Снимки

Овен 21 март – 20 април

Важното свършете до обед. Родените в първите дни на зодията може да попаднат под ударите на нечия амбиция и авторитет. От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака. Не противопоставяйте служебната амбиция на семейните отношения. Намерете за всичко време и място. До два дни ще търпите повече неудобства в службата, ще сте обект на атаки и претенции. Този ден изисква дипломатичност и хармония. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Не отивайте в крайности.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес напредвате бавно и полека. Чист и спокоен ден, в който е добре да се запазва хармонията в отношенията. Ако започнете с компромис на работното място до вечерта ще се похвалите с победа и ще получите повече от очакваното. Навлизате в един от най-силинте си периоди за месеца. Чаквайте обаждания и покани, които утре може да приключат с подписване на стабилни и печеливши за вас договори. Ще ви се отвори парашута и за чужбина. Ще уредите лятната почивка и бонуса към заплатата.

Р-5

П-5

Л-5

К-6

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените в третата декада денят започва тежко, объркано и с претенции на околните, които трудно ще удовлетворите. Не бързайте. Важните за вас предложения ще дойдат почти в края на работното време. Ще успеете да се справите с проблемите, които ви мъчат и в следващите дни ще направите важен и изпреварващ ход. Крясъцете в този ден разболяват. Бягайте от местата, в които се очертават конфликти. Не се опитвайте да оправяте света. Денят е благоприятен за пътувания и сделки с животни. Подновете и инвентара.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес в 22ч. 25 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Рака. Денят изисква хармония в отношенията на всички нива. Не си разваляйте спокойствието, все пак сте в сатурлнова дупка и трябва повече да внимавате, за да не влезете в преразход на сили и средства. Служебната амбиция оставете за утре. Намерете си тихо и спокойно място, отхвърляйте задълженията си без бързане и препирни с околните. Не яжте гъби и не убивайте птици. Кръвта се обновява. Добре е да се спазва и диета. Ограничете контактите.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съветът на деня е да не си разваляте спокойствието и рахатлъка. Намерете кой да свърши неприятната работа, търсете покоя и равновесието в отношенията и не се впускайте с всички сили в нови начинания. Добре обмислете всеки ход, който ще направите в следващите дни. Опитайте да влезете в положението на някого и да го привлечете за бъдещата си кампания, вместо да го отблъсквате и настройвате негативно. Днес всичко може да се постигне „со кротце и со благо”. Кръвта се пречиства, отношенията също.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в третата декада може да направят прибързан и рисков ход и да съжаляват. Важното отложете за следобед, когато ще навлезете в тридневен силен и творчески период. Денят изисква балансираност и умереност в желанията и амбициите. Дайте предимство някому, за да получите такова. Тази вечер може да ви предложат изгодна сделка или работа. Подписаните в утрешния ден договори ще работят за вас. Обадете се на тези, от които очаквате подкрепа и услуга. Спазвайте диета и правилата на играта.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Важното свършете до обед. Опитайте да привлечете с внимание и усмивка хората, които може да ви бъдат от полза и да ви окажат подкрепа. Към обед навлизате в рисков период. Вероятно е да ви отнемат предимства и права, да ви вкарат в нечестна игра и интрига. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Дайте назад в големите амбиции. Правете малки крачки, за да избегнете големите загуби. В този ден крясъците ще ви разболеят. Намерете сили и се усмихнете на тези, които ви провокират. Печелите предимства.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Както е казано „дозата прави отровата”. В този ден е от съществено значение е да дозирате правилно нещата, да смирите агресията, но и да не се давате без бой. Преговори, в които искате да постигнете успех на всяка цена отложете за утре. В момента е добре да си умерен в поведения и искания, да направиш компромис на човек, който утре ще ти бъде дясната ръка, ще подкрепи личните ти проекти и амбиции. Добре е да уредите сделка с животни, да закупите необходимите материали и инвентар. Подгответе се за атака, но не избързвайте.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада може да отидат в крайности, да поискат невъзможното и неизпълнимото. Ще влезете в губещи отношения и ще провалите важна сделка, ако не сте умерени и не дадете предимство на другия. В края на работното време късметът ви ще се върне, ще се разберете и помирите, ще уредите проблемите и в следващите два дни ще направите крачка към нещо по-добро в живота и бизнеса. Важното е да не си изпуската нервите и да не бързате до обед. Печелят тези, които знаят и могат да чакат.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на рокади. Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Рака, но пък Луната навлиза във вашия знак. Женското и мъжко начало са противопоставени в отношенията ви. Бъдете внимателни. Изисква се съпричастност, душевност в разговорите и отношенията ни един към друг. Направете така, че да запазите статуквото, да не привличате излишно хора, които може да ви дистанциат с тези, които знаете, чи ви обичат и покровителстват. Не сърбайте с голямата лъжица в пряк и в преносен смисъл. Ден на малките стъпки.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Постарайте се да огреете навсякъде където имате чувства или интереси. Този ден изисква равнопоставеност, дава предимство на хората проявяващи повече разбиране и умереност в отношенията. С всички сили се опитвайте да запазите равновесието, да влезете в ролята на балансьора и помирителя, да не давате никому излишно предимство, но и никого да не отблъсквате и разочаровате. Задвижете колективните иницитиви, които още утре ще дадат възможност да успеете и задвижите личните.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Прибързаната ви реакция до обед ще ви извади от равновесие, а и от строя в който до момента сте се чувствали защитени. Бъдете внимателни, за да не загубите силните си служебни позиции. Отдавате повече време на чувствата. От днес Венера ви гледа обещаващо от знака на Рака. Започвате да мислите повече за почивката и да отделяте по-молко време на деловите ангажименти. Родените в третата декада ще изтърпят болезнени удари на работното място до обед. В края на деня всичко ще се уреди, обстановката ще се проясни.

Р-4

П-4

Л-6

К-5

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Вървите към успехи и постижения, към повишение и нова работа. Доходите ви нарастват, семейството се разширява, погледите са отправени към делечни места и цели. До септември уредете важните си дела и подпишете новите договори.

Родените днес ще влизат в ролята на омиритворители. Може да работят един ден към някакви мисии, да подкрепят световни каузи и да бъдат лидери в движения за равнопоставеност и равноправие. От малки ще бъдат големи дипломати.

Заченатите днес ще обичат природата и животните, ще се борят за интересите на планетата като цяло. Ще бъдат надарени с високи идеали и душевна чистота. Възможна е дарба на лечител.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.