Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за подкрепа и работа повече за другите и в името на обществения интерес. Всеки жест ще е от значение, ще ви сближава с един и раздалечава от друг. На никаква цена не влизайте в скандали и не предизвиквайте такива. Бъдете алтруисти. Не изпадайте в подробности и детайли, не правете сметка кой какво и колко получава. Амбициозните проекти стартирани в този ден ще зациклят, а всичко, което направите с мисъл за някого ще ви донесе късмет и любов. Не подминавайте хора с протегнати за помощ ръце.

Р-4

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ще пролучавате подкрепа и съдействие дори и от непознати. Ден на сърцето и сърдечните работи. Ако дадеш, двойно ще получиш. Обгрижете някого, направете желан подарък и съдбата ще ви върне двойно. Препоръчва се участие в благотворителни, артистични и творчески изяви. Отделете време и средства и за близък изпаднал в нужда. Телецът рядко дава, но ако днес го направите от сърце ще спечелите сърцето на важен за бъдещето ви покровител. Противопоказно е да се товари сърцето с тежка физическа работа и с тежки мисли.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Луна и Нептун образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Битката е между емоции и разум. Синхронизирайте действията си в една взаимно изгодна посока. Не се карайте с никого, не предизвиквайте скандали и точно днес не решавайте имотни и наследствени въпроси. Родените във втората декада ще трябва да направят избор между отговорностите към близките и желанието да доминират и да се доказват в средата си. Приберете се навреме, помислете за семейните нужди и купете желан от някого подарък.

Р-5

П-5

Л-6

К-4

З-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес се дава милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Ако откажете подкрепа, после в труден момент няма да има кой да ви подкрепи. Включете се в благотворителни инициативи и сами ще станете обект на такива. Всички сме свързани с невидими енергийни връзки. На всички нива действа „принципът на пеперудата”. Не започвайте нищо амбициозно, синхронизирайте действията си с близки и колеги и заедно ще успеете повече. Сънищата от тази сутрин са пророчески и ще се сбъднат. Добре е да сбъднете нечии очаквания.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

С общи и целенасочени усилия днес ще се постигне напредък във всяка област. Сега е момента да овладеете антусиазма на колеги и близки, да насочите сили, средства и ресурси в една взаимно изгодна и блага посока. Добре е да кандидатствате по спонсорски проекти. Може да получите чаканото финансиране и подкрепа. Всяко добро дело в момента ще се отчита там някъде във времето и пространството и ще се връща като бумеранг с награда или забрава. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Помогнете както можете.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Зарадвайте някого с подарък направен лично от вас. Ще получите откровение какво е нужно на близките и любими хора и как да подредите работата си така, че колеги и шефове да са доволни и сами да се чувствате добре. В този ден мъдростта побеждава ума и чувствата. Лесно се намират пътища и пътеки дори към тези, с които имате някакъв спор или разправия. Ден за уединение и смирение. Не си позволявайте прояви на злоба и завист. Нищо ново и амбициозно да не се започва. Щадете сърцето и това на околните.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Опитайте да разберете другата гледна точка, да влезете в положението на близки и колеги и да не действате непримиримо. Правете това, за което ви молят, а не това което смятате, че е нужно на другия. Направете желан подарък, такъв който ще зарадва любимия, а не е полезен повече на вас. Помогнете и на непознат изпаднал в нужда. Който не е милостив трудно ще дочака милост в труден момент. Ако нямате пари за подарък, просто проявете състрадание, намерете време и поговорете с някой самотник.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще се събудите с усещане и откровение към какво да се насочите, кого да посетите и как да реагирате в една важна ситуация. Правете всичко по инстинкт. Доверете се на избора на сърцето и не предприемайте стъпки против нечий интерес. Ще се намери третия вариант, който да удолетвори спорещите страни. Търсете път за сближаване. Не тръгвайте прибързано в посока на раздялата и конфронтацията. Днес един малък подарък в точния момент ще свърши много добра работа и ще предотврати назряващите конфликти.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не правете нищо на всяка цена. Смирете гордоста и високомерието. Подкрепете колега и участвайте в благотворителни прояви. Ако се скарате с някого после трудно ще се сдобрите. Сега е момента да се направи компромис. Погледнете ситуацията от другата гледна точка и потърсете път за разбирателство. Вечерта навлизаме в деня на пръстена и колелото. Ще получите нова информация позволяваща от раз да се реши проблема. Полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Идете на козметик и фризьор.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Участвайте в спонсорски програми. Ще привлечете нужните за бъдещето ви хора и може да влезете в благодатна за амбициите ви среда. В този ден е добре да се мисли повече за другите. Обгрижете случаен човек изпаднал в нужда. Ролите може да се сменят и сами да се нуждаете от подкрепа и съдействие. Днес уроците следват един след друг. Ще получите неочакван подарък за нещо направено с любов и от сърце. Разговорите ви ще се окажат полезни и важни за бъдещето. Срещите тази вечер ще ви помогнат да се освободите от голяма тежест.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В момента всеки жест е от значение. Върви програма за взаимопомощ в труден момент. Ако не помогнеш, не чакай подкрепа. Включете се в благотворителни прояви и ако ви помолят за нещо отзовете се и го направете. Към обед ще се появи проблем, който ще решите до вечерта, ако наистина с нещо сте помогнали. Един на друг си връщаме жестовете и дълговете. Да не се водят дела за имоти и делби. Изгладете конфликтите. Днес може да се раздели неделимото и да се намери път към всяко сърце. Ще сънувате пророчески сън.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените във втората декада може да изживеят стресови моменти във връзките и на работното място. Ако се скарате с някого после много трудно ще се сдобрите и помирите. Старайте се да туширате скандалите в зародиш. Замълчете си, дори и да ви провокират. В този ден е добре да обърнеш и другата буза, само и само да има мир и любов. Ще се появи проблем, който до вечерта ще се разраства, но до утре на обед решение ще се намери. Вечерта си поръчайте сън-прогноза, който да ви даде правилния избор, път и посока.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е седмица. В отлив сте. Прекратявате някои приятелски контакти. Завивате зад ъгъла и миналото остава зад гърба ви. Гледайте само напред, не се обръщайте, търсете нови места за лична и префесионална реализиция и изява. През 2019 г. ви чакат победи на новата позиция, която ще завладеете до края на тази година.

Родените днес притежават видими и невидими защити. Ще печелят стипендии и субсидии с лекота. Добре е да се включват в благотворителни прояви, така сами ще стават обект на благотворителност. Ще имат дарба в ръцете и дизайнерски талант. Ще създадат нови техники и технологии на разкрасяване.

Заченатите днес ще имат целителски способности но и склонност към изолация и монашество. Не плачете, ако ще правите бебето.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.