Овен 21 март – 20 април

Ден свързан с желанието за движение напред и нагоре към важни за вас цели, мечти и идеали. Нищо важно да не се отлага за утре. Сега е момента да свикате семейния съвет и да обсъдите проблемите. И на работното мято е добре да се провеждат събрания и делови срещи, на които да се очертае пътя на развитие и сътрудничество. Ден за планиране и преосмисляне на изискванията на момента. Тенденцията е всичко предприето да тръгва навреме, да получава чаканото финансиране и одобрение от вишестоящите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за активни действия в посока на личния ви интерес, амбиции и намерения. Добре е да се работи в екип, да се организирате и включите в нова група по интереси. Съвместните усилия ще ви вършат много добра работа, вместо сами да се опитвате да се справите с всичко. Ще си проличат тези, които могат да организират околните и да канализират общите усилия и ентусиазъм в една полезна за всички посока. Отложното за утре ще се сблъска с нечии апетити и амбиции, ще ви създаде повече проблеми и неудобства.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Блзнаци 21 май – 21 юни

Ден на разделение. Всеки се стреми към своите, към хората и местата, които му обещават и даряват сигурност. Връзките ви ще оредеят, ако не сте се постарали да направите живота на подопечните и близките по лек и сносен. Тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на личния ни интерес. Дано не се окажете сами, неразбрани и недооценени. Като добавка са вероятни проблеми с родители и деца. Сякаш всичко се събира на главата ви и изисква личната ви намеса на момента. Здравето е нестабилно.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Активизрайте се максимално, не оставайте нищо, което може да свършите днес за друг път или за утре, когато проблемите при вас ще никнат като гъби. В момента може да се включите успешно в нов отбор, в нова група по интересии и сами да създадете свой екип. Уплътнете времето си максимално с основните задачи, които не търпят отлагане. Поне в една посока ще пробиете и ще имате успехи. Ще подпишете стабилизращ договор и може да очаквате повишение.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за подготовка преди атаките ви в следващите дни. Настава лъвско време, активизират се водачите на всички нива. Този ден заформя лагерите на влияние и вади на предна позиция хората, които може да организират нещата и да канализират енергията на тълпата в подходящата посока. Такъв блгоприятен за амбициите ви шанс може да чакате после цял месец. Проведете диета на всички нива. Лесно се изхвърля шлаката от тялото и неподходящите хора от екипа, в който сте включени или управлявате. Не се претоварвайте.

 

 

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на огромно натоварване, на още по-големи претенции от вас, към другите и обратно. Вероятни са конфликти и скандали. Родители и деца не се разбират и взаимно се затрудняват. Ще се наложат промени в плана и в пътуванията. Някой ще ви подведе, друг ще ви забрави и като цяло ще изпитате неудовлетворение, ще изпаднете в меланхолия и тази вечер ще се нуждаете от топла дума, горещи чувства и студена глътка. Пълнолунието превъзбужда и провокира хората с лунатично поведение. Лесно изпадаме в депресии.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Концентрирайте се и уплътнете времето си максимално. Всичко може да свършите и уредите в този ден. Каквото отложите за утре с голяма вероятност ще зацикли, ще засегне нечии болезнени амбиции и интереси и ще ви остави на задни позиции. В момента пред вас свети зелен светофар. Предприетото ще се развива добре в бъдеще, ще носи приходи и печалби. Не чакайте втора и трета покана. Съберете семейния съвет, решете проблемите, които утре може да се задълбочат и предизвикат неприятности.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Скорпион 23 септември - 22 октомври

Силен и магичен ден, в който може да привлечете за обща работа и компания хората, които отдавна следите с поглед, чувство и ум. Сега е момента да се създават нови екипи, да се влезе в нова група по интереси. Където и да отидете днес с голяма вероятност може да срещнете и любовта и до една година вече да чакате наследник. Този ден по някакъв начин може да ви вкара в пещерата на Аладин. Дано знаете, че там не се взима нищо друго освен уневерсала в лицето на лампата, която всичко може да ви достави. Действайте.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден ден за родените в третата декада. Може да получите обещания за повече пари или покани за делови участия, но ще има и опити да ви притискат и ограбват труда ви. Внимавайте да не попаднете на нелоялни работодатели, които да забравят, че са ви наели, когато стане въпрос за възнаграждението ви. Пазарете се, търсете начин да вземете своето, да организирате и екипа си, който също по някакъв начин е ощетен. В утрешния ден ще се говори на висок тон, дипломатичността ще бъде забравена и ще се действа само ултимативно.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Проведете семейни сбирки и събрания на работното място. Нужна ви е консултация, за да не объркате посоката. В момента пред вас има два пътя, а любовта ви готви и странично отклонение. Добре е да обсъдите съвместно с близки и любими ситуацията и да вземете окончателно решение. Време е за преход в нова среда и на ново работно място. В утрешния ден ви предстоят остри сблъсъци на интереси, позиции и мнения. Ще загубите ценно време, ако протакате решението на наболелите проблеми. Не изпускайте сроковете.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на призив. Препоръчва се работа в екип, съвместни действия и колективно участие в работи и дейности, с които сами няма да може да се справите. Този ден ще ви даде сили за преместване и поглед в нова посока. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще извади на преден план личната ви кандидатура и ще привлече погледите на околните. Рекламирайте се, обадете се на тези, с които смятате да вървите напред. Може да ви се обадят хора изпаднали в депресия. Личният ви ентусиазъм ще ги окрили и подкрепи.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на открито и прикрито противопоствяне. На работното ви място и у дома лагерите се оформят. Ще се чудите към кого и какво да се приобщите. От всички страни ще ви засипват с изисквания. Ще се окажете сами, когато се касае за работа, а на купона, който стягате ще дойдат и непоканени гости. Очаквайте сблъсъци на интереси с деца и родители, с приятели и любими. Меланхолията ви се засилва. Тази вечер не оставайте сами. Луната ще премине през градусите на обсебването и маниакалните депресии. Пазете се.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица-числото на Венера, на хармонията, на вътрешния ред и любовта. Сега е момента да хармонизирате отношенията у дома и на работното място, да се ожените и да направите бебето. Окопайте се на новозавладените преди позиции. 2018 г. ще ви изправи пред нов избор и нов начин на живот, които окончателно ще оставят в миналото старите връзки.

Родените днес имат дарба на организатори и вдъхновители на проекти, които ще действат за благото на всички. Пълнолунието, в което се раждат ще ги направи богати и вас покрай тях. Ще станат чаровни и красиви, ще имат дарба в изкуството.

Заченатите в деня преди точното пълнолуние няма да загубят връзката си със света на душите, ще имат винаги едно видимо и невидимо покровителство. Ще ги подкрепят предците им от отвъдното, а в този живот ще са им благодетели и защитници родените около 5 ноември.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.