Снимки

Източният календар повелява, че 2018 ще бъде годината на Жълтото земно куче. Червеният огнен петел ще спре да кукурига през нощта на 16 февруари и ще отстъпи трона на четириногия си другар.

Кучето по природа е пръв приятел на човека и ще охранява нашето благополучие до 4 февруари 2019 година. То олицетворява справедливостта и лоялността, поради което никога няма да ни предаде в годината, в която управлява.

През 2018 година можем смело да се заемем с всякакви дейности, тъй като новият ни покровител се хвърля в бой, без да се замисля за последствията. Стихията на земята е свързана със закони и традиции, затова в годината на Жълтото земно куче е важно да се придържаме към своите принципи. През периода се очаква мнозина да подобрят жилищните си условия. Важното е да вярваме в чудеса, а Жълтото земно куче с радост ще ни подкрепи.

То ще ни съпроводи и с финансов успех – жълтият цвят на годината ще примами парите. Разбира се, това важи за тези, които са трудолюбиви и настойчиви, мързеливите не трябва да очакват повишение и поощрение и всякакви блага. При това жълтият цвят се асоциира с енергията на слънцето, която през 2018 ще ни зарежда с позитивност, бодрост и добро настроение.

През 2018 година

ще диктуват качества като дружелюбност и честност

Дори в общуването с конкурентите ние трябва да загърбим лицемерието и да не отстъпваме от правилата – в годината на Жълтото земно куче никой няма да посмее да ни измами или да измисли някаква мошеническа схема.

Творческата дейност ще е поощрена през периода на Кучето. Дори ежедневието ни да преминава в сива и скучна работа, можем да постигнем огромни резултати, ако дадем живот на фантазията си.

За хората с интелектуални професии в годината на Жълтото куче ще гори зелена светлина – много проекти и открития, които светът не е предполагал, че са възможни, ще бъдат създадени.

В годината на Жълтото земно куче не се очакват проблеми със здравето, тъй като закаленото животно няма да ни позволи да кихаме и кашляме. Но ще се наложи да кажем „сбогом“ на вредните си навици, тъй като Кучето не одобрява да се харчат пари за продукти като цигари и алкохол. По-добре е да се купи вкусна хапка и да се осигури нов покрив за колибата.

Жълтото земно куче е авантюрист - обича да пътешества и картинката пред очите му да се сменя. През 2018 година ще имаме все повече възможности да обиколим целия свят – така ще срещнем много нови приятели и ще натрупаме впечатления за няколко години напред. През периода е много важно да общуваме, да завързваме нови приятелства. Сродната душа ще усетим мигновено, а всякакви враждебни лица ще ни заобикалят отдалече.

Любовта през 2018 година ни посреща с приказни и вълшебни промени, съпроводени с интересни срещи и запознанства. Семейните двойки ще заровят томахавката и периодът ще им се стори като втори меден месец. А необвързаните ще загърбят самотата и ще срещнат партньорите на мечтите си. Точно заради това през 2018 година ще има много сватбени церемонии. А двойките, създали семейство през годината на Кучето, могат да разчитат на дълъг и задружен съюз.

Децата, които ще се появят на бял свят

в управлението на Жълтото земно куче, ще се отличават с добро здраве, весел характер и висок интелект.

За да ни донесе 2018 година щастие, любов и мечтаните блага, трябва да запомним няколко правила – да не хапем, да не джавкаме за дребни неща, да вярваме в доброто у хората и да не ръмжим, а да решаваме въпросите с дипломатичност и неистово търпение. Тогава и господарят на годината радостно ще върти опашка, с готовност ще легне пред нас по гръб, а животът ни няма да бъде като на улично псе.

Символът на 2018 година ще е

най-благоприятен за три от зодиакалните знаци

а именно Козирозите, Скорпионите и Водолея, въпреки че началото на периода ще бъде труден за тях. Лъвовете и Близнаците пък ще получат знаци, които ще ги накарат да се раздвижат. Овен ще намери семейното щастие, но Дева и Рак, напротив, рискуват да загубят своите близки.

Стрелците ги очаква радостен живот и благополучие във финансов план в идната 2018 година. Те няма да се ядосват както заради работа, така и заради любовния си живот. Стрелците ще намерят взаимно разбирателство с дружелюбното Жълто земно куче моментално. Хороскопът за 2018 предсказва на Стрелците защита от страна на четириногото животно. Важно е да не губят оптимистичното си настроение, за да вървят по живота уверено. Голяма слава очаква Стрелците, които ще се справят бързо с конкурентите и ще поемат юздите в собствените си ръце. А на завистниците не трябва да обръщат внимание. С времето те ще разберат, че от огнена зодия само могат да взимат пример. Стрелците ги чака успех в личния бизнес и в комерсиалните дела. Семейните от знака ще се отправят на приятно пътешествие със съпруга/та и децата, впечатлението от което ще остане за дълги години. Тези, които още не са пронизани от стрелите на Купидон, ги очаква съдбоносна среща. Сватбата и планирането на дете не са много далече.

Хороскопът за 2018 година обещава на Везните добро материално положение. Очаквайте не само стабилни доходи, но и удачно влагане на финансите в изгодни проекти. Още през март Жълтото земно куче ще подскаже на представителите на знака къде да заровят сандъчето със златните монети. Важно е да намерите по-голям контейнер, за да се събере прилична сума за лятната почивка и за подаръци на близките. Ще има много предложения, сделки и важни срещи. От радост, на Везните ще им се завие свят, но Кучето ще види, че те не са заслепени и не са под влияние на користни личности. През март и април 2018 година те ще се прибират у дома с огромни букети от рози, подарени им от поклонници и почитатели на техния талант. Но не трябва да се водят по чувствата си. Защото те наистина ще се изгубят в любовните срещи и ще изпуснат възможността да създадат трайни отношения. Самотните Везни ще срещнат любимия човек, ако се вгледат в своето обкръжение. Честното и вярно по природа Куче ще им подскаже в какво направление да се движат и с кого да общуват, за да се окажат във властта на истински и искрени чувства. А семейните двойки ги очакват много приятни изненади и новости. За да успеят да направят дома си комфортен, трябва да купят качествени строителни материални, да направят ремонт и да го преустроят.

Жълтото земно куче ще приветства

Телците с радостно помахване на опашката. Хороскопът за 2018 година им обещава успех, но само ако се вслушват в съветите на стопанина на този период. До 16 февруари те ще благодарят на Петела за всички добрини. Но след това на Телците им предстои да установят приятелски отношения с Жълтото куче, което се отличава с миролюбив характер. Знакът е под покровителството на планетата Венера, затова представителите няма да бъдат лишени от таланти и оригинални идеи. Пролетният хороскоп за Телец предсказва немалко шансове да преуспеят във важните дела. Те могат да се занимават с всичко, което им е по душа - рисуване, танци и дори да отворят собствена фирма за производство на модни дрехи. Финансовото благополучие на Телците е обезпечено, а също и изгодни договори и сделки. Кучето ще ги подкрепя във всички начинания, ще им помогне да се придвижат напред по кариерната стълбица и ще им подари вдъхновение за написване на шедьоври. Телците дори ще започнат да съчиняват музика.

Ако в предишните години Рибите са търсели успех, то при Жълтото земно куче ще бъдат насочени към активна работа. Защото стопанинът на 2018 година обича трудолюбивите и упорити личности. Родените под водната стихия могат да постигнат много, ако спрат да плуват по течението. Хороскопът за идните месеци ги съветва още от 16 февруари да се сприятелят с Кучето, за да постигнат успех, по-бързо от конкурентите. Още повече че имат талант, а съществуват и предпоставки. Рибите ги чака перспективна работа с творчески елементи. Те ще се хвърлят с главата напред в тези сфери на дейност, които са им по душа. От тях може да се получат страхотни литературоведи, художници и актьори. Нищо чудно, нали Рибите са покровителствани от Нептун, който придава вдъхновение, ентусиазъм и помага за развитието на способностите в изкуството. Хороскопът за 2018 година за Риби препоръчва на тези, които имат семейство, да не се отдават на флиртове и да не търсят извънбрачни връзки. Най-добре е да изгладят отношенията със съпрузите си, по-често подарявайте цветя и организирайте вечеря на свещи. С роднини Рибите ще имат чудесни отношения, ако не се взимат под внимание дребните спорове на битова и жилищна основа.

 

Гал Сасон прогнозира благоденствие за България

Според астролога и учител по кабала Гал Сасон 2018 обещава да бъде експлозивна година. Тя прилича на постоянно превъзбудено куче, което не може да стои мирно и се нуждае от дълги разходки в парка, затова спокойствието няма да е верен спътник. Последният ретрограден Меркурий ще застъпи в деня, в който Венера приключва ретроградното си движение, което означава повече от два месеца на объркване и безпорядък. Гал Сасон посвещава цяла книга по темата - „2018. Астрологична прогноза. Годината на Кучето и Господаря“. Числото на 2018 година ще е 11. В китайския зодиак това е мястото на кучето, което се нуждае от господар. Периодът минава под знака на верността, смелостта, закрилата, честността, прекарването на повече време на открито, но характеристика на този знак е и да се свиеш в комфортната си зона. Тази година е добре да обръщаме повече внимание на четириногите животни около нас и ако нямаме такова – да си вземем. Цветовете на 2018 по фън шуй са зелено, червено и лилаво. За да канализираме по-добре благоприятните енергии през тази година, трябва да внедрим тези нюанси в гардероба, дома и офиса си. Сасон не пропусна да анализира и страната ни. „Интересно е, че България е двоен Kозирог. Добрата новина за страната е, че Сатурн излиза от дома на болката и страданието. Така че всички видове страхове или трудности, които българите изпитваха през последните три години, бавно ще отшумяват. Проблемът е, че Сатурн ще бъде върху Луната в звездната карта на България. Луната отговаря за хората. Така че хората тук ще преминат през генерални промени, ще изпитват малко по-голям натиск, особено през февруари, юли и ноември“, прогнозира пред БНТ той.

 

Ивелина Василева, астролог:

Очаква ни година на финансови и политически кризи

През идната година ни очакват много неща, но не от най-добрите за съжаление. През декември Сатурн влезе в Козирог, за първи път от 30 години. А от 2008 година там е и Плутон. И двете са много тежки планети и в Козирог се свързват с проблеми в политическата система, в правителствените организации, лидерите, банките. Свързани са с корупция и несправедливост, която ще се прояви през следващите две-три години. От друга страна, Марс – планетата на действието, също е в Козирог, което ще ни разтресе. За периода ще е важно, че квадратурата между Уран и Плутон се разпада и част от тежестта ще се смъкне.

Както в България, така и в световен мащаб всички политици ще са принудени да се променят. Ако не го направят – някои системи ще изчезнат. Следващите две-три години ще са много тежки. Възможна е световна финансова криза, както и политически неуредици. Заради навлизането на Сатурн в Козирог са възможни и природни катаклизми като бури, земетресения, които още не усещаме. През ноември Юпитер влезе в Скорпион, което за последно се случи през 2005-2006 година. Тогава имахме оптимистичен период, но сега не се очертава такъв. През май 2018 Уран ще влезе в Телец за 7 години. Очакват се промени, най вече във финансовата система.

Това е много относителен въпрос, но може да се каже, че земните знаци – Козирог, Телец и Дева, ще бъдат облагодетелствани. Въздушните – Везни, Водолей и Близнаци, също ще се радват на нелоши дни. Но истината е, че почти всяка зодия, когато Слънцето е в нейния знак, нещата й вървят добре. В началото на годината успехи ще имат въздушните знаци, после земните и след това огнените.

 

 

 

 
 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Том Круз не вижда край за „Мисията невъзможна“

Холивудският ас Том Круз призна, че няма планове да пенсионира образа на Итън Хънт в „Мисията невъзможна“. Актьорът е в етап на промотиране на шестия екшън от поредицата, който ще извърви пътя си на големия екран със заглавието „Разпад“.

Деми Ловато отново залитна по алкохола

Американската певица Деми Ловато призна, че е прекратила 6-годишния си период на трезвеност. Това бившата старлетка на „Дисни“ направи чрез песента си Sober, с която изненада феновете си в края на миналата седмица.

Андреа с два международни приза от Кипър

Фолкпевицата Андреа обогати колекцията си от статуетки за международно признание с две нови попълнения. Изпълнителката на Vitamin бе сред победителите на наградите En Moda International Awards Night, като от церемонията в Кипър тя си тръгна с призовете за „Най-добър изпълнител от България“ и „Най-бляскав европейски изпълнител“.