29.10.2016

 

 

29 октомври – събота

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

 

Един от дните, заредени с особена агресивност и рискове във връзките. Стойте мирни, за да ви е мирна главата. Изолирайте се от хора и ситуации, които ви качват кръвното. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и не позволявайте на агресията да ви завладее независимо в какви ситуации ще влезете. Бъдете сигурни, че утрешният ден ще ви донесе радост, утеха и така нужното ви спокойствие и релакс. В момента тъмните сили направляват живота ни и ни вкарват в губещи връзки. Каквото се развали, трудно ще се оправи.

 

 

 

 

 

Телец 21 април - 20 май

 

 

Ден на тежки противопоставяния. Желанията взимат връх над разума. Може да се окажете подведени от хора и информации с негативно естество. Ден на тъмните сили. И пророчествата са лъжливи и дано нашата прогноза не се окаже с такива черни краски. Но нищо не пречи да сте внимателни, да стъпвате на пръсти, да не дърпате Онзи за опашката. Новолунието в утрешния ден противопоставя Луна, Слънце и Меркурий на вашето рождено Слънце, а това положение може да ви скара с приятели и авторитети, на които разчитате.

 

 

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Стоите на прага на къщата на илюзиите, правите си криви сметки, а и някой допълнително ви активизира да действате в една или в друга изгодна нему посока. Бъдете особено внимателни. Не се знае кой стои зад кадър в отношенията и проведените дори и на четири очи разговори. Денят е нещастен за всичко и за всички. Не бива да се взимат животопроменящи решения, особено ако и други хора може да бъдат засегнати в ситуацията. Изискването е да сте пределно отговорни в действия и приказки. Стойте на светло.

 

 

 

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Един от най-тежките ви дни за годината. В най-трудна позиция може да се окажат родените около 5-15 юли. Луна, Марс и Уран образуват кръст с рожденото ви Слънце. Ще бъдете поставени на кръста на изпитанията, а това трябва да ви направи наистина отговорни и внимателни в действията. И ако сте поставени в положение да избирате между две положения, които не ви удовлетворяват, просто не правете никакъв избор. Някъде скрит в сянка е третият вариант, който утре ще ви стане ясен, ще тръгнете към него и ще си спестите проблемите.

 

 

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Хидрата на приближаващото новолуние в нехармоничния ви знак на Скорпиона поглъща Луната в днешния ден. Може да се случат събития, от които да пострадат доста хора. Луната е символ на женското начало и тълпата. От действията ни страдат децата. Ще ви провокира нечия агресия към вас. Емоциите може да ескалират и да засегнат невинните в ситуацията. Бъдете внимателни, останете където сте, не взимайте важни решения и не се опълчвайте на никого. Нужно е прочистване на тялото и душата. Гонете фалшивите връзки.

 

 

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

В днешния ден няма невинни и виновни. Всички сме в котела, всички сме засегнати от обстоятелствата, всички ще си понесем отговорностите и ще си сърбаме попарата, която в миналото волно или неволно сме надробили с агресия или с прекалено търпение към нея. Нещастен и слаб енергийно ден. Не правете никакъв избор. Тъмните сили вършат тъмните си дела, правят се черни ритуали и опити да бъдем настроени един срещу друг. Лесно ще се опълчите и на най-близките си хора и ще влезете в неравностойни връзки. Запалете лампите.

 

 

 

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

Един от най-рисковите ви дни за годината, особено за родените в третата декада. Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Нищо не е такова, каквото изглежда. На всички нива властват черните сили. Взима връх желанието да използваш и употребиш всеки и всичко. Лакомията достига върха си на световно ниво и войнолюбците дрънкат оръжията. В такъв момент е добре да постоим край огнището. В този свят огънят е единственото чисто нещо, което не можем да изцапаме с действията си, но който и ще ни погълне, ако си го заслужим.

 

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

 

Денят преди точното новолуние във вашия знак изсмуква жизнените ви сили, прави ви лесно провокируеми и агресивни. Желанието да притежаваш, да имаш, да обсебваш се увеличава, а това може да ви скара и с най-добрите приятели. Не предприемайте нищо важно. Всичко започнато ще тръгне накриво, ще изкриви отношенията в живота и на работното място и после ще се чудите как да оправяте нещата. Каквото отложите за утрешния спокоен и умиротворяващ ден, ще носи ползи и късмет. Окадете стаите на дома си.

 

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

От особено значение днес е да спрете, да обмислите отново, да не натискате прибързано спусъка на агресията и на желанието да промените съдбата си. Ще се предлагат на всички нива само губещите варианти. Няма значение кое как ви изглежда. То лежи на вредна за бъдещето ви основа. Получените информации изискват двойна и тройна проверка и пак ще е трудно да се доберете до истината. Този ден може да ни отнеме надеждата, но не и вярата в доброто и в светлите сили. Утрешният ден ще даде на всеки правото да направи своя избор.

 

 

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Настроени сте агресивно. Марс от вашия знак е в точна квадратура с Уран, планетата на експлозивните реакции. Новолунието поглъща Луната, отнема от чувството ни за отговорност към близките и околните. Не си позволявайте да загубите самообладание и да направите крачка, за която ще съжалявате. Може да има целенасочено отправена атака към вас с цел да ви използват като маша на чужди интереси. Не бива да се действа по заповед, спусната някъде отгоре, неизвестно от кого и какво. Бъдете отговорни за всеки свой избор.

 

 

 

 

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

 

 

В този свят има само пет незамърсени неща, които, колкото и да се стараем, не можем да подложим на човешката си корекция. Това са огънят и четирите посоки на света. Запалете огън и останете в старата си координатна система. Не предприемайте нищо, не правете избор, който може да ви изкара от системата, в която сте донякъде защитени. Не позволявайте да ви отнемат огъня на вярата в утрешния ден. Направете инвентаризация на живота си, изолирайте се от фалшивите връзки и от въздействията, които ви се оказват.

 

 

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ден на лъжливите пророчества и пророци. Не вярвайте на никого и не тръгвайте след тези, които ви обещават цветя и рози. Днес всичко е с бодли. Меланхолията на приближаващото новолуние ви завладява и провокира да направите грешен избор. Предлагат се само губещите варианти, а тези, които може да донесат късмет и радост на всички, са в запрещение. Запазете самообладание и изчакайте. Утрешният ден ще донесе светлина и топлина в живота ни и най-важното - ще ни даде шанс да направим истински правилния за нас избор.

 

 

 

 

 

ЧРД

 

 

Личната ви годна е тройка, а трикраката маса не се клати. В тази година може да получите така търсената стабилизация в живота. Някой ще намери точната работа и връзка, която ще го установи на по-добри житейски позиции, а друг ще намери щастието си в любовта, в семейството и в децата. През 2017 г. натоварването ви ще нарасне двойно, а отговорностите още повече. Но в края на годината ще оберете плодовете на дълъг труд.

Родените днес може да попаднат на негативни влияния в живота си. Ще се родят с много дарби и таланти, но ако не получат добро възпитание и израснат в нехармонична среда, всичко ще се изкриви. Не планирайте раждане със секцио за утре около 19-20 ч.

Не приближавайте до партньора. Лош ден за зачатие, особено инвитро. Тъмните сили удрят печата си на тези души. Ще се родят и с особен белег или дефект. Вероятни са вредни мутации.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.