Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Днес и най-мъдрият ще сглупи и ще попадне под власта на мошеннически игри. Бъдете особено внимателни. Не предприемайте нищо важно, не сключвайте нови договори и не подписвайте документи, чието съдържание не сте проверили. Лесно се попада в мрежите на нелоялни търговци и посредници. Нещастен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Чакайте неприятни рокади на работното място. Хитреците се прилепват към честните играчи, възползват се от всичко, което е оставено без контрол. Здравето е нестабилно.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

 

В блъсканицата за кокала днес ще извадите късмет, ще приложите непознати за другите хватки и ще постигнете това, което сте намислили и подготвили. Ден на ловеца и неговата жертва, няма друго положение. За вас е отредена първата позиция. Да му мислят тези, които ще се предоверят и няма да проверят кое колко струва, как става, къде отива и в какво се превръща. Доминирате на работното място и получавате повече екстри от другите. Материалното ви положение се стабилизира. Заемате престижна позиция.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден на зарибявания и опасни компроматни игри. Бъдете готови да парирате атаките на конкуренцията. Не отивайте неподготвени на срещи със силни противници. Ще ви предлагат идеи, които ще работят за чужда кауза и интереси и може да окажат негативно влияние на бъдещата ви кариера. Който се хване на въдицата ще плаща. Най-неблагоприятният ден в месеца за обвързване, за сватби и годежи. На всички нива тенденцията е към обсебване и използване на чуждите ресурси. Любовта е завряна в ъгъла на претенциите.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Днес може да подпишете неизгодни договори, да се съгласите на нежелани компромиси и да попаднете в зарибяваща програма. Бъдете особно внимателни на работното място. Не приемайте нищо на гола вяра. Родените във втората декада е добре да ограничат връзките, особено с хора, които и друг път са ги проваляли и вкарвали в преразход на пари и чувства. Не теглете кредити и по никакав начин не се поставяйте в зависимост от чужди интереси. Ще ви предлагат неизгодни оферти, ще ви налагат отговорности, които е трябвало друг да поеме.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Днес трудно ще се разбере кой дърпа конците, кой води хорото и налага на околните своя начин на избор и живот. В общата шумотевица може да постигнете максималното, да привлечете към програмата и личния си интерес съдействието на хара готови да работят за чужда кауза. Не си издавайте козовете, ако искате да постигнете напредък. От особено значение е да не се обвързваш, а да подчиняваш. Работете на свой терен и със свои средства. Патентовайте продуктите си преди да ги представите на пазара.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Имате шанс да се внедрите на престижно място. Хора на високи позици ще се доверяват на личните ви дарби и таланти, ще се опитват да ви привлекат към своите каузи и проекти. Продайте се скъпо, пазарете се по условия на договори и цени. Така или иначе ще изпълнявате и ще бъдете на подчинение, но поне заплащането да е на ниво. Бъдете внимателни към хората с пороци. Преценете внимателно с кого ще загубите по-малко от личната си самостоятелност. Ще победите, ако промените поне един неравностоен договор.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Родените във втората декада с лекота ще предадат в чужди ръце юздите на собствения си бизнес. Не се обвързвайте на никаква цена. Не е ден за сключване на договори и брак. Нещо заробващо и вредно за вас ще се прадлага в луксозна опаковка. Зад бляскавите фасади и усмивки прозира желанието за манипулация и обсебване. Обмисляйте намеренията си, не споделяйте идеите, от които се надявате да спечелите. Ден на индивидуалистите, които успяват да затворят производствения си цикъл.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес зад всеки хищник стои по-голям такъв. Отнасяйте се внимателно към чуждите идеи, но своите с лекота ще наложите на наивниците. Денят дава предимства на добрите оратори, на тези които умеят да рекламират, да представят в светли краски и най-вредния продукт. За всеки влак ще се намерят пътници. Ще извлечете ползи от тези, които ви се доверят. Ако постъпите лоялно ще спечелите повече, но в една по-далечна перспектива. Проблемът е, че мислим само за днес и за това, което може да спечелим в момента.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Днес не ви трябват съветници и консултанти. Не позволявайте да ви зарибяват с идеи и намерения, които ще работят за чужди интереси. Не очаквайте да ви предложат равностойни договори. Четете дребния шрифт. Обърнете внимание на всеки детайл, който може да обезсмисли останалите усилия. Ден на напразни усилия и в любовта. Ще попаднете в мрежи за наивници на всякаква възраст. Проверката е висша форма на доверие и може да спести провалите и на двете страни. Стойте далече от алкохола и стимулантите.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на неочаквани и неблагоприятни обрати в отношения и лични връзки. Не подписвайте нови договори, не се женете и намалете до минимум зависимостите си от когото и каквото и да било. Ден на паяка, плетат се мрежи, залагат се капани. Отношенията са лишени от взаимност. Всеки си прави сметки, но вашите може да излезат криви. В най-неблагоприятна позиция са родените във втората декада. Може и да спечелите, но със сигурност ще го делите или дадете на друг, който едва ли се е постарал и потрудил като вас.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес влизате в ролята на човека-паяк, правите жестове и услуги, спасявате някого от грешен ход и не търсите награда. Един ще ви нарочи за глупак, друг ще ви поздрави, но е важно вие как се чувствате, какво мислите и на какво се надявате. Ще имате неочаквани проблясъци и идеи, които в следващите дни ще заработят за вас. В момента новостите и блестящите хрумвания не бива да се предлагат на пазара, за да не попаднат в чужди ръце. Не търсете експертно мнение, съавторство и консултации. Печелят индивидуалистите.

 

Работа-6

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ден с негативно излъчване. Попадате в нещастно стечение на обстоятелствата, което позволява на странични хора да извлекат ползи от усилията, любовта и труда ви. Нищо важно да не се предприема, особено под въздействие и натиск. Лош ден за брак. Всяко обвързване е просто връзване за нечии интереси. На много нива ще се действа с подставени лица, ще се използват рекламни примамки, които ще пробутат фалшиви услуги и продукти. Постойте край огън. Опитайте да се освободите от илюзиите.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е тройка. Бъдете готови за преход в нова среда, на нова работа и към нова позиция в обществото. Някой ще замине на работа в чужбина, друг ще се върне и ще си поеме задълженията, но като цяло ще промените начина си на живот, мислите и разбиранията. 2017 ще ви донесе максимално натоварване.

Родените днес няма да пускат кокала на никого. От малки няма да си дават играчките и веротяно ще превърнат близките, братята и сестите си в слуги. Никога няма да знаете какво в същност мислят.

Заченатите днес ще притежават особен магнетизъм, на който никой няма да може да устои. Ще бъдат чаровници и от малки ще се възползват от това.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Радина и Деян даряват зимните дрешки на сина си

Звездното семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков ще дари дрешките на малкия им син Христо за благотворителност. Това съобщи актрисата в своя видео блог, като отбеляза, че тоалетите са набелязани, след ежегодното пролетно почистване на гардероба.

Лиса Джерард пя в София за премиерата на BooCheeMish

Носителката на „Златен глобус“ за музика Лиса Джерард се присъедини към „Мистерията на българските гласове“ за родната предпремиера на новия албум на хора BooCheeMish, която се проведе вчера в клуб “Терминал 1“. Дискът съдържа 12 нови произведения, написани специално за формацията. Това е и първият студиен запис на хорът от почти 20 години насам и ще бъде достъпен на CD, SACD, книжка с два CD, включващи и бонус тракове, плоча и бокс сет. На световния пазар албумът ще се появи утре.

Поли Генова пътува във времето с „Казано честно“

Поли Генова се върна няколко десетилетия назад във времето, за да изпее пред фенове шлагери като „Казано честно“ на Васил Найденов и „Без радио не мога“ на Лили Иванова. Изпълненията й бяха част от първия концерт-спектакъл на джаз формацията BG Vintage, който се проведе в сряда вечерта.