Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Бъдете много внимателни по отношение на колективните изяви и екипната работа. Енергията ви ще бъде обсебена и употребена, ще потъне в пясъците на разнопосочните изисквания и мнения, които един ще налага, а друг ще отрича. Не е ден за събрания и приемане на нови членове в екипи и групи по интереси. На всички нива тенденцията е конкуренцията да внедри своя Троянски кон. Отлагайте важните преговори, действия и инициативи за петък и ще си спестите доста излишни разходи и главоболия.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на изкушения и измамни предложения. Тенденцията към изнудване и манипулация е най-силна в обедните часове, когато Луната преминава през градусите на обсебването. Бъдете внимателни. Изборът ви между доброто и злото ще се окаже губещ независимо какво ще изберете. Не водете преговори, особено по имотни и наследствени дела. Не планирайте сключване на партньорски договори и не допускайте непроверени хора у дома и на работното място. Утрешният ден ще ви донесе печалби и екстри.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада ще изживеят неприятни моменти до обед. Ще бъдете подложени на натиск и изисквания от две страни, а и трета може да се появи. Ден на пасивност. Нищо съществено да не се предприема. Не допускайте странични хора в личното си пространство, не назначавайте нови служители и сами не подписвайте нови договори. Тенденцията е да се извиват ръце и да бъдете включвани в корупционни сделки. Ден на фатални привличания и в любовта. Един от най-неблагоприятните дни за годежи и брак.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на пасивност. Останете в страта позиция, не тръгвайте с голямата кошница независимо какви екстри ви предлагат и какви обещания ви дават. Родените в трета декада може да извлекат ползи от чуждото предоверяване и липса на опит, но и сами може да бъдат излъгани, независимо колко добре са обмислили нещата. В този ден не се прави избор между доброто и злото. Всички предложени варианти ще носят бъдещи проблеми и неприятности. За вечерта и за утре сутрин не планирайте рискови пътувания.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако се налага нещо важно да се свърши задвижете го следобед или почти в края на работното време. Не планирайте делови обеди и срещи с хора, които може да ви поставят неизпълними условия и да обсебят личното ви пространство. Ден на фатални привличания. Следоблед сами може да игреете роля на изкусител, но не е изключено трети лица да контролират ситуацията. Утрешният ден ще донесе благоприятни обрати за вас, за бизнеса и личните ви отношения. Този ден може да стене щастлив или нещастен поради личния ви избор.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Труден ден за родените в третата декада. Не подписвайте нови договори, особено ако ви предлагат изкушаващи екстри. На прага сте на обсебващи привличания. В обедните часове тенденцията за измами и манипулации е най-силна. Както и да постъпите ще съжалявате. Съветът е да останете където сте, да не предприемате крачка в нова посока, към нова връзка, бизнес или сделка, в които влизат непознати за вас лица или фирми. Каквото се загуби днес трудно ще се възстанови. Не правете нов избор и в любовта.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Каквото сам си направиш днес никой друг не може да ти го направи и причини. Не планирайте важни инициативи, съвместни делови и лични участия в проекти, които не са обмислени и проучени добре. Не бързайте в нищо и за никъде. Печелят тези, които останат пасивни. За вечерта и за утре до обед не планирайте рискови пътувания. Останете на позицията си от вчера. Нищо важно да не се приема, особено под натиск или с увещание за големи печалби и екстри. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Докато другите се карат или правят грешен избор вие ще извлечете ползи. До обед късметът ще работи повече за родените в третата декада. Амбициите ви намират благодатна почва за развитие. Постарайте се да се справите сами с всяка задача. Не влизайте в преговори, не приемайте като меродавно чуждото мнение или изисквания. Всичко, което отложите за утре ще донесе ползи, късмет и придобивки. Противопоказно е да се работи в екип, да се правят ремонти и да се секат дървета.

Работа-5

Пари-5

Люов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят носи повече рискове за родените в третата декада. Постарайте се сами да се справите с проблемите, не търсете подкрепа или съвет, особено от хора, с които имате конфликт на интереси. Противопоказно е да се разчита на чуждото мнение, съвет и банкова сметка. Задкулисни сили ще направляват колективните инициативи и действия. Днес и най-добрите ни намерения може да бъдат яхнати и употребени, ако позволим вмешателства и намеси. В утрешния ден късметът ще е с вас.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Очаквайте натиск, опит за вмешателство, както у дома, така и на работното място. С напредването на деня неудовлетворението ви расте, особено ако позволите да ви убедят да правите нещо, с което вътрешно не сте съгласни. Навлизате в рисков период. Тази вечер може да се очакват експлозивни реакции, неочаквани обрати и скандали, които може да развалят отношения градени с години. Отложете пътуванията за уикенда. Не давайте както положителен така и отрицателен отговор на поставените въпроси. Запазете неутралитет.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за уединение, за анализ на изминалия път и настоящите отношения. Не се препоръчват съвместни делови и творчески инициативи. Идеите ви може да бъдат приватизирани и употребени, а мислите ви изопачени. Отложете за утре крачката към някого и нещо. Денят изисква пасивност, проучване и премисляне, но не и търсене на мнение или съвет от друг. Поемете еднолична отговорност, не се включвайте в колективни инициативи и не бързайте с подписването на нови договори. Не е ден за предложения и годежи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Очаквайте опити за навлизане в личната ви територия. Родените в третата декада са на прага на фатално привличане. На работното място ще ви обещават екстри, които едва ли ще получите. Не сключвайте нови договори. В отношенията с партньори има нещо неизказано. Зад кадър се спотайват интересите на трети лица, които ще се опитат да ви привлекат за съюзник в дела, които ще се развият негативно, дори и да са с добри намерения. Ден на пасивност. Изчакайте, утре ще се намери най-доброто решение.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Ще работите повече от друг път, натоварването ви ще се увеличи. До септември трудно ще напредвате, но след това, късметът ще се настани трайно в живота ви, ще получите покани, ще пътувате и в следващата година ще намерите много по-добро място за работа и живот.

Родените днес, особено към обед ще бъдат лесно манипулируеми. Вероятно е да се поддават на въздействие и влияние. Успехът им в живота ще зависи от това какви приятели, възпитатели и консултанти имат. Ще бъдат подвластни на настроенията и емоциите си.

Заченатите днес ще бъдат продължители не само на рода, но и на родовите тенденции и традиции. Може би в тях ще се прероди някой от предците ви. Ще бъдат чувствителни, нежни и раними.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почивни дни с/без деца

Лятото е вече тук и е време да оставаме у дома все по-рядко и да се насочим към различните кътчета на страната ни. Може да се порадвате на цветни изживявания в нашите предложения за уикенда за малки и порастнали.

Фенка предложи брак на Павел

Най-смелото предложение, което рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц, е получавал някога от фенка било за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило изпълнителят на „Само по татуси“ джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка.