Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на тежки конкурентни битки. Ще се противопоставите на нечий натиск и ще търсите начин да постигнете своето. Няма да мине без размяна на удари под кръста. Ще си проличат тези, които не се отказват, които си гонят интереса и се опитват да се измъкнат от ситуация, която отдавна не им дава мира и покой. Денят е високо енергиен, но не бива да се занимавате с много неща едновременно. Концентрирайте се над най-важното и на всички нива се съобразявайте със законовите разпоредби. Вечерта си поръчайте сън.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Денят е благоприятен за всяко начинание, без значение дали е маловажно или значимо. Енергетиката на деня дава възможност да вдигнете нивото и с действията си да се изкачите на нова навивка на лично и професионално развитие. Сега е момента да кандидатствате за нова работа и длъжност. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите по пътя. Този ден ще покаже на всеки от нас докъде може да стигне и доколко е приспособим към променящите се условия. Юридическата ви позиция е стабилна.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Сега е момента да направите важна крачка напред, да стартирате отдавна подготвените проекти и да подпишете нови обезпечаващи работата и дейноста ви договори. С успех ще разрешите и юридически спор. Може да спечелите дело и да си осигурите законова подкрепа по отношение на имотни и наследствени дела. Препоръчват се публични изяви и рекламна дейност. Афиширайте се по всички възможни начини и ще извлечете максимални ползи от дейноста си. Денят носи прозрение за пътя напред и за всичко, което ви помага и пречи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на тежки сблъсъци на интереси и позиции, но без това не може. Не се отказвайте от намеренията си, независимо какви прегради срещате. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете обърнете внимание на следващите. Родените във втората декада ще влизат в конфликти със закона. Не се опитвайте да заемате чужди позиции с намерението да придобиете повече сигурност. Денят дава на всекиго според заслугите и разчиства пътя пред хората, които знаят какво искат и как да го постигнат.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ден на големи постижения и награди, които отдавна очаквате. Ще се появяват предизвикателства, които ще извадят на показ най-доборто, което можете и притежавате като дарби и таланти. Енергията ви се насочва към високи постижения и цели. Бъдете сигурни, че ще преодолете с лекота всяка праграда, но за някои неща ще трябва повече да се постараете. Този ден дава шанс да тествате възможностите си на всички нива. Ще вземете изпит и ще се наложите в конкурентна среда. Явете се на конкурси и прослушвания.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес големите влизат в решителни битки за пари и територии на влияние. Защитете проекти, патенти и фирмени права. И за вас няма да останат трохите. Ще се радвате на покани и предложения, които ще ви вадят от застоя, ще ви правят актуални и значими в една бързо променяща са обстановка. Дано успеете да хванете в движение влака на промяната и да стабилизирате материалното си положение за по-дълъг период от време. Подпишете нови договори и опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес и утре Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Това положение ще ви донесе социални и юридически защити, ще помогне да вземете изпити и да спечелите конкурси, а родените на обед ще подпишат и дълготраен договор в просперираща фирма. Ще спечелите дела. Очертават се битки с конкуренцията, но не само на работното място, а и в любовта. Ще извлечете ползи от своя и чужда реклама. Не се страхувайте да влезете в битки. Денят залага тестова програма за оцеляване. Подсигурете се по всички линии на живота.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Не пропускайте нито една възможност в днешния ден, в който можещите и знаещите ще заемат престижните позиции в бизнеса и в обществото. С лекота ще отхвърлите съмненията, ще вземете важно решение и ще тръгнете в нова посока. Край с изчаквателната политика, дори и за политика. Денят е високоенергиен. Не изразходвайте потенциала и ресурсите си за маловажни неща. Тръгнете в посока на най-важните си житейски и професионални цели и ще реализирате печалби. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите бъдещето си.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

В този ден преградите са лесно преодолими. Но на първо време трябва да се справите със страховете, с нерешителноста и с притесненията на партньорите, които ви разубеждават да не се захващате с нещата, които планирате. Сега е момента да докажете себе си, да направите крачката, която ще ви извади от застоя, бедноста и липсата на перспектива. Гонете далечни цели, но не се отказвайте и от близките. Концентрирайте се над най-важното, което занимива ума и опитайте да го разрешите. Заявете участия в конкурси.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден с допълнителни грижи и натоварвания за родените във втората декада. Законът и неговите служители поставят пред вас неочаквани прегради. Ще се наложи да вадите допълнителни документи и разрешителни, да доказвате права и позиции, да защитавате патенти и фирмени продукти. Не се отказвайте независимо пред какви изпитания сте поставени. Този ден помага да вдигнем нивото, да прескочим бариерите в нас и около нас. Влезте в битка за лична, духовна и професионална самостоятелност. Не се съмнявайте в силите си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес и утре може да постигнете максималното, да осъществите полези връзки, да направите крачка към нова работа и перспективно партньорство. Водете битки, не се отказвайте от целите, които преследвате. Може де подпишете много изгоден договор. Не отклонявайте покани, сами се поканете за участия в престижни мероприятия. Тази вечер очаквайте спонсорско предложение. В живота ви може да се появи неочакван благодетел и покровител. Правото и закона работят във ваш интерес. Ще спечелите конкурс, ще вземете изпит.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Не се съмнявайте в силите си. Увереността в собствените възможности ще ви помогне да спечелите и най-невъзможните битки. Вдигнете градуса на настроението, повярвайте, че можете и че сте способни и действайте в посока на най-важната си цел. Не е ден за изчакване. Ако се оглеждате и притеснявате, някой може да ви измести от хранилката и поилката, а и от леглото на любимия. Конкурирайте се по всички линии. На ход са решилите да победят на всяка цена.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка идваща от 11, което е числото на Христос и на духовноста. Съветът е да мислите повече за духовните неща, за любовта и приятелските връзки. Доверете се на доказалите се във времето партньори. Обединете сили и ресурси с хората, които обичате и цените. Не мислете само за пари. Сменете ценостната система и парите сами ще дойдат.

Родените днес притежават огромен личен чар и обаяние гарнирани с вдъхновена сила на ума. Ще постигнат много в живота, ако намерят своя тандем, партньор, благодетел и сродна душа родени под знака на Везните. Родените към обед ще намерят този партньор в чужбина.

Заченатите днес ще се стремят към непостижими цели ще искат невъзможното и ако не го постигнат може да се отчаят и загубят желание за битка в живота. Не бива да им се поствят високи изисквания и нормативи.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.