Снимки

Овен 21 март – 20 април

Родените в третата декада може да започнат деня с проблем и неприятности в отношенията у дома и на работното място. Денят изисква равнопоставеност и смирение, отказ да се прави и постига нещо на всяка цена. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Постарайте се в отношенията ви да има баланс. Така ще избегнете конфликти и натяквания, че нещо не правите по правилата. Кръвта се обновява, връзките навлизат в нова фаза на взаимно зачитане и разбиране. Влезте в положението на другия.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Вземете важните решения сутринта. Следобед ще трябва да се съобразявате с изискванията и мненията на околните, да правите желани и нежелани компромиси. В този ден крясъците разболяват. И не помисляйте да влизате в скандали и да предизвиквате околните с лични забележки и критика. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Добре е да се посвиете малко, да направите място и на някой друг на яслата, на която до момента сте се разполагали сами. Ще се наложи да делите отговорности и пари.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Влезте в ролята на обединител и помирител. Днес и природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Бъдете справедливи при даване на оценки и мнения. Ще се наложи да взимате тежки решения, в които не бива да се дава предимство на никоя от страните, а да се спазват правилата и установения ред. Не се карайте с никого, намерете златната среда в отношенията дори това да ви коства нежелани компромиси и отстъпки. Вървите към подновяване на прибързано прекратени връзки. Дайте си втори шанс и в любовта.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Внимавайте с техниката, която ползвате. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Не си нарушавайте спокойствието и това на околните. Ще имате полза в бъдеще, ако в този ден проявите разбиране към близки и колеги. В този ден е добре да разделим залъка си с някого, да се помирим със себе си и с околните. Оставете за друг път служебната амбиция, погледнете нещата от друг ъгъл и се постарайте да действате в екип. Не е ден за лов на пернати. Добре е за пътуване и търговия с животни. Кръвта се обновява.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Не си нарушавайте комфорта на никаква цена. Не е ден за активни служебни инициативи и действия от позиция на силата. Забравете и за безцеремонното отношение към околните. Ще постигнете много с търпение, такт и дипломатичност. Днес крясъците разболяват и вредят. Бягайте от места и хора, които не успяват да си овладеят нервите. Вечерта ще получите предложения и покани, които ще отворят нова страница в личните ви и служебни отношения. Преценете добре всички ползи и загуби. Набирате скорост и в утрешния ден правите силен ход.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не правете прибързан избор, а позволете на всяко чувство да се разгърне. Това което смятате да дадете само на един разделете между двама. В момента имате шанс да привлечете съмишленици и да излезете от периода на изолация. Днес е полезно да се прави прочистване на връзките, да се чисти дома и работното място. Проверете с какви наличности и възможности разполагате. Прекарайте този ден без излишна служебна и делова активност. Оставете другите да покажат какво могат. До два дни ще се окажете предпочетени и незаменими.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада да бъдат внимателни, да не се напрягат излишно и да спазват правилата. За предпочитане е да се изолирате от шума наоколо, да не сте прекалено действени и активни в отношенията у дома и на работното място. Ден за тихи семейни занимания, за почиствене и пречистване. Дайте си сметка на какво ще наблегнете в следващите дни, какво настина искате да имате и да постигнете. Днес и природата е смирена и се опитва да запази хармонията на пълнолунието. Смирете се и вие.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Станете рано, почистете, подредете си нещата така, както искате, както ви е приятно и функционално. Преминаваме на нова навивка на развитие, която ще изисква от вас повече отговорности и зачитане мнението на околните. До 5-и на обед ще трябва да се справите с проблеми, спънки и ограничения на работното място и у дома. Този ден ви е даден за размисъл и подреждане на приоритетите. Не бързайте да правите важни служебни и лични ходове преди да сте преценили всички плюсове и минуси от действията си.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Един хармоничен и благ ден, в който ще изпаднат от класацията хората проявяващи злоба, агресия и завист. Оставете за друг път служебната амбиция. Ще ви се отрази добре малко уединение от общия шум наоколо. Ден за почистване, за преглед на наличностите, за подредба на приоритетите и нещата, с които предстои да работите и да се занимавате в бъдеще. Луната започва да намалява, а това е добър момент за пречистване и изхвърляне на всичко ненужно, за да се направи място за новото, което още тази вечер ще дойде.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не бързайте със служебната активност, ако не искате да си навлечете неприятности или да ви стоварят чуждите грижи и недовършена работа. Родените в третата декада да бъдат внимателни с техника и транспорт и по възможност до обед да действат в уединение и желание за ненамеса в работата на другите. С напредването на деня излизате от зациклянето и още тази вечер може да получите изгодно предложение. Печели този, който може и знае да чака. Не е ден за лов, но вие може да уловите шанса на неочаквано място.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Започнете деня с прочистващи и разчитващи процедури у дома или на работното място. Не е ден за старт на нови инициатниви, за активна работа и поставяне на ултиматуми. Работете в уединение и не споделяйте плановете си. Ще усещате натиск и ще срещате стената на неразбирането. Днес всеки се е затворил и капсуловал в черупката на личния си интерес и нужди. Трудно ще съберете единомишленици. Вечерта може да получите вест, и покана помагащи да се ориентирате в ситуацията. До петък планирайте, но не бързайте с делата.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Съветът на деня е да не плувате срещу течението, да се оставите на спокойния поток на размишлението и отговорностите у дома. Сега е време за прочистване, пречистване и подредба на приоритетите. Не бързайте с амбицията да постигнете или уредите нещо на всяка цена. Може да се окаже, че посоката вече е сменена и подходът трябва да се коригира. Направете някои проучвания и се ориентирайте в ситуацията, в която се намирате. Не предизвиквайте и не подклаждайте скандали. Останете зад кадър до утре.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Очаквйте придобивки и нова любов. Настъпват генерални промени в начина ви на работа и живот. Предстои ви неравностойно обвързване в посока на чувствата, но това не значи, че няма да ви донесе щастие. Ще получавате по заслуги. Пригответе се повече да давате и да се грижите за близки и любими.

Родените днес имат дарбата да омиротворяват, да напасват, да разделят дори и неделимото, така че всички да са доволни. Постарайте се да дадете добро образование на този малък дипломат.

Заченатите днес ще обичат природата и животните. Ще пътуват и опознават света от различна гледна точка. Много хора ще търсят подкрепа и утеха при тях. Възможна е дарба за лечителство.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Носител на „Ман Букър“ открива CineLibri

Иън Макюън – един от най-изтънчените британски писатели и сценаристи, ще бъде сред специалните гости на тазгодишното издание на фестивала CineLibri. По традиция, форумът ще бъде открит на 10 октомври в зала 1 на НДК. Тогава и Макюън ще получи Почетна награда за изключителен принос към съвременната проза и нейните превъплъщения на екрана.

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Учители тормозили Гери-Никол

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Арендби старлетката Гери-Никол призна, че не само съучениците й я мразили, а и учителите й също.