пророчества и работа със словото. Ще убедите някой да ви съдейства и да бъде с вас.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

До ранния следобед контролирате положението, насрочвате приятелски и делови срещи и уреждате не един проблем. Нищо важно не оставайте за вечерта, когато навлизате в труден период и до Коледа ще търпите липси или някой ще ви обърка плановете. Ще ви и трудно да бъдете където искате. Ще се налага да се съобразявате с условия и условности, с наложени визити и посещения. Тази вечер е добре да се доверите повече на интуицията, но някак упорито ще отказвате да приемате нещата такива, каквито ги усещате.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Чудесен предиобед с пътувания и изгоден пазар. Срещите ви ще дадат възможност да си направите планове за празниците и след тях. Проведете и делови разговор. Меркурий вече върви директно и отприщва бизнес инициативата. Не оставайте неуточнени отношения и в емоционален план. До два дни любовта може да ви се изплъзне, ако днес не направите опит да я задържите. Венера се готви да навлезе в нехармоничния ви знак на Козирога. Не оставайте любимите сами, намерете начин да пътувате и да бъдете заедно.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Не си поставяйте тежки задачи. Денят е даден за веселие, за посещение на приятни места, за покупки, разговори с приятели и пазаруване. Родените в третата декада ще имат повече грижи и натоварване и както и да постъпят все някой ще остане недоволен. Доверете се на интуицията. Не се оплаквайте от избора на близките и направете така, че да се чувствате удобно по празниците. Тази Коледа ще ви донесе нещо необичайно, което ще промени посоката и избора ви в живота. Съдбата ви е приготвила неочаквани подаръци.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

По-голямата част от деня носи радостни срещи, пътуване и пазаруване, даряващо радост за близките и децата. И срещите с приятели ще дадат нова насока на плановете ви за празниците. Привечер навлизате в неблагоприятен период. Внимавайте, доверете се на инстинктите и усета си за нещата. Не предприемайте това, което ви се вижда рисково и неизгодно. Прекарайте празниците на защитено и уединено място, не планирайте голям купон. Задоволете се с приятните моменти в тесен семеен кръг. Здравето е нестабилно.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Имате три дни на късмет и приятни моменти с близки и приятели. Доверете се на интуицията, ако се чудите на кого какво да обещаете и да подарите за празниците. Ще ви се обадят от чужбина. Някой се кани да гостува, а друг чака гости. Не е ден за недоволство, навлизаме в период на поглъщане и усвояване на блага енергия от космоса. Земята е най-близо до своя духовен център Слънцето. Постарайте се и вие да бъдете в кръга на душевно и кръвно близки хора. Вечерта ще сънувате сън показващ какво трябва бързо да се приключи.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Родените в третата декада ще имат разбъркана програма, възможности за пътуване, за гостуване и приемане на неочаквани оферти за празниците. Оставете се на инстинктите, доверете се на усета си за нещата и направете избор повече със сърцето отколкото с разума. Приемайте с радост, това което съдбата ви дава и не желайте друго. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Ако непрекъснато мислите за някого той ще ви се обади. Възможно е прозрение за пътя напред и за избора, който трябва да направите.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

 

Риби 20 фувруари – 20 март

 

 

Не се страхувайте да показвате истинските си емоции и чувства. Бъдете сигурни, че околните ще ви разберат правилно и ще си направят съответните изводи. До обед се вижте с приятели, но след това ограничете контактите. Привечер Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Нептун. Залива ви вдъхновение. Може да се събудите утре с прозрение за нещо важно в живота и за избора, който трябва да се направи. Ще ви хрумват чудесни идеи. Ще излезете с чест от ситуация, която не ви е давала мира.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-5

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Навлизате в лична година еденица, която ще определи нова посока в живота ви, ще ви помогне да намерите нова работа, да получите повишението, което отдавна сте заслужили и парите, които сте заработили. Стартирайте нов предмет на дейност и се опитайте да затворите производствения си цикъл.

Родените днес имат определена мисия в живота, която ще започне около 24 г им възраст. Луната им се намира на прехода Риби-Водолей. С действията и работата си един ден ще помагат за прехода в епохата на Водолея. Ще имат силна интуиция. Нищо няма да може да скриете от тях.

Заченатите днес ще претърпяват на няколко пъти генерални промени в живота си. Не пийте ако ще правите бебето и стойте далече от партньора, ако сте болни. Тези деца ще се нужаят от много сила и здраве, за да се справят с тежките си задачи.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почивни дни с/без деца (23 – 24 юни)

Лятото е вече тук и е време да оставаме у дома все по-рядко и да се насочим към различните кътчета на страната ни. Може да се порадвате на цветни изживявания в нашите предложения за уикенда за малки и порастнали.

Фенка предложи брак на Павел

Най-смелото предложение, което рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц, е получавал някога от фенка било за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило изпълнителят на „Само по татуси“ джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка.