Снимки

Американски ресторант в Статън айлънд в град Ню Йорк е единствен по рода си в своята кадрова политика, тъй като наема на работа единствено бабички, пише в. "Метро".

Мотивът на собственика на "Енотека Мария" е, че никой не може да приготви така вкусно домашните ястия, както нашите баби. Те са известни и с уникалните си рецепти.

Собственик на "Енотека Мария" е италианецът Джоди Скарвела. Той наема на работа баби от цял свят, като в кухнята се подвизават гражданки на почетна възраст от Италия, Шри Ланка, Япония, Русия, Колумбия, Армения и Филипините.

На щат са около 30-40 баби, като всяка вечер дават дежурство поне две от тях, и едната задължително трябва да е италианка. В ресторанта цари великолепна атмосфера и възрастните жени придават невъобразима енергия на заведението, хвали се Джоди Скарвела. Бабите са толкова "отворени", че дават безплатни индивидуални уроци по готвене на клиентите, които харесат гозби им.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В над 11 млн. френски парфюми има от българското „течно злато“

2/3 от големите парфюмерийни къщи в света, които произвеждат над 2,3 млн. парфюми, използват за тях българското „течно злато“, както е известно розовото масло. За последните 5 години един от най-големите родни производители на розово масло - „Българска роза” АД – Карлово, е доставила на водещите производители на парфюми масло от роза Дамасцена, вложено в над 11 млн. парфюми от световноизвестни марки.