Снимки

Овен 21 март – 20 април

В хороскопа ви се заформя кармичен кръст на планетни сили. Бъдете внимателни в днешния ден, избягвайте пренатоварването и не се впускайте в необмислени начинания. Може да изживеете стресова ситуация и да загубите нещо ценно. И във връзките ви има една особена тъга и раздалечаване. Трудно ще се разберете, ще изпаднете в неприятни положения, в които трябва да доказвате очевидни неща. Ще се изнервите и ще станете невнимателни, а това още повече ще влоши ситуацията. Не рискувайте в нищо.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април- 20 май

Ден за любов, уединение и смирение. Занимавайте се с обичайните си дела. Не тръгвайте към нови инициативи, особено ако ви провокират към подобни стъпки. Приемете случващото се наоколо спокойно. Така ще вземете и адекватно решение в създалата се ситуация. Някой ще разкрие картите си пред вас. Досещате се кой накъде е тръгнал и какво е сътворил. Ако непрекъснато мислите за някого, непремено му се обадете. Няма значение дали сте скарани и сърдити. Направете огледи на имоти, ще откриете своето място на сила.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не е ден за недоволство. Приемайте случващото се със смирение и не искайте повече. Бъдете сигурни, че съдбата ви дава възможно най-доброто в една тежка и напрегната за всички ситуация. Навлизаме в период на усвоение и поглъщане на енергия от космоса. Ще почувствате някаква особена пълнота или озарение. С лекота ще се справите с публични дела и задължения и ще намерите спасително за вас място, човек или вариант в кризата. Денят се свързва с Ноевия ковчег, с новият ви дом, с грижата за бъдещето, с приютяването и оцеляването.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес може и да ви откажат достъп до важно за вас място или човек. Сами се ограждате със стената на отчуждението след преживени стресови ситуации. Съветът е да се смирите и примирите. Това не значи да действате примиренчески, а просто да се затаите в храстите на изчакването, докато бурята отмине. След 9-и в живота ви ще дойдет благодатни промени. Днес и утре ще се случват негативни събития, които ще ви предизвикат. Няма да ви е лесно. Доверете се на интуицията и предчувствията и ще избегнете поне част от проблемите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-3

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на важни уговорки, на преговори с хора от делече. Дистанциите нямат значение. Ще се разбеете по спорни въпроси и ще вземете съвместно решение. Ден на телепатичните контакти. Ще почувствате остро с кого каква работа е добре да свършите, с кого да споделите чувства и приятни моменти заедно. Изискването на деня е да се приемат нещата такива каквито са и да не се изпитва недоволство. Смирете се и ще получите най-доброто възможно. Сънищата намекват за това, което е крайно време да се приключи и сложи в ред.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за пророчества и предаване на мислеобрази. Концентрирайте се над мислите си за даден човек или работа и ще намерите решението. Ще ви се обадят и дистанциите ще се стопят. Този ден дава възможоност да се преодолеят пречки и разстояния, да се свържете по един или друг начин с хора, които ще ви бъдат от полза и на които сърцето ви ще се зарадва. Дайте си сметка на кого държите и към какво се стремите. Поне една заблуда ще се елиминира. Пътят пред вас ще се разчисти и утре може да направите силен ход.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Пътувайте, организирайте срещи и преговаряйте по важни въпроси. Денят разчиства отношенията, вади на показ нещо скривано и прикривано във времето. Днес и утре Луната е във вашия знак. Внимавайте, не товарете кръста и бъбреците, но пък мигрената ви може да премине. Случващото се в момента ще ви помогне да намерите отдавна търсения пристан, връзка, жилище или място, където да разпуснете, да си починете и да се почувствате добре. Нищо не е случайнто. Тези, които се търсят ще се намерят. Чакайте обаждания от чужбина.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на интуитивно прозрение за път и посока, за отношения и действия, които ще помогнат да реализирате важни за бъдещето ви проекти. Ще се случват събития показващи истинския смисъл на връзката ви с някого. Разкриват се тайни, разбират се истини, изчистват се отношенията от всичко завоалирано. Ще разберете нещо, за което не сте си давали сметка. Прекрасно се усвояват не само знания, но и кармични уроци. Дано не повторите старите грешки. Крайно време е да си дадате сметка кой път е добре да хванете.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември- 21 декември

Поспрете, намерете тихо и спокойно място, съберете мислите си и се обадете на тези, които непрекъснато са в ума ви. Осъществете връзка с бъдещи клиенти или приятели в чужбина. Дайте полет на фантазията си, надскочете задържащите отношения и проблеми, мислете и действайте в перспектива. Ще си изясните някои неща и ще излезете от задръстен и задържащ период. Денят ви дава глътка въздух и нови опитности, които ще ви бъдат от полза. Всичко научено ще ви влезе в употреба. Утре ще сте на ниво.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес ритате срещу ръжена, а това ще донесе болка, проблеми във връзките и възможна изолация. Приемайте ставащото такова каквото е, не се опитвайте да направлявате чуждата съдба и избор, особено ако сами не сте сложили в ред своите. Денят изисква смирение, напасване на вариантите, които се предлагат. Днес и утре е добре да се снишите, да оставите нещата просто да се случват или друг да ръководи ситуацията. Скандалите са противопоказни, опитайте да се разберете или да отстъпите. Не товарете кръста и бъбреците.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на телепатичните контакти. Концентрирайте се, предайте мислено някакъв позив към важен за вас човек, дори и да е в чужбина. Ще получите максимално доброто и печелившо за вас във всяка ситуация. Важното е да не искате много и да се радвате на това, което получавате и имате. Ще убедите лесно някой да ви съдейства. Магията на словото ще работи във ваша услуга и интерес. Ако отдавна търсите спасителен вариант за работата и семейството си днес може да ги намерите. Стари приятели се обаждат с покани и предложения.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес излизате на светло, афиширате се максимално и давате възможност на интуицията да работи за вас. С лекота ще откриете вариантите, които ще ви осигурят напредък и хората, които ще ви подкрепят. Сега е момента да сформирате свой екип и да влезете в нова група по интереси. Растоянията лесно се преодоляват. Бизнесът ви ще се свърже с чужбина. Ако мислите за някого той ще ви се обади, контактът ще се осществи и работата ще се уреди. Важното е да не искате много, да направите малка стъпка и да се окопаете там.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица. Очертават се имотни, наследстви придобивки и нова любов. Някой е на път да стане родител или баба и дядо. В следващата година ви предстои преход на нова работа и тотална промяна на интериора, екипа и приятелските връзки. Мислете и действайте в перспектива.

Родените днес притежават особен личен чар, на който ще е трудно да се устои. Някаква трапчинка, бенка или особено изражение ще карат другите да ги приемат и да им се усмихват. Ще завладяват сърца и световни сцени, ще са винаги една крачка напред за важните ситуации и събития и ще избират възможно най-спасителните варианти.

Заченатите днес ще бъдат силно свързани с природата, направете ги в планината. Ще се включват в екологични проекти, ще имат чувствителна и ранима душа.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.