Овен 21 март – 20 април

До обед стартирайте нова дейност, дайте офертите си на клиенти и познати в чужбина и до вечерта ще получите покани, които не са за изпускане. Родените в първата декада ще реализират голяма част от планираните сделки доверявайки се и на интуицията, а не само на получената информация. Ако защитите нечий интерес и вашият ще бъде защитен. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Намерете тихо и спокойно място, концентрирайте се и ще намерите решението на всеки възникнал проблем.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на телепатичните контакти, в които не вярвате много, но все пак ако мислите за някого той с голяма вероятност ще ви се обади. Ще се осъществят връзки, които вчера са били забранени или отношенията са били под въпрос. Всичко се е променило. Невъзможното вчера е възможно тази вечер и в следващите дни ще отприщи реката от възможности и действия, които ще ви отведат към успеха. Не роптайте срещу живота си. В момента получавате това, което е нужно и важно за вас. Другото остава на втори план.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата декада може да бъдат подведени от чувства и привързаности към някого. Не разчитайте на консултанти, а повече на личната си интуиция. Всичко да се прави спокойно и без бързане. Ако пришпорвате близки и колеги работата ще зацикли, ще се направят грешки, които ще ви връщат отново в изходно положение. Сънищата ви показват какво трябва бързо да се приключи. Навлизате в период, в който столовете се пренареждат и дано вашият не се окаже извън играта. Приемайте каквото ви се дава.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Работата ви ще потръгне, ако се доверите на интуицията. Вглеждайте се в очите на тези, с които говорите. Прекъснете връзка с този, който отвръща погледа си. Ден и за прошка към тези, които усилено търсят изгубения контакт с вас. Думите са казани, отношенията са променени, но има още какво да се направи и каже, за да се изясните напълно. При неочаквани обстоятелства може да откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Действайте и в по-далечна перспектива. Обадете се на близък в чужбина, търсете работа с чужденци.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на успешни срещи, които ще донесат покани и запознанства с перспектива за бъдещето. Явете се с цялото си лъвско великолепие на публични изяви, конкурси и делови преговори. Родените в първата декада ще овладеят импулса на тълпата, ще направят удобни за околните личните си намерения и амбиции. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого до утре на обед ще ви се обади. Ще получите някакво прозрение и озарение за истинското положение, в което се намирате вие, децата, работата и бизнеса ви.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Три дни Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Може да се получат неприятни обаждания и знаци от чужбина или проекта, който напирате да реализирате да зацикли. Не се отказвайте, доверете се на инстинктите и ще намерите изход от утежняващите ви положения. Не прибързвайте, проучете обстановката, търсете нужните контакти и до два дни нещата ще се уредят. Не влизайте в светлините на прожекторите неподготвени и нервни. Очаквайте провокации. Конкуренцията ви се развихря.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ще намерите начин да убедите някой да ви съдейства, друг да плати за проектите ви, а трети да помогне да ги реализирате. До четвъртък стъпка по стъпка ще стигнете върха, но след това може и да зациклите. В момента е важно да осъществите стабилизиращи връзки и да сключите основни или паралелни договори. Опитайте да разширите сферата си на влияние. Планирайте пътувания и директни преговори с чужбина. Ден на неочаквани прозрения за бъдещето, за работата и личните ви връзки. Доверете се на предчувствията.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Сметките и съветите на разума може да се оставят поне днес на втори план. Доверете се на инстинктите, на първата си мисъл и на сънищата от тази сутрин. В тях има някаква подсказка как да действате и какво да приключите в днешния ден. Възможно е неочаквано прозрение, което ще даде отговор на различни въпроси. Назряват особени, а за някои от вас и необикновени обстоятелства, които ще ви помогнат да успеете и до няколко месеца да заемете немислима за момента позиция. Сключете нови и паралелни договори.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От днес до края на работното време на 27-и Луната ще бъде в Стрелец. Очертават се пътувания, командировки и промени в дейностите, с които се занимавате или правите планове за съвместни инициативи. Съветът на деня е да бъдете много внимателни в споделянето. Ще направите асоциативни връзки, които ще ви покажат как да организирате работата си и да излезете от даден проблем. Част от ангажиментите ви е добре да се свържат с клиенти и работодатели от чужбина. Разчитайте на двойно, за да стъпите на твърдо.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за опипване на почвата. Родените около 10-15 януари да бъдат много внимателни, защото с действията и избора си в момента ще си създадат юридически проблем до два дни. Ако подсъзнателно усещате, че стъпвате на наклонена плоскост в отношенията, опитайте да се коригирате. Правете това, което ви подсказва шестото ви чувство, а не разума и вечните сметки, които си правим без кръчмаря. Ще почувствате остро какво се случва с близък, който е далече. Обадете се, доверете се на сърцето, не е време за сръдни.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пътувания и срещи с хора, към които сърцето и душата ви се стремят. Подновете контакти загубени във времето. До обед диетите са противопоказни, почерпете. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Повикайте мисловно някого и той ще ви се обади. Ще направите неочаквани разкрития за връзките си. Може да ви предложат и допълнителна работа. Нищо да не се отказва, особено ако подсъзнателно усещате, че ще донесе взаимни ползи. Сънищата намекват с какво трябва да приключите.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден за родените в първата декада, особено ако вървите против интуицията си. Не е време да си правите сметки, оставете нещата да се случват, потърсете тези, с които има нещо за уреждане или случилото се в миналото не е доизказано. Ще ви станат ясни някои положения, може да разберете за изневери и сами да изневерите. В момента при вас тече програма за инвентаризация на отношенията. Приключете вредни или невъзможни връзки. Имате два дни да си направите равносметка, да сложите точка или да започнете на нов ред.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Чакайте още придобивки. Това е година на богата реколта за Везните и възможност да се получат силни юридически защити, да се спечелят дела и уредят имотни отношения. До 10 октомври Юпитер е във вашия знак, после ще отиде да помага на Скорпиона, а вие ще навлезете в период на инвентаризация.

Родените днес ще наследят алергиите на рода и част от непоносимостите в роднинските връзки. Ще играят ролята и на арбитър след време, когато осъзнаят нуждата от обединение в семейството. Ще имат силни покровители родени около 18 октомври.

Заченатите днес ще имат висок коефициент на нителигентност, ще наследят потенциала на родителите си, но и болестите им. Ще имат дарба за общуване с животни и хора. Ако сте болни не правете бебето.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.