Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на пасивност. Символ е костенурката. Всяко прибързано действие ще ви проваля, ще насочва интересите ви в грешна посока, ще носи загуби на пари, престиж и влияние. В хороскопа ви се заформя кръст на планетни сили. Постарайте се до края на деня да приключите с обещаните и уговорени задачи, а не да започвате нови, с които да товарите и бюджета си. Пазете се от случайни контакти, от непоискани съвети и провокиращи информации. Нещата ще се влошат, ако не обърнете внимание на здравейте. Не вдигайте тежко.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Бавно и методично се движите към постигането на важна цел. Тази вечер в живота ви може да се появи покровител. Очаквайте предложения и покани, които може да ви устроят на ново място и в по-добра професионална позиция. Препоръчват се публични изяви. Рекламирайте се. Всичко да се прави без бързане, за да не се допуснат грешки. Не позволявайте късметът да отиде при друг и в любовта. Стар проблем ще се разреши, може да получите нужните документи и разрешителни или една забрана в живота ви да отпадне.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата декада ще имат един натоварен ден и една вечер на неочаквани и очаквани подаръци. Бавно се движите към постигане на важна цел, към предложения, които ще очертаят законови репери и защити в дейността и партньорските ви връзки. Законът във всичките му форми ще ви покровителства. Ще имате и благосклонното съдействие на група хора, които до момента не са били на ваша страна. Бъдете себе си, не се променяйте, нищо ново не започвайте, а довършете започнатото преди.

Работа – 6

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Навлизате в тежък двудневен период. Съветът на деня е да не подписвате нови договори, особено ако не виждате в тях достатъчно юридическа обезпеченост и защита на правата и парите ви. Продължете в посоката, в която сте тръгнали в предните дни. Опитайте да се изолирате от неблагоприятни влияния и въздействия. Вероятни са опити да ви изкарат от равновесие. Избягвайте пренапрежението и бурните прояви на емоции. Щадете кръста и бъбреците. Вслушвайте се в гласа на интуицията и няма да сбъркате.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Бавно и методично си гоните целта и до вечерта ще постигнете напредък. Организирайте срещи с евентуални спонсори почитатели и благодетели. Тази вечер взимате своето от живота и по всички линии доминирате в отношенията. През деня може да ограничите контактите, за да не ви отклоняват от целта, но вечерта бъдете сред тълпата и се опитайте да насочите енергийния и потенциал в своя полза и интерес. Ще получите това, за което отдавна мечтаете, търсите и работите. Ще спечелите едно състезание и в любовта.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август - 22 септември

Използвайте всяка минута от този ден за приключване на дейности, дела и отношения, които вече са изчерпали силата и значението си. Прекарайте деня в ограничен кръг от хора, пред които наистина можете да се отпуснете, без да сте застрашени от компроматна атака. Да не се проявява активност и желание за нови връзки и запознанства. Днес и утре не допускайте новото в живота си, особено ако не е подложено на обстойна проверка. Постойте в тишина и на спокойствие обмислете живота и плановете си.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

За родените около 5 октомври не се препоръчват нови запознанства особено в любовта. Може да попаднете на неточната връзка и на човек, който ще разбърка живота ви. Лош ден за изневери. Провокациите ще се на всяка крачка. Може да разберете и за връзките на партньора и тази вечер да си спретнете обвинения и скандали. Съветът е да обърнете повече внимание на работата, която трябва да се приключи. Успокояващото е, че законът ще ви покровителства независимо какво се случва и в каква ситуация изпадате.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на преразпределение на средства и територии на влияние. Не давайте никому предимства, изчакайте всеки да направи сам своя избор и тогава действайте. Препоръчва се пасивност, ненамеса в отношенията между други двама, които сами трябва да се разберат и седнат на масата за преговори. Тази вечер може да получите предложение и покана, която ще ви донесе нужните придобивки и ще позволи да направите крачка в любовта. Обмисляйте и претегляйте нещата, дайте утре окончателен отговор. Бързайте бавно.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес сте претрупани с работа. Не се разсейвайте. До вечерта трябва да сложите в ред всичко важно и ще може да очаквате не само потупване по рамото. Вероятно е повишение и преместване на по-добра професионална позиция. Ако се разсейвате с погледи към колеги и колежки ще го закъсате и ще пиете една студена вода не само в любовта. Тази вечер може да ви се обадят евентуални покровители и спонсори. Побързайте да поставите условията си. За утре не планирайте събрания и колективно обсъждане на нещата.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на засилена компроматна атака. Някой активно ще се бърка в живота ви, ще разнищва връзките и ще се опитва да ви скара с партньорите ви в бизнеса и в любовта. Ограничете до минимум страничните контакти. Не говорете много, не предприемайте нови инициативи и не давайте поводи на клюката да ви захапе. Днес и утре може да направите рисков ход, който да ви постави под ударите на закона. Може де получите неприятни съобщения и бележки. Спазвайте правилата на играта на всички нива.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Вероятно е да получите неочаквана и очаквана защита. Законът ще ви покровителства и работи във ваш интерес. Ще получите отдавна дължими услуги или пари, ще достигнете една отдавна гонена цел и ще оберете овациите. Ден на костенурката, която е ваш личен талисман. Бавно и полека ще постигнете това, което преследвате от доста време. Получавате и нужните ви права върху ползване на обекти и собствености. По някакъв начин ще ви олекне, ще си отдъхнете и утре ще работите и живеете вече много по-спокойно.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Съветът на деня е да се приключва, а не да се започва каквото и да било. Отложете за следващите дни новите запознанства и срещи. В момента е добре да насочите всички сили и старания към уреждане на въпросите, които не търпят отлагане. Всяка работа, която доведете до победен край ще ви донесе пари и протекции, ще позволи утре да бъдете избрани и предпочетени в една тежка конкурентна игра. Прочистете се от шлаката в тялото и в душата. Разделете се с една илюзия и се вслушайте в гласа на интуицията.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Излизате от лична година на придобивки, протекции и възможности, от които не е трябвало да се отказвате. До края на годината ще имате още поне една придобивка шанс. През 2017 г се ориентирайте към приключване и раздели с досегашния си начин на живот, с миналите връзки и партньорства, които са изчерпали силата си. Някой ще се дипломира, друг ще замине за чужбина, а трети ще приключи неравностойна любовна връзка. На прага сте на лична инвентаризация.

Родените днес ще имат силни покровители родени под знака на Везните. Ще се радват на слава и известност, но основният проблем в живота им ще дойде от любовта, ако не намерят своята половинка или противопоставят в играна на чувствата родените около 5 януари на родените около 1-10 октомври. Нуждаят се от емоционално зареждане, за да успеят в живота.

Заченатите днес ще бъдат надарени с интуиция и дарба за предвиждане на събития. Случайността ще играе основна роля в живота им.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.