Овен
21 март - 20 ап­рил
Предстои един изключително успешен за вас уикенд, в който е добре да осъществите връзки с чужбина, да се срещнете с представители на фирми и бизнес партньори, с които възнамерявате да работите в бъдеще или да уточните допълнителни клаузи по договори. Вървите към срещи с благодетели и покровители, които ще помогнат да излезете от лична или професионална криза, да направите важен ход и да подобрите материалното си положение. В съботната вечер не е все едно с кого се срещате. Добре е да посетите престижни интелектуални и социални форуми. В неделя може да получите провокативни или взаимно изключващи се вести, не коментирайте, преди да сте си изяснили положението. В понеделник до обед липсват нужните информации и се получават объркващи нареждания. Пожелайте си нещо и до вечерта може да го имате. Във вторник важното да се свърши до обед. Може да подновите участия в престижна дейност или съвместни проекти. След това до сряда на обед не предприемайте ходове, с които може да изпаднете в зависимости и да дадете предимство на конкуренцията. Вечерта на 27-и може да заложите нова програма в отношения и бизнес, която да е подкрепена от старите ви съюзници и сътрудници. На 28-и изкачвате висок връх, но и силни ветрове ще ви брулят. На 29-и преди да искате, дайте. Вечерта чакайте отплата и подарък. Не товарете кръста и бъбреците.
Телец
21 април - 20 май
В този уикенд враговете и конкурентите ви отиват към обединение. По някакъв начин ще се ограничи правото ви на достъп до важни за вас места и позиции. Сключените договори ще са обвързващи и неравностойни. Внимавайте и спазвайте закона. Действия в сивата икономика ще ви донесат загуби. Връзките ви с чужбина зациклят, получавате откази за дела и дейности, за които е имало споразумение в миналото. Срещу вас застават силни противници и опоненти. Внимавайте при публични и политически изяви. В понеделник до обед още се оглеждате, но след това ще се ориентирате правилно в ситуацията и ще направите силен ход. И във вторник късметът ще бъде с вас, но важното да се свърши до обед. След това до сряда на обед ще печелите с не съвсем позволени средства, а това изисква точно да прецените рисковете. Може много да се спечели, но и много да се загуби. Насрочените разговори за 27-и следобед ще ви донесат предимство и възможност да задълбочите връзките си с важни партньори. На 28-и е време за влагане на средства в обновяващи и стопирани в миналото дейности. Опитайте да станете част от просперираща инициатива. 27-28-и осигуряват здрава основа за бъдещия ви бизнес, цели и амбиции. На 29-и до обед си преследвайте интереса, но следобед е добре да подкрепите чуждия. Спонсорството се възнаграждава.
Близнаци
21 май - 21 юни
Периодът е белязан от съвпада на Меркурий и Марс във вашия знак, който ще бъде на 27-и. Аспектът се свързва с интелектуалната агресивност, с възможността да се включите в прекалено много спорове, да отстоявате позиции и да атакувате чуждите. Родените около тази дата ще притежават агресивна форма на мисълта и е добре един ден да работят в медии или в места, където се въздава правосъдие. На 23-24-и имате възможност да преговаряте, да се срещате с хора, способни да защитят гърба и личните ви позиции в следващите трудни за вас дни. Добре е в събота вечер да посетите спонсори и благодетели, да търсите и юридически защити. Разширете и връзките с чужбина. Ако мислите за някого, обадете му се, а и вас ще потърсят тези, които ви мислят, милеят и страдат за вас. На 26-и важното да се свърши до обед. След това навлизате в един от най-неблагоприятните си периоди за месеца. Очаквайте конкурентна атака и прояви на недобронамереност. Тази вечер се приберете навреме у дома и за 27-и до обед не планирайте нищо важно и съществено. Ако трябва да се проведат важни разговори, отложете почти за края на работното време. Каквото се развали до обед, трудно ще се оправи. На 28-и правите верен избор, а на 29-и ходовете ви ще срещат закрила, видимо и невидимо покровителство и защита.
Рак
22 юни - 20 юли
Пътувайте в съботния ден. Организирайте срещи и разговори с хора, които може да променят в положителна посока не само професионалния, но и личния ви живот. Чудесен ден за участия в публични прояви и чествания. Който играе ролята на фона ще си остане встрани от голямата игра и няма да спечели. В неделя се обадете на приятели и близки в чужбина. Следобед ще получите провокиращи вести и съобщения, целящи намеса в отношенията ви с някого. Внимавайте какво си пожелавате. До понеделник едно ваше желание може да се изпълни, а после да се чудите как да се отървете от него. Във вторник до обед уредете документи, дела и собствености. Добре е за подновяване на стопирани в миналото дейности и производства. Някой ще дочака и нужната му инвестиция. Започвайте само дела, които бързо ще приключите. От 26-и на обед до 27-и на обед не се свързвайте с непроверени хора, за да не ви провокират и излъжат. В тези дни е добре за  преместване на ново място. Каквото се обработи и засади, ще даде богата реколта. На 28-и навлизате в рисков период, който може да се отрази и на здравето ви, ако се товарите прекалено много физически. В момента кръстът и бъбреците са слабото ви място. Работете в екип в тези дни и се опрете на доверени хора. В петък се доверете на избора на сърцето, идва Задушница.
Лъв
22 юли - 22 август

На 23-24-и Луната ще бъде във вашия знак в съвпад с планетата на правото и закона Юпитер. Може да се организират важни срещи и визити, да се уточнят позиции по договори, собствености, обезпечения на позиции и кредити. В съботната вечер е добре да се включите в представителни инициативи и участия, които ще ви вдигнат нивото и срещнат с хора от по-висок ранг или кръг. Моментът е благоприятен за участия в дарителски изяви и конкурси. В неделя проведете разговори с чужбина, обадете се на роднини и приятели, с които отдавна не сте се виждали. Разговорите ще донесат и възможности за нови бизнес дела. На 25-и каквото се свърши до обед, ще работи за вашата лична кауза и интерес. След това до вторник на обед ще се появят провокиращи и стопиращи фактори, които ще изискват и своя пай от общата баница. Всичко предприето в този момент ще обслужва чужди интереси и ще ви поставя в подчинително положение. До известна степен и вие ще се държите ултимативно и ще изисквате от тези под вас да се подчиняват. На 27-и поставяте парливите въпроси на масата за преговори. Сключените на 28-и споразумения ще са от полза и за двете страни. В петък правите успешен ход и получавате по заслуги. Следобед направете дарителски жест. Насочете мислите си към близките, които ви липсват и вече не са до вас. В събота е Задушница.
Дева
23 август - 22 септември

Не е изключено с инициативите от този уикенд да си намерите нова или по-добра работа, да осъществите връзка с отдавна търсени съюзници и съдружници, с хора и фирми, способни да ви финансират и спонсорират в бъдещата ви дейност. Не се ограничавайте, рекламирайте се на всички нива. Добре е да потърсите и контакти с чужбина, да се обадите на стари познати и съученици на престижни позиции и да потърсите съдействие. Тези дни носят предимство на активните и устремени към върха хора. В понеделник Луната навлиза във вашия знак. Очертават се пътувания и командировки, на които покрай служебната ще свършите и личната работа. В момента тъчете на два стана. Във вторник важното да се свърши до обед. След това някой ще се възползва от личната ви амбиция или услужливост. До сряда на обед ще спечелите много, но може да дадете и факти за бъдещи компромати и изнудване. Сключените на тъмно сделки ще ви създадат проблеми. На 27-и се очертават доста болезнени разговори и скандали. Марс и Меркурий ви гледат в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Една ваша двойнственост и лъжа може да се разкрие или вие да откриете, че някой ви лъже. На 28-и не продължавайте с компромисите. В петък правите точен ход и се отървавате от досадници. Привличате истински покровители и ставате такива за някой друг.
Везни
23 септември - 22 октомври
Един успешен съботен ден, в който ще ви търсят от няколко места и от всички има тенденция да спечелите, да си върнете отнети в миналото ползи и предимства. Не се изолирайте, търсете сами евентуалните си спонсори и покровители и се включете в съвместни инициативи. Пътувайте, направете огледи, капарирайте имот. В неделя може да получите допълнителни поощрения от връзките си с чужбина. Моментът е благоприятен за преговори и увеличаване на дялови участия. В понеделник бъдете внимателни и не давайте излишни информации на тези, които могат да се възползват и да ви изместят от софрата. До вторник на обед се възраждат стопирани отношения и дейности. След това до сряда на обед действат скрити сили, които ще се опитват да ви отнемат предимства и преимущества. В този момент и вие няма да играете по правилата, с което може да застрашите връзките си. На 27-и е добре да поставите ребром въпроси, които не търпят отлагане. Влизате в остри сблъсъци, които ще ви дадат предимства и ще помогнат да заемете мястото, което заслужавате. В четвъртък Луната навлиза във вашия знак. Пътувайте до обед, за вечерта не планирайте рискови инициативи. В петък в трудна позиция са родените във втората декада. Очертават се непредвидени случайности и пречки, пригответе си резервни варианти.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември

Този уикенд изисква от вас преданост и отговорност, покриване на разходите на деца и внуци, участие в семейни тържества и инициативи, които ще изискват доста разходи и разправии. Бъдете внимателни и не нарушавайте закона, особено при пътувания. Луна и Юпитер ви гледат в пречупващ аспект от знака на Лъва. В такъв момент е по-добре да дадеш предимство на силния вместо със силови действия да си създадеш грижи. Юридическата ви позиция е нестабилна, не се обвързвайте с непроверени хора. В понеделник до обед обмисляйте, събирайте информация и в следобедните часове задвижете важните дела. Не споделяйте намеренията си, преди да са станали факт и да сте ги реализирали на практика. Във вторник се постарайте да изпреварите конкуренцията, да проведете до обед разговори с шефове и бизнес партньори и да извършите нужните плащания. От обед до сряда на обед получавате неприятни вести, нещата трудно вървят, вероятни са намерения за обсебване от ваша и чужда страна. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би се заблуждавате или другият е заблуден. Вечерта сте близо до важен източник на сила. Заемете се с благоустройството на дома, представете си ярко линията, която смятате да следвате. В четвъртък работете по съставения план. В петък свършете важното до обед.
Стрелец
23 ноември - 21 декември

Един изключително успешен уикенд. Добре е за сключване на брак, за договаряне с партньори от страната и от чужбина, за представителни срещи и спонсорски инициативи. Ще бъдете обект на подкрепа и обгрижване. Може да получите много изгодни предложения, да намерите кой да свърши неприятна или тежка за вас работа, да въдворите мир и разбирателство в дома. Ако непрекъснато мислите за някого, непременно се обадете и разберете. В понеделник сте силни до обед. Нищо важно и съществено да не се отлага за след това. Навлизате в един от най-трудните си периоди за месеца. До сряда наобед очаквайте грижи и неприятности, служебни и здравословни проблеми. Внимавайте с храната. Не е добре да се правят оперативни интервенции в областта на корема. На 27-и е точният съвпад на Марс и Меркурий в знака на опозицията ви Близнаците. Не влизайте в спорове, не задълбочавайте кризата в отношенията и се опитайте да туширате агресивната си реакция. Каквото кажете, ще се използва срещу вас. Не провеждайте събрания и не се изказвайте неподготвени по важни дела. На 28-и правите крачка към обезпечаващи и подсигуряващи фактори. Чакайте повишение или преназначение. Добре е да се започнат ремонти. Нищо да не се руши. В петък изкачвате висок връх в кариерата, но вечерта изисква смирение и добронамереност.
Козирог
22 декември - 20 януари

Съботният ден ви носи предимства и ползи. Не е време за недоволство. Приемайте това, което ви се дава и не искайте много. До вечерта ще получите няколко предложения, ще се радвате на покани, ще срещате и посрещате приятели. Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер. Може да получите неочаквани екстри, откровения и признания. В неделя пътувайте, търсете възможности за подновяване на отношения и връзки. Каквото си пожелаете, ще се сбъдне, но да не забравяме, че се сбъдват само благите пожелания. Счупен домашен съд е лош знак. В понеделник очаквайте покани, които ще изискват някакво отстъпление от позициите ви, но в бъдеще ще донесат ползи. Внимавайте с компромисите. До сряда наобед властват тъмните сили, които търсят слабите ни места, предлагат изкушения, на които дори и един Козирог не може да устои. 26-27-и ви дават предимства пред колегите, възможности да се наложите и да поставите ултиматуми, които другите няма как да не изпълнят, но ще се изпълнят с неудовлетворение и ще се опитат да ви го върнат до края на седмицата. На 28-и навлизате в рисков период. Вечерта се приберете навреме и не се товарете с несвойствена работа. Щадете кръста. Отивате към изневери както на партньора, така и на собствения си стил на работа и живот. В петък намалете темпото, търсете компромиса.
Водолей
21 януари - 19 февруари

Този уикенд носи излишни противопоставяния и участия в битки, които не са ваши, а засягат някой, който ви е направил съпричастни към неговите болки и стремежи. Бъдете внимателни и не нарушавайте закона. Искате или не, но ще трябва да вземете страна, а това автоматично ще увеличи дистанциите, ще ви постави в неблагоприятни положения на избор, който в бъдеще ще ви затруднява още повече. Провокациите са на всяка крачка. Обмисляйте ходовете си, търсете информации от няколко страни, преди да се доверите някому. На 25-и не започвайте с излишни хвалби, не давайте информации за трети лица и не поемайте чужда отговорност. Каквото пожелаете, се сбъдва. Следобед сте близо до важен източник на сила и ресурс, но и изискванията ще се увеличат. На 27-и до обед набирате не само енергия, но и негативизъм. Разбирате за предателства и разногласия, които са ставали зад гърба ви. Време е да въдворите ред в личния си и професионален живот. На 28-и 29-и вие определяте правилата, получавате подкрепа и знаци на съдбата, показващи къде ви е мястото. В тези дни на преден план излиза възможността да задвижите съвместен проект, да получите допълнителна подкрепа и дотации. В петък пътувайте, проучете на място условия и възможности за бъдещето ви развитие. Вечерта изисква смирение, утре е Задушница
Риби
20 февруари - 20 март

В събота смирете недоволството и приемайте нещата такива, каквито са. Ще разберете истинския смисъл на една своя връзка, ще почувствате някого по-близък, а друг ще направи за вас жестове, които не сте очаквали. Сънищата ви намекват за работа, която трябва да приключите бързо, за да освободите пътя си напред. Ако получите предложение от чужбина и чужденци, не бързайте да се отказвате. Този уикенд разплаща греховете, позволява да намерите подкрепа, защита,   подходящия лек за тежко заболяване и лечебно за вас място. На 25-и сте изправени пред стената на неразбирането и незачитането. Не тръгвайте с големи надежди, не провокирайте колеги и шефове и не се намесвайте в чуждия избор. На 27-и може да предизвикате и да влезете в скандали, които ще се разрастват и неприятно ще ви засягат. Опитайте на всяка цена да сдържите агресията, да контролирате емоцията, за да не влошите нещата. Вероятни са неприятни разкрития, носещи опасности от прибързани действия и раздели, които ще донесат страдание и на невинните в ситуацията. Бъдете сигурни, че ако успеете да овладеете гнева, в следващите дни решението на проблема ще дойде само. На 26-27-и не провеждайте оперативни намеси в областта на корема. В четвъртък започнете ремонти и обновете дома си. В петък не се претоварвайте, направете и чакайте подарък.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.