Овен 21 март – 20 април

Тенденцията в този ден е към всякакъв тип отравяне на съзнанието с вредни идеи и на тялото с вредни храни и напитки. Бъдете особено внимателни какво и кого допускате до себе си. Лесно се попада в мрежите на порока, още по лесно се изпада под чуждо влияние и натиск. Не взимайте прибързани решения, стойте далече от хора в нетрезво състояние и сами не прекалявайте с алкохола и симулантите. Всичко да се прави на светло. Не се съгласявайте на работа в сивата икономика. Отложете за утре новите инициативи.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на измами и завоалирани действия. Бъдете сигурни, че ако се опитвате да лъжете, ще ви излъжат. И да подходите честно към някого може да попаднете под влияния, от които няма измъкване. От утре навлизате в едногодишен период на юридически проблеми. Не бързайте да си ги създавате още днес. Постойте край огън, обмислете отново всичко, което смятате да предприемете и го отложете, ако усетите, че не е в синхрон с изискванията и предписанията на закона. Работете на свой терен и със свои средства.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и утре в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Ще бъдете поставени на кръста на изпитанията. Съветът е днес да не правите никакъв избор, да не се поддавате на чуждо влияние и натиск. Лесно се попада в мрежи за наивници. Дори и подготвени и силни в делови план хора като вас може да направят губещ ход и да позволят на някой да се ползва от труда и дарбите им. Най-лошият ден за обвързване, годежи и сключване на брак. Със сигурност единият ще използва финансово и енергийно другия. Измамата дебне отвсякъде.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на объркващи сигнали, на нечестна игра и удари под кръста. Сключените договори ще имат скрити условия и със сигурност ще направят единия зависим от другия. Задкулисно и трети лица ще се включат с техните замисли и интереси и ще използват игрите на дребните играчи в своя полза. Не предприемайте нищо съществено. Отложеното за утре ще носи повече късмет и перспективи, ще ви донесе печалби, които няма да делите с никого. Ограничете посещенията в социалните мрежи. Тече програма за зарибяване и обсебване.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за работа и творчество на свой терен и сред свои. Очаквайте опити за навлизане в личното ви пространство на действие и влияние. Играят се двойнствени игри, отправят се провокиращи сигнали и се тества възможността да бъдете зарибени и употребени. Играйте своята игра, доверете се на личния си избор, не търсете подкрепа и финансиране от друг. Водете преговори в тесен кръг на хора доказали лоялността си във времето. Не приемайте нови членове в екипа си, не правете и предложение за брак.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес ще попаднете в капани за наивници, независимо на каква възраст сте. Ден на мрежата, на зарибяващите игри, предложения и вложения. Съветът е да бъдете особено внимателни и по възможност да не сключвате нови договори за работа. Не подписвайте пълномощни, не правете предложения, не влагайте труд и пари в съмнителни проекти. Ще попаднете и на нелоялна реклама. Родените в първата декада да внимават при пътувания и да не носят ценности, ако не се налага. Каквото загубите трудно ще възстановите.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

И докато другите взаимно си вредят и използват при вас има начин всичко случващо се няколко да работи за амбициите ви. Родените в последните дни на зодията ще поставят поне двама в зависимост от личния си интерес, а в следващите дни трети ще се появи, който ще наложи и на вас своите изисквания. Мислено си простете и дайте прошка на някого. От утре завивате зад ъгъла на промяната, която ще остави миналото там, където му е мястото и ще ви поднесе нови изисквания и възможности. Разчистете терена на връзките.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на провокации, както от ваша страна, така и от страна на хора, които напират в желанието да влизат или излизат от живота ви. Не взимайте окончателни решения по никакви поводи. Не е ден за сключване на нови договори или за анулиране на старите. Тече инвентаризация, която ще ви донесе късмет и възможности дори и без да си мръднете пръста, но това ще стане до дни. Това, което искате да получите днес и сте готови да платите висока цена в близкото бъдеще ще ви се даде почти безплатно. Навлизате в обезпечен период.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада ще си създадат повече неприятности в желанието да излязат напред и да направят пробив в нова посока. Бъдете сигурни, че днес ще работите повече за чуждия интерес, отколкото за своя. Не си давайте много зор и не си позволявайте да влизате в схеми, които ще източват личния ви потенциал и жизнени сили. Най-лошият ден за обвързване и сключване на брак в този месец. Днес и утре започват рокади, които ще ви поставят в зависимости, ако вземете страна. Изчакайте, до два дни нещата ще се изяснят.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Най-тъмно е малко преди зазоряване. Така е за вас в този ден обграден с тъмнината на неправилния и грешен избор. Странични хора и фактори ще се опитват да ви подчинят и зарибят за личната си програма. Съветът е да не започвате нови инициативи и да не подписвате договори, особено при неизяснени условия. Утре ще намерите пътя, ще прекрачите прегради и бариери и ще направите силен ход. В момента силите се прегрупират. Трудно ще разберете кой какво иска, накъде тегли себе си и тези, които го следват.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В най-добра позиция днес са творците-индивидуалисти, тези които се опират само на себе си и не влизат в зависимости и отношения с околните. Денят носи рискове при обвързване, но ако работите на свой терен, със свои средства и без да позволявате намеси, всичко при вас ще е наред. Ден на заключените порти. Където се предложи нова възможност или вратите са широко отворени, това със сигурност ще е капан за наивници. Каквото направите лично, със свои сили, ум и интелект ще бъде вашият щит и меч в идващите трудни дни.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят носи повече рискове за родените в първата декада. Лесно се попада в мрежите на чакащите да уловят своята златна рибка рибари. Със сигурност ще работите за чужд интерес, ако се хванете на нечия въдица, ако започнете работа без осигуровки или подпишете неизгоден договор. В следващите дни животът ви из основи може да се промени към по-добро, ако днес не си позволите да направите прибързан избор. Каквото отложите за 11-и ще ви донесе най-доброто възможно за вас в ситуацията, в която се намирате. Не се женете точно днес.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Изключително добра година за сключване на брак, за уреждане на семейни отношения, за съвместни делови и творчески инициативи. Базата, на която стъпвате през 2017 г ще даде възможност за върхови постижения през 2018 г. Планирайте преход в нова среда.

Родените днес притежават изключителна закрила и протекция. От тях ще зависи животът на много хора. Тъмните сили ще се опитват да ги съборят, но добрите ще ги пазят, за да запазят тези, които зависят от тях. В живота им ще има падения и възходи, но винаги ще намират изход в труден момент. В техни ръце ще е правото и закона.

Заченатите днес ще притежават особени магични сили, но и опасни сили ще се опитват да ги привлекат на своя страна. Може би не бива да рискувате да правите бебето точно днес.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.