Снимки

Овен 21 март – 20 април

Първата половина на деня е рискова и тежка, особено за родените в третата декада. По-добре закъснейте за работа, отколкото да ви възложат тежък и неблагодарен ангажимент. Тенденцията е както и да постъпите до обед да сбъркате, да сте недоволни и да не удовлетворите шефските очаквания. Следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия и нещата ще се оправят. До вечерта ще направите крачка напред, ще уредите проблема, който ви мъчи, ще получите нужните пари, физическо и душевно зареждане.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Изскването на деня е да бъдете благоразумни, да се доверите на опита си, а не на нечии прибързани заключения и желания. Не влизайте в конфликти с колеги. В този ден ви е нужна защита и приятелско рамо. Добре е да се работи в екип. Ще се скриете зад нечий гръб, който ще поеме и шефската атака. До вечерта енергията ви нараства, но и конкуренцията ще надигне глава. Съветът е да се насочат уселията към нуждите на дома, да се направят нужните ремонти и поправки и да не се започва нищо, ако не сте сигурни в себе си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Сутринта е натоварена с тежки задачи и неприятни ангажименти. Необходима е активна самозащита от агресивната чернота наоколо, от негативните мисли и действия на колеги и шефове. Не е нужно нищо да доказвате. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Следобед ще получите точни и верни информации, ще усетите някаква особена лична и духовна самостоятелност и ще предприемете действия, които ще ви откъснат от неприятни връзки и ангажименти. Енергията ви се усилва, усещате прилив на ентусиазъм и заразявате другите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Контролирайте емоциите. Родените в третата декада са в рискова позиция. До обед вървите по тънък лед от страсти и болезнени амбиции. Все нещо не достига, излишно влизате в разправии с хора, които ще са ви нужни за бъдещето. До обед липсва енергия, правото на достъп до важни позиции и активи е ограничено, но след това ще намерите източници на сила и финансиране, ще получете покани и желани оферти и ще надвиете страховете. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли - 22 август

Сутринта е провокативна и заредна с конфликти. Не си превишавайте правата, не влизайте в излишни пререкания и оставете важното за следобед, когато Луната ще навлезе в Лъв, а вие в стабилизиращ период. До вечерта ще уредите нещата, които ви притесняват, ще се доберете да важни източници на сила, подкрепа и ресурс. Навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Добре е да се започнат ремонти и благоустройствени дейности не само у дома, но и в офиса и в мястото, където ще развивате допълнителна дейност.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ако искате да си нямате главоболия и денят ви да мине успешно отложете важните разговори, преговори и делови срещи за следбед. Денят ще започне с объркана програма и невчесани мисли, с конфликти и проблеми в общуването. Не отвръщайте на обидата, простете на тези, които ви предизвикват и пререждат. Който сутринта бърза много няма да стигне далече. С напредванто на деня обстановката се разведрява, всичко си идва на мястото, проведените разговори ще са ползотворни. Чудесно е да се започне нов строеж или ремонт.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се напрегната и рискова сутрин с разправии у дома и на работното място. Не бързайте в нищо и за никъде, ако искате да избегнете пренапрежението и нервните сривове. От обед обстановката се разведрява, намирате начин да постигнете и получите каквото сте планували и да се включите в печеливша програма. Подновете стопирана дейност, осигурете материали и квалифициран персонал за ремонтите и работата, която предстои. Всички сили да се насочат към обновяване на дейноста и обстановката у дома.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Проблемите на другите до обед ще ви помогнат да постигнете каквото сте замислили и да се конкурирате успешно. Ден на къртовската работа. Не влагайте емоции, а хладен ум в начинанията и отношенията. С напредването на деня ще наливате вода в чужда мелница, ще помагате в проектите на друг и дано това да се близките и децата. Очертават се блъсъци на интереси, мнения и позиции на работното място. Вероятно е да намерите таен източник на сили, любов и енергия. Не бързайте да се хвалите, ще загубите всичко.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Първата половина на деня е заредена с провокативност и болезнени амбиции. Не започвайте нови начинания. Нужна е трезва оценка на реалностите и възможностите. Важното и неотложното насрочете за следобед, когато енергията ви ще достигне високи нива, ще получите подкрепа и възможност да продължите с ремонтите и с благоустройствените дейности на работното място и у дома. Неприятностите бързо ще се разрешат и забравят. До сряда на обед ще постигнете максималното в ситуацията.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада ще бъдат подложени на натиск и засилена конкурентна атака в началото на работното време. Не бързайте с изявите, оставете другите да се изявяват, да натрупат проби и грешки. Следобед ще намерите таен източник на енергия, неочаквана подкрепа и съдействие за работата, с която трябва да се справите. Символ на деня е съзиданието и градежа. На прага сте на перспективна връзка, която ще ви помогне да закърпите бюджета, да започнете ремонти и преустройства в офиса и у дома.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Не си поставяйте тежки и отговорни задачи и не се включвайте в нови инициативи. Този ден изисква повишено внимание и отказ от намеса в работата на другите, дори и да ви предлагат изгодни условия. Работете на свой терен и със свои средства. Към обед ще намерите изход от неприятна ситуация, но следобед шефовете ще ви засипят с допълнителна работа. Не започвайте нищо ново, на което смятате да разчитате в бъдеще. Включва се каналът на кармичната памет. Ако нещо започнете да правите несъзнателно, то може да се окаже печелившо.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не се опитвайте нищо на никого да доказвате и да отстоявате мнението си на всяка цена. До обед внимателно оценявайте всеки знак на съдбата и до вечерта направете своя избор. Добре е да се започнат ремонти и възстановителни дейности, да се направи оглед и преглед на наличностите, да се намерят материали и майстори и да се уточнят бъдещите инвестиции. Силата ви нерекъснато ще нараства. Ще получите подкрепа от неочаквано място и от човек, към когото трябва да проявите лоялност. Запазете връзките си в тайна.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Отговорностите и задълженията ви напрекъснато ще нарастват. Ще съкратите лятната почивка. Може да се наложи да работите на две места или да поемете непредвиден семеен ангажимент. Планирайте за 2019 г. близки и далечни пътувания, смяна на посоката и работата. Животът ви коренно ще се промени и бизнесът ви ще потръгне. Правото и законът ще са на ваша страна.

Родените днес до обед ще срещат повече трудности в живота, а родените следобед ще получават подкрепа и защита, ще имат подреден и уреден живот. Тези деца ще имат нестандартно виждане, писателски и художествен талант, ще се занимават с мода, дизайн и архтектура.

Неблагоприятно за зачеване до обед. Заченатите следобед ще са свързани с кармата на страната и ще получават подкрепа от предците си.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.