Снимки

Овен 21 март – 20 април

За родените в третата декада денят носи повече проблеми и главоболия в пряк и в преносен смисъл. Вероятно е да се скарате с някого, на когото имате зъб, а и зъб може да ви заболи. Пазете си квитанциите и не носете важни документи, за които нямате дубликат. Може да се окажете виновни за чужда вина. Денят завърта колелото и дава предимства на тези, които до момента са били подтиснати. Някой ще се опита да се изплъзне от вашия контрол, но и вие ще бягате по тъча от задачите, които са ви неприятни. Не рискувайте.


Телец 21 април – 20 май

Ще получите нова информация, която ще ви помогне да прогнозирате събитията в следващите дни и успешно да се напаснете на предстоящите промени. Денят се свързва с пръстена и колелото. Някой ще се обвърже в личен или бизнес съюз, друг ще предизвика рокади и ще завърти колелото на късмета с новия избор, който ще направи. Заемете се със себе си, посетете център за релакс и разкрасяване. Полезните вещества и мисли прекрасно циркулират в организма и в ума ви и до вечерта ще вземете правилното решение.


Близнаци 21 май – 21 юни

Денят ще ви зарадва с печалба, придобивка и нещо, на което в бъдеще ще се надявате и радвате. Ще се случват събития, каращи един да плаче, а друг да се смее и доминира в ситуацията. При вас ще настъпят благоприятни промени по отношение на любовта, но ако говорим за бизнес, имайте предвид, че конкуренцията ви готви удар. С навлизането на Меркурий в знака на опозицията ви Стрелеца ще бъдете подложени на атака. Освободете се от тежестите на миналото и се обърнете с лице към изискванията на момента.


Рак 22 юни – 21 юли

Ден на рискове и непредвидени случайности за родените в третата декада. Бъдете внимателни с пари и документи. Не влизайте в разправии и се опитайте спокойно да разрешите възникналите проблеми. Силата на този ден е във възможността да се освободите от тежестите на миналото, да скъсате с неравностойните връзки, да счупите оковите на едно подтисничество и диктат и да поемете сами пътя и отговорноста си. Няма да ви е лесно, може да попаднете в стресова ситуация, но утре ще дишате много по-леко и свободно.


Лъв 22 юли – 22 август

Силен ден. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви изведе на по-високи и стабилни позиции, на които бързо трябва да се окопаете, защото още в утрешния ден ще има опити да ви изтикат от новозавладените позиции. Денят дава щит и меч в ръцете ви, позволява да решите един от най-болезнените проблеми и въпроси, които ви тежат и спъват личния ви и професионален напредък. Ще получите безплатна информация за намеренията на конкуренцията. Реагирайте изпреварващо. Денят е магичен, възползвайте се от всеки шанс.

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес лесно се усвояват както полезните вещества, така и полезните информации. Ще придобиете и някакво ново усещане и познание, ще направите нужните връзки и ще усетите ходовете на конкуренцията. Изпробвайте нов козметичен продукт, направете се красиви. До вечерта ще намерите решение на пробем, който отдавна ви измъчва. Планирайте за утре важни делови и лични срещи. Може да се надявате на финансиране, на подкрепа от близки и приятели и на съдействие от съвсем непознати хора.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на разочарования в любовта, на проблеми в партньорските връзки и като добавка се очертава здравословна неприятност. Бъдете особено внимателни. Вероятни са изневери и изнервящи положения, от които ще излезете материално и морално ощетени. От днес Венера ви гледа в нехармоничен аспект от Козирога. Интимните връзки по месторабота ще ви докарат повече грижи, отколкото удоволствия. Родените в третата декада да пазят поверената им документация. Загубеното трудно ще възстановите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес имате повече посоки на избор и свобода да тръгнете натам, където ви води сърцето. И най-неприятните въпроси и положения лесно ще се решат. Ще намерите път към едно сърце и възможност да уредите личното си финансиране. Ставате актуални в една игра, в която до момента сте били третият. Не се отказвайте от нито едно начинание и предложение. Още утре ще ви притиснат с изисквания и неблагоприятни въздействия. Парите ще отидат за нещо друго, а не за личните ви дела и удоволствия.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ледовете се пропукват. Успявате да получите нещо дължимо и да извоювате личната си свобода на избора. Поне едно притеснение ще отпадне, но по-важното е, че от този ден планетата на бизнеса Меркурий навлиза във вашия знак и по някакъв начин ще помогне да спечелите, да напреднете на работното място и да сложите начало на една нова търговска инициатива. Трудно ще направите всичко това сами, но може да се появи надежден партньор, с когото да работите съвместно. Очаквайте финансиране и подкрепа и от роднини.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят изисква повече релакс и подготовка за инициативите в следващите два силни и пробивни дни. Родените в третата декада са в слаба и рискова позиция. Търсете нова информация по интересуващите ви въпроси. Ще получите важни съобщения и покана, която не бива да отказвате. Изкусителката Венера навлиза във вашия знак, а това ще стимулира любовния ви живот, ще ви доближи до заветна цел и до някой, който до момента не успявате да впечатлите и привлечете. Може да дочакате и предложение за брак.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на пръстена и колелото, на възможноста да се измъкнете от неприятни положения, но и отново да нагазите в такива. Не бива да нервничите, независимо какво се случва. До вечерта ще разрешите един проблем, но още утре нов ще се появи. Навлизате в период на допълнителни разходи, на отказ за финансиране и проблеми с една лична инвестиция. Не планирайте нищо, което може да ви обвърже финансово с хора на риска в следващите два дни. Мислете повече за любов, за приятни моменти заедно, а не за работа и бизнес.


Риби 20 февруари – 20 март

Ден на полезните продукти, всичко лесно се усвоява. Някой ще усвои и нови умения, ще започне нова връзка и в любовта ще направи силен ход. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект, а това ще даде възможност да се сдобрите, да бъдете отново заедно с тези, с които времето и разстоянията са ви разделили. За сметка на това в бизнеса ще се появи пукнатина. От днес Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Може да се откажете от дейности и проекти, които не са рентабилни.


Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Било е добре да пътувате, да си смените работата или местоживеенето или едното поради другото. Имате още време, планирайте пътувания по празниците. В следващата година ви чака семейна и лична придобивка. Може да направите и бебето или да ви направят баба и дядо.

Родените днес имат нестандартен подход в живота и нестандартна ориентация. Ще правят всичко по друг начин, ще се набиват в очи или ще се изолират от околните. В живота ви влиза бяла лястовица, която ще ви създаде доста проблеми, преди да започне да ви радва.

В живота на заченатите днес ще играят основна роля капризите на съдбата и неслучайните случайности. Няма да успеят да планират живота си, той просто ще се случва и ще криволичи към една кармично избрана от минали животи посока.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.