Снимки

Овен 21 март - 20 апил

 

Ден на пасивност. Давайте го по-бавно, по скромно и с разбиране към другите. Постъпете мъдро в ситуация, в която околните ще постъпят по ум, по сметка или под напора на неустоимо желание и чувство. Не е момента да се включвате в опасни игри и в дейности с неясни правила. Вложете всичките си сили в приключването на отдавна влачени проекти. Вземете изпит, който все отлагате, проведете разговор, които е на финалната права и се прочистете от шлаката в тялото и в душата.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

 

Днешният ден ви дава лост и опорна точка за бъдещето. Съветът е да довършите и представите проект, от който може да очаквате пари или повишение, преназначение и възможност за повишаване доходите на семейството. Дайте всичко от себе си за финализиране на дейности, които ще ви вдигнат нивото в една или друга посока, ще ви помогнат да постигнете отдавна гонена цел и да получите лично удовлетворение от добре свършената работа. Бъдете сигурни, че след всичко това и насторението ви ще се подобри.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родените в първата декада ще изпитват повече неудобства. Ще се случват събития носещи допълнително натоварване, което ще се опитате да стоварите върху подчинените, близките или другите зависещи от вас в момента. Не предпиемайте нови инициативи. Ще се оплетете още утре в обещани и недовършени дела, което ще окаже негативно влияние на личиния ви и обществен имидж. Символ на деня се двата съда с жива и мъртва вода. Това, което приключите ще даде шанс на нов спасителен вариант, който е добре да започнете след два дни.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Прекарайте този ден в покой, в доброволна изолираност от случващото се наоколо. Вложете всички сили и таланти в приклчване на работни проекти. Това, което доведете до финала ще ви донесе награди и лично удовлетворение от добре свършената работа. Започнатото в този ден ще премине под чуждо командване или в чужди ръце, ще ви изнерви и няма да донесе чаканите пари или лично удовлетворение. Размисете отново, не бързайте с действия и начинания, които утре ще искате да коригирате. Доверете се на интуицията.

 

Работа-4

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Изискването на деня е да се пазите от случайни контакти, да не търсите съвети от непроверени хора и да не започвате нови инициативи, преди да сте приключили със старите. Разчистете сметките и терена, сложете в ред отношенията, които отдавна са излезли от контрол. Не допускайте намеси в работата и личния си живот. Противопоказно е да се бърза. Бъдете сигурни, че губите пари и престиж, ако се поддадете на натиска за бърза работа и неочакван ангажимент. Който бърза бавно днес ще стигне далече. Не бъдете многословни.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Ще имате чудесен и успешен ден, ако се изолирате от шума наоколо, от претенциите на околните и от забързаното ежедневие. На спокойствие и в тишина ще премислете и решите как да действате. Не ви трябват съветници и посредници. Ще ви се изяснят положения, в които е важно да действате самостоятелно и делово. Може да постигнете отдавна гонена цел. Някой ще изкачи връх в кариерата, друг ще получи добра оценка на изпит, а трети ще приключи с тежък семеен ангажимент. Отдъхвате си поне от един проблем.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за работа без разсейване и погледи встрани към колегата и колежката. Ограничете контактите, особено тези, чрез които се опитват да влязат в личното ви пространство, да променят мислите и намеренията ви и да ви извадят от играта. Ден на пасивност. По добре нищо не правете, отколкото с действията си да си докарате проблем и да работите за чужди нитереси. Проведете прочистващи и разчистващи пътя процедури. По-добре се лишете от нещо, отколкото да вземете нещо ново, което щи ви дотежи и затормози.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Един успешен за вас ден. Ще приключете укпешно с дела влачени от доста време. Може да получите дължими пари и услуги. Всичко, което доведете до успешен финал ще ви направи победители, ще ви донесе неочаквани и очаквани предимства. Не започвайте нищо ново, ако не сте разчистили терена за него. Не е ден за нови запознанства. Старите ви връзки ще ви тежат и теглят назад. Бъдете честни към себе си и другите и още утре ще започнете силна игра. Ако се доверите на интуицията, ще си спестите излишни болки и грижи.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Днес и утре може да се забъркате в каши, от които трудно ще излезете. Един прибързан ангажимент от сутринта ще ви завлече с разходи на пари и свободно време, което може да употребите за нещо много по важно. Не се захващайте с нови начинания, пазете се от неочаквани срещи и набързо дадени обещания. Постъпете мъдро, дистанцирайте се от шумотевицата наоколо и изчакайте по-добри времена за новите си инициативи. Приключвайте, разчиствайте връзки и отношения, които пречат на амбициите ви.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Един успешен ден, стига всичко да се прави по правилата и по схемата заложена в миналото. Всеки опит да се тръгне встрани от отъпканата пътека ще носи повече неудобства и проблеми. Бързите печалби днес ще водят повече до бързи загуби. Изолирайте се, свършете обещаната работа. Не позволявайте на случайните срещи и запознанства да оказват влияние над избора ви за едно или друго действие и начинание. На спокойствие и в тишина може да преосмислите едно свое желание и намерение.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Не се месете в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Всеки трябва сам да реши, сам да стигне да заветната цел, която гони и сам да си спечили и похарчи парите. Търсете уединението, не позволявайте да ви нарушават комфота, да ви отколняват от целта и преките ви отговорности. Тенденцията е към разпиляване. Трудно се контролирате в ситуация, който предлага разсейващи ви екстри. Днес гроздето е зелено и сиренцето е в капана. Вървете си по пътя, свършете си работата, преди да вършите чуждата.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст на планетни сили. Днес и утре може да нагазите в проблеми, които сами си създавате с предоверяване и липса на самоконтрол. Лош ден за запознаства. Пазете се от случайни контакти. Лесно ще приемете като свои чуждите мисли и намерения. Забравяте за приетите задължения. Постарайте се да доведете до край това, което сте обещали и е приоритет. Всички ново, дори и да е блестяща идея, ще ви вкара в преразход на чувства, сили и средства. Вярвайте на вътрешното си усещане.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Чести Рожден Ден!

 

Личната ви година е осмица. Имате шанс да спечелите повече от друг път, да подпишете нови договори, да се уредите с нов дом и работа, да привлечете перспективни професионални и приятелски връзки. Оженете се, направете бебето. До септември 2017 г. планетата-благодетел Юпритер ще покровителства всяко ваше начинание. 2017г. ще донесе нужната инвентариация и преустройство в живота ви.

Родените днес са мъдреци. Може да ви изглеждат мудни и нерешителни, но те отхвърлят играта на проба и грешка. Ще действат само по изпитаните рецепти. Имат заложена програма за дълговечност, така че не ги карайте да бързат. Те имат повече време от нас.

Непонятни за другите обстоятелства ще направляват живота на заченатите днес. Тези деца ще имат видимо и невидимо покровителство. Характерът им ще бъде скрит, а действията прикрити и завоалирани. 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.