Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Силен ден за вас. До обед играете по правилата, сключвате точни и равностойни договори и давате предимство на хората, които искат да работят и влезат във връзка с вас. Следобед започвате да играете една идея по-нетолерантно, взимате повече за себе си и поставяте околните пред свършен факт. Самочувствието ви нараства, но заедно с това губите точна представа за ситуацията. Хората, които дистанцирате и нараните днес утре ще са ви нужни. Не настоявайте прекалено нещата да стават така както го искате.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените във втората дакада днес са подвластни на страсти и чувства, с които трудно ще се справят. Може да се окажете в плен на любов, която ще наранява и ограбва, ще поставя трети лица в трудна ситуация на избор и ще ви донесе повече неприятности отколкото предполагате. Ограничете публичните си изяви от днес на обед до утре на обед. Контролирайте чувствата. Не си позволявайте изневери и ходове в непозната среда. Прекаленото ви самочувствие и самовлюбеност може да ви подведат. Останете трезви тази вечер.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

До обед лесно ще постигнете примирие, ще съберете съмишленици и ще координирате действията на хората, с които преговаряте или вършите друга екипна работа. Посетете пазари и тържища. До утре на обед поработете в градината. Почти в края на работното време днес ще ви се обадят с неочаквано и непривично предложение. Има някаква уловка. Увеличете самоконтрола. В момента се залагат капани за наивници. Подсигурете се по няколко линии, а вечерта не оставайте до късно в непозната компания.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Важното свършете до обед. След това бъдете внимателни в контактите и до утре на обед на предприемайте инициативи, на които ще разчитате в бъдеще. С действията си давате възможност на неточни хора да се прикрепят към вас, семейството и личинте ви инициативи и да се ползват от екстрите, които предлагате, без самите те нещо да дават насреща. Навлизаме в деня на прилепа. Кой както може тази вечер смуче енергията на другите. А това най-лесно става чрез скандал.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Благоприятен ден за пътувания, за огледи на места и терени. Ще получите покани и предложения, ще ви поднесат и извинения, ако някой нещо е сгафил. Всичко, което уредите до обед ще носи късмет и ползи. След това до утре на обед може да имате подобни успехи и печалби, но в тях ще се чувства напрежение, някакво неодобрение или в бъдеще може да се очаква нетолерантност. В момента изглежда, че вие дирижирате оркестъра от човешки съдби и намерения, но някой може би се спотайва зад кадър. Внимавайте на кого се доверявате.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден с много посоки на избор. Побързайте, не отлагайте за следобед това, което може да свършите в първата половина на деня. Може да се окажете в изключитело неблагоприятна позиця, а вечерта да роботите за чужда кауза, амбиция и интереси. Ако искате да вдигнете нивото изпреварете събитията и действията на конкуренцията. Подписаните до обед договори ще осигурят по голяма лична и професионална самостоятелност, а тези подписани след това до събота на обед ще ви вкарват в нечии схеми.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ако искате да запазите баланса в отношенията действайте активно до обед, а след това оставете другите да се напъват и влизат в нежелани зависимости. Опитайте да стопите ледовете и по най-бързия начин да подпишете и уредити нови договорни отношения. Ще намерите и нужното ви лекарство или лечение. От обед до утре на обед ограничете контактите. Тази вечер може да попаднете на хора целящи да ви използват и ограбват в положения, в които сте титуляра. Не се предоверявайте.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Намалете темпото. Днес и утре дъвчете горчив залък, поемате тежести и обиди предназначни за друг и вършите несвойствена работа. Не очаквайте да ви се плати адекватно за труда и услугите, които правите. Тази вечер може да попаднете на засада и в любовта или на нивото, на което не сте достатъчно компетентни. Залагат се капани за наивници. До утре на обед не взимайте важни решения и не давайте излишни пълномощия. И в любовта вървите към зарибяваща програма. Щадете сърцето, вероятни са хипертонични кризи.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Действайте активно и изправарващо. Може да получите потвърждение за условия, услуги и плащания и да сключите до обед изгоден договор. Обадете се на тези, които ви липсват. Търсете начин да преодолеете търканията и да стопите дистанциите в любовта. Денят ви дава възможност да привлечете хората, с които смятате да работите и живеете занапред. Проблемът е, че следобед сте по-склонни на лъжи и завоалирани действия. Някой ще използва непозволени средства, за да има това, което иска. Мястото на върха е определено за вас.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес и утре основните ви конкуренти ще предпиемат изпреварващи и не дотам толерантни и законови действия. Важното свършете до обед, а след това до утре на обед давайте заето, не приемайте покани, дистанцирайте се от общата говорилня и тази вечер не се срещайте с непознати. В живота ви може да влезе Троянският кон на предателството и изневярата. Напоследък го давате доста сухарски и патньорите ви може да потърсят нещо ново и освежаващо. Не планирайте отсъствия от дома, обгрижете партньора.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруаи

 

Родените във втората декада днес ще изостанат от планове и намерения ще бъдат ощетявани, ако се явяват на конкурси и принизявани, ако се опитат да покажат и доминират в играта на чувствата. По един или друг начин ще се почувствате измамени и употребени. Тази вечер някой ще пророни сълзата на самотата, а друг ще изпие горчилката на неравностойната и ограбваща любовна връзка. Нищо няма да става така както сте го намислили. Работите повече за чужди интереси, а не за себе си и семейството. Качвате кръвното.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Плувате в свои води, независимо завоалираните действия и неточностите в отношенията тази вечер. Каквото е важно и държите да се развие честно и спортсменски уредете до обед. След това до събота на обед ще се спестява истината, ще се правят компромиси и ще се действа манипулативно. Независимо от коя страна на барикадата се намирате, в живота ви ще липсва равностойност. На едно място ще доминирате, а на друго ще ви оказват въздействие и натиск. Не правете това, което не искате да ви направят и да ви се върне.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е еденица. Направете нужната инвентаризация и бързо задвижете новите инициатви. Точно след една година около април-май 2017 г. ще имате юридически притеснения и проблеми, които до септември ще ви тревожат. Направете така, че да защитите и обосновете позициите си с точни документи и даговори.

Родените днес до обед притежват ведра и стабилна енергетика. Трудно ще се поддават на изкушения. Родените следобед ще са склонни на завоалирани действия и лъжи. Лесно ще бъдат привлечени от тъмната страна.

Благоприятно за зачеване до обед. След това до събота на обед избягвайте близост и интимности с патньора, за да не поставите на тежки изпитания живота на бъдещия си наследник.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.