Овен 21 март – 20 април

Критичен и рисков ден. Нищо важно да не се предприема. Неблагоприятно за планирано раждане. Енергията е на кота нула. Трудно е да си поемеш дъх, да се внедриш в нова среда и да направиш крачка напред. Останете където сте, не се товарете с много задачи, изолирайте се от хора, които често ви вкарват в неприятности. Бъдете отговорни за думи и дела, не си превишавайте правата и не влизайте в скандали. Ще губите енергия и пари в ненужни спорове и вложения. Не позволявайте да ви убеждават да рискувате.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Телец 21 април – 20 май

Навлизате в труден тридневен период. Грешният ви избор в момента ще предизвика неприятна лавина от действия и промени, които ще ви засегнат болезнено. Нищо не избирайте. Бъдете особено внимателни към здравето и личните си връзки. Не предприемайте нищо важно, не подписвайте нови договори и не допускайте близо до себе си непроверени хора. Изпадате в състояния на агресия, натиск, противопоставяне и заблуди. Днес и пророчествата са лъжливи и дано негативните ни прогнози си останат просто думи.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Близнци 21 май – 21 юни

Не проявявайте никаква активност. Ще се случват събития, които ще ви проправят пътя и ще елиминират от живота и работата ви хора, които ви вредят и пречат. Важното е да не се намесвате, да оставите нещата да се случват, да не правите изказвания и да не давате съвети. Ден за разчистване на сметки, връзки и отношения. Дистанцирайте се от тези, които открито действат против вас и намеренията ви. Гонете от живота си фалшивите връзки. Утре нещо ново ще се появи, ще ви обезпечи и зарадва. Спазвайте диета.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Притаете се, запазете неутралитет, увеличете самоконтрола. В деня преди точното новолуние тъмните сили се активизират. Може да ви подложат на натиск за прибързано взимане на отговорни решения. Давайте заето за натрапниците и за тези, които се опитват да ви „извиват ръцете”. Не си поставяйте задачи свързани с голямо натоварване. Не вдигайте тежко, не казвайте тежки думи и отложете важните разговори за следващите дни. Утре ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Както и да постъпите ще сбъркате. Не правете крачка в нова поска, останете където сте и не започвайте нищо, с което може да застрашите работата и бизнеса си. Родените в началото на зодията са на път да направят грешен ход и избор днес и утре. Склонни сте да приемете неизгодни и вредни за вас оферти. Този ден може да ви остави без защити и защитници, да ви вкара в неприятни схеми, за които утре ще се плаща. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, дистанцирайте се от всичко и от всички до два дни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Безенергиен ден. Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Днес тъмните сили се активизират. Има опасност да станете оръдие в техни ръце, ако се решите на активна дейност и сключите някакви договори. Действията ви ще бъдат направлявани в изгодна за друг посока. Отложете преговори и работни срещи, от които очаквате много. Утре ситуацията ще е по-благоприятна, ще се събудите с чудесна идея и нещата ще се подредят добре за вас. Запазете неутралитет. Добре опечете и сварете храната си.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Късно тази вечер е точното новолуние във вашия знак. Денят е рисков. Очертават се проблеми с документи, загуби и фатално привличане, което ще ви вкара в капан за наивници. Неблагоприятен ден за планирано раждане. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Нещо неприятно може да се случи, да промени плановете ви, да отвори стари рани и да развали добросъседски отношения. Не се товарете с много задачи. Не стойте дълго пред компютъра. Не планирайте нови запознанства и делови срещи. Окадете дома.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-3

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстои може би най-трудният и рисков ден в сатурновата ви дупка. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Не водете преговори и отложете за утре важните си делови срещи. Бъдете отговорни в думи и дела и не мътете никому водата. Не влизайте в съглашателства, не правете уговорки. Спечеленото днес ще се дели на много части и за нищо няма да стигне, а това което ще дойде утре ще бъде само за вас. Всичко важно отлагайте за следващите дни. Не яжте нищо алангле. Мислено изгорете в огън всичките си проблеми.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес зад всеки жест и покана търсете умисъл и желание да бъдете използвани като оръдие на чужди интереси. Не подписвайте нови договори, не позволявайте да ви увещават да постъпите по един или друг начин. Днес всеки избор е грешен, ненавременен и не на място. Всичко ще тръгне накриво и ще повлияе негативно на отношенията ви с партньори. Проверявайте работата си, за да не допуснете грешки, от които ще се възползва конкуренцията. Запалете лампите, нека е светло. Проведете прочистваща диета на всички нива.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Противопоказна е екипната работа и поемането на допълнителни отговорности, които не са съгласувани с най-близките хора. Днес тъмните сили се активизират и навреждат навсякъде, където им се предостави възможност и право на достъп. Пазете си документацията и внимавайте къде какво оставяте. Не канете гости и не гостувайте. Добре е да ограничите контактите с хора, които и друг път са ви проваляли и вкарвали в неприятности. Не предприемайте нищо рисково. Отложете пътувания и не участвайте в състезания с неясен регламент.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Увеличете дистанциите и погледнете ситуацията от друг ъгъл. Може да забележите неща, които в миналото не сте виждали или не сте им обръщали внимание. Тенденцията на деня е да си навреждаме взаимно, дори и без да искаме. Липсва енергия, а в такъв момент най-лесно е да си я вземеш от някого, като го вкараш в неприятности и скандали. Не влизайте в спорове и не започвайте нищо важно. Спазвайте диета и каквото е важно свършете го сами. Родените в първата декада ще имат проблеми с патенти и разрешителни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ако в този ден издържите на напъна и отложите за следващите дни важните инициативи ще си осигурите спокойствие и ще се предпазите от загуба на енергия, пари и време. В този ден всичко тръгва накриво и обслужва задкулисни интереси. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди точното новолуние. Прекратете фалшиви и обсебващи връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли, не позволявайте да ви увещават да постъпите по един или друг начин. Утре ще се събудите с просветление и лично вдъхновение.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Трикрака маса не се клати. Нещата у дома се стабилизират. В момента е добре да уредите имотни, наемни и наследствени отношения, да поставите на здрава законова основа семейните имоти и собственостите, с които да оперирате и разполагате еднолично. През 2018 задълженията ви ще нараснат двойно, така че защитете си гърба.

Неблагоприятен ден за планирано раждане, а другото е въпрос на лична карма. Родените днес ще имат слаб виталитет и съпротивителни сили. Дълго ще разчитат на вас. Те са птичето, което няма да иска да напусне гнездото. Ще имат проблеми с отделителната система. Ще бъдат магнетично красиви или с особен чар.

Рисков ден и за зачатие. Не приближавайте до партньора, за да не обречете бъдещите си деца и себе си на страдание.

 
 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.