Снимки

Овен 21 март – 20 април

Плутон вече върви директно, а квадратурата на Марс и Сатурн ще отприщи насъбрания негативен потенциал. Чака ни една тежка седмица, в която мирът ще се крепи на косъм. На 28-и е пълнолуние с лунно затъмнение, което затъмнява женското начало и децата, а масите стават неуправляеми. 28-29-и ще се най-тежките и губещи и за вас дни. В хороскопа ви ще се образува кармичен кръст на планетни сили. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи и не планирайте рискови пътувания в този момент. Съботният ден залага промяната, ценностите се преобръщат, колелото на съдбата се завърта и който е бил отдолу, подтиснат и притеснен тръгва да търси път нагоре, към по-добри положения и позиции. Добре е в неделя да стиковате действията си с проверени във времето партньори. Ден на тръбача, който свири за сбор. Призовани сме да се съберем под знамената на личната си активност, да изразим мнение и позиции и да ги отстояваме в името на бъдещето и децата. Каквото загубите до 29-и трудно ще възстановите и дано от живота ви изчезнат всички затормозяващи, разболяващи и губещи фактори. 30-и е ден за печелене на пари. Сключените договори ще носят облаги и за двете страни. На 1-и всеки мисли за себе си, направете го и вие. 2-и е денят на Паяка. Ще се плетат мрежи, ще се създават интриги целящи да уловят заблудените мухи. Нищо важно да не се предприема, особено под нечий диктат.

 

Телец 21 април – 20 май

На пръв поглед случващото се в настоящия период малко ще ви засегне и повлияе, но със сигурност ще засегнте болезнено хората, на които сте заложили в личен, професионален и бизнес план. В такъв момент не може да останете незасегнати от конюктурата. 26-и е ден свързан с чука и наковолнята, с фикс идеите и амбициите, които ни карат да действаме в посока на личните си цели и интереси. Ще извадите късмет от нечия активност, ще спестите пари и енергия. В неделя се оформят лагерите на влияние и действие. Ще се чуят призиви, на които е добре да реагирате в изгодната за вас посока. На 13-и имаше новолуние със слънчево затъмнение, а на 28-и ще имаме пълнолуние с лунно затъмнение. Първото засяга хората на власта, на високи и престижни позици, а предстоящото лунно затъмнение ще засегне тълпата и женското начало. Може да се очакват провокации, които ще отпушат насъбрания негативен потенциал, още повече, че от 25-и планетата на енергийния заряд Плутон  вече върви директно и дава възможност на потенциала да се излее в една или в друга посока. Отчетете риска, съобразете се с тенденциите и внимавайте. Ако говорим за пари, то може да ги спечелите с лекота на 30-и, когато Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Продължете и на 1-и, но на 2-и се въздържайте от инициативи.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Чака ви тежък уикенд, с неприятни напомняния и рискови действия било от ваша страна или от другите към вас. Ще ви заболи от нечии думи, но по-болезнено ще ви се отразят нечии дела. Сатурн и Марс сключват точна квадратура от конфликтните ви знаци на Стрелеца и Девата. Освобождават се негативите на миналото. Трудно ще удържите фронта. В понеделник ви чакат тежки задачи. Не бързайте да се обвървате с непроверени хора и не позволявайте да ви рекетират. На 28-29-и Луната е в знака на Овена в опозиция на Слънцето от Везни. Може да се очакват сблъсъци на интереси, мнения и позиция. До десетина дни от пълнолунието свързано със затъмнение в знака на Овена може да се очакват и размирици, които може да насочат енергийния потенциал в непредвидима посока. Добре е на 30-и да водите преговори, да се споразумеете за пари и сделки, да вземете под внимание нечии искания и да се опитате да реализирате своите. В този ден ще се говори само за пари и бизнес, другото ще остава на заден план. Луната се движи в знака на златния Телец, а в такъв момент нищо друго няма значение. На 1-и тенденцията е да печелят тези, които държат постове и власт. Правите важен ход и тръгвате в нужната посока. В деня на паяка се хвърлят не само мрежите, а и много прах в очите за заблуда. На 2-и играте двойнствени роли, дано ви повярват.

 

Рак 22 юни – 21 юли

26-и носи вдъхновение, неочаквани хрумвания, които ще ви помотнат в следващите трудни дни да излезете с чест от неприятни и губещи положения. Съдбата завърта своето колело и което е било отдолу, подтиснато и притеснено тръгва нагоре и си гони интереса. В неделя тръбачът съдба свири сбор. Съберете се и вие у дома, стегнете редиците, не позволявайте на дребните разногласия с тъщи и свекърви да ви дистанцират. Времената са тежки, оцеляването е от първостепенна важност. Може би най-тежките ви дни даже до края на годината ще бъдат 28-29-и когато Луна и Уран от знака на Овена ще бъдат в опозиция на Слънцето и Меркурий от Везни и всичко това ще сключва квадратури с Плутон от Козирога. В хороскопа ви ще се образува кръст на планетни сили, които няма как да не ви засегнат болезнено. Ще ви разпъва желанието да действате, ще ви задържа нежеланието да се поемат рискове и така на някои места ще се стигне до душевна и физическа експлозия. По законът на Мърфи за всемирната гадост неприятностите винаги се случват в най-неблагоприятния за това момент. Така ще бъде и сега. Съветът е да не насилвате събитията, да бъдете максимално толерантни и точно в тези дни да не предизвиквате съдбата. На 30-и бавно и полека хватката се отпуска, постигат се компромиси за пари и на 1-и ще свършите добра работа. 2-и е рисков ден.

 

Лъв 22 юли – 22 август

26-и е магичен ден. Направете се красиви, опитайте да въздействате на околните не само с ум и власт, но и с визия. Някой ще използва и изкуството в свой интерес. Ако организирате колективни изяви, внимателно подберете думите и музиката. В тези дни лесно се палят свещенни войни. Една дума, реплика или песен може да наелектризира множеството. В неделя е време за делови семейни и приятелски срещи, на които ще се стиковат бъдещите действия и позиции. Септември ни поднесе новолуние със слънчево затъмнение на 13-и, когато се засегна повече власта и мъжкото начало, а на 28-и предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което може да засегне до няколко дни женското начало и масите с ответната реакция на властимащите. Лъвът е от категорията на овластените, така че загубите ви от 13-и може да се превърнат в печалби на 28-29-и, ако добре си изиграете картите и успеете да овладеете импулса на тълпата. Вероятно е да изиграете водеща роля в промените, които напират да се случат. В тези дни работейки за интересите на другите ще работите и за своя интерес. На 30-и враговете ви се обединят и разбират за действия против вашата позиция и искания. Ще се наложи да плащате повече за всякакви документи и услуги. На 1-и в най-неблагоприятна позиция са родените в третата декада, но в петък затягате хватката и печелите.

 

Дева 23 август – 22 септември

За родените в първата декада този уикенд ще донесе проблеми, болки и сълзи, трудности в общуванията и една болезнена празнина и липса, която трудно ще запълните във времето напред. Ограничете контактите, опитайте да си върнете стабилноста, да дистанцирате от живота си всичко вредно и разболяващо, както и хората, които ви създават неудобства. Няма значение колко ще боли. Не може да се продължава с вечната агония, нужно ви е утрезвяване и тласък напред. Тръгващият в директна посока Плутон от хармоничния ви знак на Козирога ще ви зареди с ентусиазъм за работа, който ще помогне да излезете от всяка зациклена ситуация. Може би сте забелязали, че в критични лични моменти само работата е това, което ви помага да се овладеете и оцелеете. Бъдете внимателни в исканията на 28-и, снишете се, изчакайте вълната на пълнолунието да отмине, да отнесе бентове и прегради в работата и в отношенията. 29-и изисква компромис и примирие. Ако не се постигнат вълната на недоволството ще се върне, но по някакъв начин ще изиграе положителна и пробивна за вас роля. На 30-и печелят родените в първата декада. Грешките на другите работят във ваша полза и интерес. На 1-и взимате това, което смятате за свое и не правите никому компромис. На 2-и се готви атака срещу вас. Обединете интересите си с качествени съюзници.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда тръгвате напористо, с много амбиция и искания, които околните трудно ще покрият. Намалете темпото. Една не намясто казана дума или жест може да ви докарат неприятности и грижи в началото на деловата седмица. Ще получите нова информация, която внимателно трябва да се проучи, за да не сложите котела преди да сте си осигурили петела. Предстоящото на 28-и пълнолуние с лунно затъмнение в знака на опозицията ви Овена обагря в червено действията и излъчването ни, дава възможност на тушираните до момента страсти да излезат на повърхноста и да се проявят негативно. В следващите дни шлаката ще се обере, проблемите ще се тушират, но може да остане една горчилка и дистанцираност, която трудно ще преглътнете. 28-29-и носят рискове и проблеми, материализират страховете ни, карат ни да правим крачки, от които после ще искаме да се откажем, но няма да може. На 28-и трудно се контролира змеят на желанията, амбициите взимат връх над здравия разум и ни карат да действаме под опиянението на пировата победа. За родените около 10 октомври 29-и ще носи повече негативи. Изчакайте, още на 30-и ще се появат много по-балансирани варианти, ще се намери пътя, ще се направят уговорките полезни за бизнеса. На 1-и ще се разбере, кой си е направил криви сметки, а на 2-и лично вие може да извлечете ползи от това.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Вашата управляваща планета Плутон вече върви в директна посока и освобождава залпово натрупвания във времето потенциал. Чака ви зареден са амбиция и емоция уикенд, в който ще доминирате в средата си. Точната квадартура между Марс и Сатурн носи голямо напрежение в момента. Това е революционнен аспект, който освобождава прикования Прометей във всеки от нас. Огънят на страста, амбицията и желанието за реформи ще изковат мечове или плугове, но при всички случаи след едното ще дойде другото. В момента при вас има едно освобождаващо и стимулиращо развитието ви чувство. Откажете се от губещи връзки и намерете ново поле за личната си изява. Срещите на 26-27-и са показателни за бъдещето. Не продължавайте с компромисите, които ви забутват в лабиринта на неравностойните отношения. 28-и е ден на плътски изкушения и астрални битки, които ще се отразят и на земно ниво. По някакъв начин битката в космоса ще се води и тук. Опасно е в този ден да се влезе в разправии и скандали. Тенденцията е конфликтите да се разширяват и пряко да ни засягат. 29-и дава шанс за помирение, но още на 30-и при вас ще има материални проблеми, рискове при финансови операции, при големи покупки и вложения. Отлагайте важното за петък вечер, когато силите ще се прегрупират и целите ще се променят.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

26-и започва с провокации, с желанието да наложите личните си идеи, намерения и виждания на близки и партньори. В този ден думите носят и мед и жило, мерете си приказките. Марс е в точна квадратура със Сатурн от вашия знак. В неделя може да ви налегне самота и печал, дори и да сте в голяма компания. Меланхолията на пълнолунието въздейства зле и на хората с психични проблеми. Обадете се на близък, който наскоро е преживял криза и не странете от приятелите, ако сами се чувствате зле. На 28-и искате много и много ще ви се даде. Проблемът е че личната ви активност има вероятност да се изроди в агресивност, ако нещата не се развиват по вашите правила. Самоконтролът е от особено значение. Внимавайте и не предизвиквайте рискови ситуации. В този ден не се знае какво губим, когато печелим и се изкачваме към върха. На 29-и са вероятни реформи и реорганизации, които ще ви дадат стимул за бъдещето не само в работата, но и в любовта. Тези дни може да ви срещнат с невъзможната любов. 30-и е зареден с желание за печалби независимо как и по какъв начин. Някой може да направи финансов удар на чужд гръб. Добре преценете тенденциите. На 1-и не се правят компромиси. Дават се заявки за участия, преразпраделят се територии, срещате ледени сърца и сами се държите студено. На 2-и чакайте ответна реакция, ако сте засегнали някого.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Съботният ден освобождава натрупаната в меналото енергия, задръжките падат. Плутон вече върви директно във вашия знак. Лесно ще направите удобни, важни и приемливи за околните собствените си амбиции и желания. На 27-и трудно правите компромис, искате повече отколкото условията позволяват и с амбициите си болезнено засягате околните. до вечерта припламват опасни искри в отношенията. 28-29-и може да се окажат едни от най-трудните ви дни за месеца, а може би и до края на годината. Пълнолунието в знака на нехармоничния ви Овен е придружено с лунно затъмнение, което може да затъмни и най-ведрите чувства, да ви противопостави на хората, които обичате и които се грижат безрезервно за вас. Бъдете особно внемателни и не предприемайте рискови инициативи. 29-и може да донесе проблеми с документи и общи средства. Изисква се балансираност на действията. Не отивайте в крайности и водете дипломатична игра. Бъдете сигурни, че някой задкулисно провокира играта на отношенията, за да ви насочи в грешната посока. Каквото е важно за вас е добре да се отложи за 30-и и 1-и. В тези дни може да спечелите повече, да си осигурите протекци и защити, и да направите успешен ход в бизнеса. В петък се водят двойнствени игри, петат се мрежи и интриги. Работете на свой терен и със свои средства.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

26-и е ден с мисионерска насоченост. Някъде ще се водят свещенни войни. Може да се започнат действия, които коренно ще променят и вашия живот. Една идея, дума и жест може да има възпламеняващо действие върху тълпата. Бъдете внимателни в отношенията с околните. В неделя искате повече отколкото давате, но и другите ползват тази тактика. Така на сухо ще останат по-слабите и беззащитните. 28-29-и ни включват в астрални битки. Битките в космоса може да се проявят и на земята. Затъмненията на Луната по време на пълнолуние, засягат болезнено всичко женско и майчинско. Инстинктите ни трудно сработват, трудно се ориентираме в ситуацията, а объркването бързо ще се използва от хората, целящи да правят пари от всичко. 30-и е точно такъв ден на парите. Златният телец тържествува. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Бъдете внимателни, Водолеят не е от хората, които са силни в бизнеса. Вие сте силни с идеите си, които в момента може да облажат някой друг. На 1-и не искайте и на давайте заеми. Ден на леденото сърце, на хората които ще те отминат, без да ти подадат ръка, страхувайки се и действайки само за себе си. На 2-и работата ви спори, правите силен ход и независимо трудностите печелите предимства. Ще ви хрумнат почти гениални идеи, които е добре да реализирате без съавторство.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се една тежка събота. Луна и Нептун от вашия знак се включват в агресивната квадратура на Сатурн и Марс от знака на Стрелеца и Девата. Внимавайте, не тръгвайте на свещенни войни, независимо какви цели и интереси преследвате. Личният ви ентусиазъм ще работи за чужда кауза и интерес. В такъв момент може да се окажете жертвения агнец на тънките сметки, на намерението да се търси облага и в най-добрите ни действия. В неделя смирете амбицията, нищо не бива да се иска и да се прави на всяка цена. Пълнолунието с лунно затъмнение на 28-и засяга опасно общата карма. И независимо, че всеки ще действа самостоятелно, заедно ще се печем на огъня, който кладем. 29-и е свързан с човешката душа, с желанието да се направи компромис, да се стигне до примирие, да се балансират чувствата, исканията и делата. На 30-и лесно ще се печелят пари, особено от тези, които имат дарбата да екзалтират публиката и множеството с изкуство, диплоцмация или бизнес идеи. 1-и ще ни донесе дистанцираност. Маските падат, нещо скривано от погледите лъсва в голотата си, която ще застарши едни и ще стимулира други да се защитят. 2-и е денят на паяка. Ще се плетат мрежи, ще ви е трудно да се ориентирате в ситуация, в която не познавате правилата или участниците. За родените в първата декада денят ще донесе повече рискове. 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.