Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ако прибързано се обвържете с някого за обща работа, творчески и политически съюз ще си дакарате доста неприятности. Не се препоръчва сключване на нови договри. Ще ви предлагат изкушаващи варианти за влизане в нова среда. Ако работите самостоятелно и не търсите подкрепа ще си спестите проблемите. Ако сте сънували родителите си това е предупреждение за опасност. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Каквото се обърка трудно ще се оправи както в личен така и в здравословен план.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес късметът ще следва тези, които сами си вършат работата и не влизат в излишни връзки с познати и непознати. Противопоказно е да се работи в екип, да се обединяват ресурси и интереси в името на обща кауза. Трудът и задълженията ще са общи, а екстрите, придобивките и парите ще се разпределят само с определени хора. Защитете интересите си, не подписвайте колективни трудови договори. Нека всеки сам да преговаря за всичко, което касае парите, бизнеса и личните му нужди. Утре ще имате много по-голям късмет.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не взимайте прибързани решения, особено ако зад гърба ви някой ви настройва и провокира към определени действия и изказвания. Родените в третата декада ще имат тежко начало на деня, ако позволят на някой да се меси в личния им избор. Поне до обед оставете нещата просто да се случват. Не се намесвайте в игрите на други двама, не позволявайте делата ви да зависят от странични хора и фактори. Печели този, който контролира събитията, работата и личните си финанси. Отложете за утре старта на новите инициативи.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Препоръчва се пасивност и ненамеса както в работата на околните, така и от страна на другите към вас. Вероятни са фатални привличания, които може да станат причина за професионални и лични проблеми, за раздели и загуби, които трудно ще понесете и възстановите. Противопоказно е да се работи в екип и да се поема колективна отговорност. Зад нейният гръб ще се скрива общата безотговорност и нечии користни цели. Десет пъти премислете преди да направите своя ход. По добре останете където сте. Утре нов път ще се отвори.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Останете двама на люлката в бизнеса и в личния живот. Там където се появи трети ще възникнат проблеми и кризисни състояния в бъдеще. Вероятни са и зарази по полов път. Не е ден за нови запознансва, за изневери, за влизане в нова среда и за срещи, които може да вкарат не само вас, но и близките ви в разходи и неприятности. До вечерта натискът и претенциите към вас ще се увеличат. Ако издържите на напъна и насрочите срещите си за утрешния ден вие ще определяте правилата и ще доминирате в отношенията.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Гонете си интереса и ще постигнете максималното. Навлизате в силен тридневен период. Забравете за съвместните инициативи, не позволявайте на странични хора и фактори да се намесват в плановете и намеренията ви. От значение е сам да направиш своя избор, а не да се включваш, намесваш и разчиташ на чуждия. Може да получите изгодно предложение за работа. Колкото по-малко хора участват в дадена сделка, толкова по-добре. Планирайте за утре подписването на новите договори, ако искате да извоювате повече екстри.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на труден избор за родените в първата декада. Останете където сте, не правете никакъв избор, особено ако някой ви увещава да постъпите по един или друг начин. Със сигурност ще попаднете на фатално влияние и на привличане, което ще се отрази вредно на работата и личните ви връзки. Очертават се изневери, но не само в любовта, а и на собствения ви начин на работа и живот. Грешките от днешния ден ще предизвикат утре лавина от събития носещи финансови и здравословни проблеми. Не влизайте в нова среда.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден на изкусителите, на хората, които могат да ви подшушнат едно или предложаш друго, да ви представят нещата в светли краски и да се възполват от доверчивоста и чувствата ви. Противопоказно е да се работи в екип. Самостоятелните действия ще ви донесат ползи и пари. Ако разчитате на друг, работата ще се развали, ще се скарате и ще си имате неприятности. Не избирайте между доброто и злото. Със сигурност има трети вариант и възможност, за които ще разберете утре. Изчакайте.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на фатални привличания и въздействия. В живота ви може да се появи третият, който да стане причина за семейни и професионални раздели и притеснения. Внимателно анализирайте всяка възможност, не бързайте да се обвързвате с нови любовни връзки и договаряния. Четете написаното с дребен шрифт и по възможност отложете за утре съвместните дела. Денят се свързва и с логото на отхапаната ябълка, на интернет изкушенията и зарибяванията. Не правете нищо прибързано, пазете си личните данни.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Луната навлиза във вашия знак и ви изпълва с желание за промяна, пътувания и действия в определена посока. Съветът на деня е да не споделяте, да не работите в екип и да не поемате колективна отговорност. Постигнатото със собствени сили и средства ще донесе късмет и ползи и ще затвъди положението ви в обществото. Ако позволите намеси и играете чужда игра ще си докарате неприятности и ще плащате за чужди грешки. Ден на фатални срещи и привличания, които вредят и разболяват.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Отложете за утре съвместните действия и инициативи, както и срещите с хора, от които очаквате подкрепа и финансиране на личните ви проекти. Днес е противопоказно да се включвате и да организирате колективни изяви. Във всяка чета ще се вмъкне предател. Не приемайте нови членове в клубовете по интереси, не влизайте в нови служебни и политически съглашателства. Тенденцията е към зарибявания и въздействие с цел използване на колективния ум и ресурси. Най-лошият ден за годежи и брак. Не се обвързвайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

В началото на деня натискът върху вас ще е от няколко страни. Ще ви атакуват с претенции както у дома, така и на работното място. Дистанцирайте се максимално от всичко и всички и не взимайте прибързани решения. Вървите към фатално привличане и обвързване, което ще ви коства не само материални и емоционани неудобства, но и свободата ви на действие. Отложете за утрешния ден разговорите по делови и семейни въпроси. Ден, в който с лекота посягаме към забранения плод, а това ще ни коства много.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Никак не е изключено да ударите шестица в тотото на живота. На път сте към уреждане на нова работа и придобивка в семеен план. До една година ви предстои преход в нова среда и тотална промяна в отношенията. Един помъдрява, друг остарява. До другия ноември животът ще ви предложи повече екстри, но и раздели с досегашните приятелства и начин на живот.

Родените днес ще увличат след себе си тълпата, ще са винаги в светлините на прожекторите, ще определят общественото мнение и ще направляват чуждия избор. Ще бъдат корифеи в модата, ще определят стандартите, ще дават предписания как да се живее и печели.

Заченатите днес ще бъдат продължители на рода ви, ще наследят личния ви капитал, дарбите ви и тези на предците. Ще имат родов белег.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.