Снимки

Овен 21 март – 20 април

Възникват обстоятелства, които ще ви накарат да вземете важно решение, да прекрачите прегради и ограничения, които до момента сте смятали за непреодолими. Бъдете внимателни. Лесно се губи и отдава енергия. Още по лесно може да се заблудите, ако не прецените добре различните възможности и варианти. Обмислете всеки ход, особено в любовта. Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Не предприемайте важни лични и професионални промени, без да сте ги съгласували с любими, близки и партньори.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден за нови начинания. Няма маловажни неща. Постарайте се да започнете от най-важното, но да не пренебрегнете маловажното, дребното и детайла, които може да преобърнат колата на голямата ви амбиция. От значение е да се концентрирате максимално над това, което правите, да не се разсейвате с много занимания едновременно, за да не изгубите нишката и да останете от два стола на земята. Ако се възгордеете след постигнатия успех ще направите грешен ход и до два дни ще загубите позиции.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се съмнявайте, че всяка ваша инициатива днес ще успее, ще ви издигне на по-висока степен на лично и професионално развитие и ще разреши натрупаните проблеми. Ден на орела, на хората, които имат възможност да видят нещата отгоре, от различна гледна точка и отстрани, и да извлекат ползи от това, което другите не виждат. Преградите са само в ума ви, а на практика днес всяка крепост е превзимаема, както в професионален, така и в чувствен план. Само който не опита, няма да успее. Действайте в посока на личния си интерес.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в първата декада срещат бариери по пътя си и да полагат повече усилия, за да се докажат в отношенията и на работното място. В живота ви се появява неочаквана конкуренция. Не изразходвайте напразно енергията си в разправии. Търсете начин да прокарате идеите си, а не да влизате в единоборства. Лесно може да се изтощите, да загубите и отдадете енергията си в спорове, вместо в реално справяне с належащата работа. Не напрягайте очите. Вечерта си поръчайте сън, който до ви даде решение на проблемите.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 3

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес тръгвате напред, без да се съобразявате с амбициите и желанията на околните. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяко препятствие по пътя си, ще отвеете конкуренцията и ще направите пробив в защитата на тези, които ви пречат и вредят. Ден на орела, на хората с високи цели, стремежи и амбиции. Енергийният ви потенциал нараства и с подкрепата или парите, които получавате. Имате шанс да направите крачка към по-висока професионална и лична позиция. Подпишете нови договори.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят е благопритен за старт не само на важни, но и на дребни и маловажни неща, в които е вашата сила. Разчистете изостаналата работа. До вечерта може да се заемете вече с нови и значими дела. Действайте активно, не се съмнявайте в успеха си и той непремено ще дойде. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете преминете на следващата. Намирате се в подножието на стълбата на успеха, която ще ви изкачи на високи и стабилни позиции. Не прескачайте стъпалата, отделете на всичко необходимото внимание.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Пътя ви и като бягане с препятствия, но ентусиазмът и желанието да се наложите на всяка цена ще ви помогне да успеете и да се класирате на финала с предложения за по-добра работа и възможност да се внедрите в нова бизнес среда. Влезте в открити битки за територии, престиж и влияние. Действията ви от днешния ден ще направят и нужната реклама на новите ви проекти. Насочете енергията си в най-важната за бъдещето ви посока. Ще има опити да бъдете отклонени, но ако вярвате в себе си ще успеете.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес е лесно да се отхвърлят всички съмнения и да се вземе решение за промяна. Небележете новата посока, стартирайте нов проект и лична инициатива. Не се съмнявайте, че ще успеете и ще си върнете загубените позиции и територии на влияние. Някой ще поиска и повече, ще набележи висока цел и методично ще я постигне. Няма невъзможни неща и незначителни такива. Внимавайте с предоверяването. Може да загубите енергия в преследване на химери. Ден за духовно прозрение.  Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за победа над себе си и над обстоятелствата, които до момента сте смятали за непродолими, за даденост и лична политика. Едно по едно отпадат съмненията. Получавате подтик да се отделите и дистанцирате, от места и хора, които спират развитието и личния ви напредък. Днес преградите се лесно преодолими, забраните може да се пренебрегнат, а правилата да се коригират, пренапишат и напаснат в движение на изискванията на момента. Бъдете гъвкави и адекватни и ще извлечете ползи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Концентрирайте се над най-важните си цели и проекти и не се разпилявайте в дреболиите. Ще ви и нужна повече сила, енергия и хъс, за да успеете. Пред вас ще се издигнат крепостите на неразбирането и отричането, на нелоялноста и зависта. Не губете кураж. Действията ви от днешния ден ще помогнат да изкачите важно стъпало по пътя на личния си и душевен напредък. Може да вземете решение, което дълго сте отлагали. Щадете очите, спазвайте диета на всички нива, особено в любовта. Не е ден за изневери.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Слагате край на изчакването и задържането. Този ден ще ви даде възможност да изкачите висок връх в кариерата и личното си развитие, да постигнете отдавна набелязана цел, да спечелите предимства и конкурси. Взимате важен житейски изпит и правите завой в досегашната си политика. Нещо, което отдавна ви притеснява ще се реши по бързата процедура. Натрупванията от миналите дни водят до качествен скок в работата и личната ви изява. Дейставйте активно и си гонете интереса. Ден за духовно прозрение за пътя напред.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес лесно се отдава и приема енергия. Внимавайте с кого контактувате. Може да направите жестове, които да ви изчерпат физически и материално, но може и да намерите някой, който да ви зареди с енергия, пари и ентусиазъм. Битката за енергия и енергийни проекти навлиза в нова фаза. Имате шанс да разрешите проблемите си по неочакван е безболезнен начин. Ден на гениални хрумвания, на скок в представите и възможностите, които ще ви отведат на по-висока позиция на работното място и в обществото.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е тройка. Очертава се преход в нова среда и в нова пазарна ниша. Вървите към нова работа и ново място, където да се развивате и  реализирате. Ще ви се получи. Натоварването ви за 2017 г ще бъде максимално, затова намерете време за почивка в настоящата година.

Родените днес не знаят какво е страх, не признават огрониченията и методично ще се изкачват към целта, която са си поставили. Притежават огромен енергиен потенциал. Ще увличат и другите с ентусиазма си. Не се опитвайте да ги отклонявате от целта им.

Заченатите днес ще се опитват да достигнат непостижимото. Ще правят опити пак и пак, докато се изтощят, но няма да се отказват. В края на живота си ще получат духовно просветление.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.