Снимки

Овен 21 март – 20 април

Светла събота и Томина неделя за всички нас. Не влизайте в разправии и конфликти в съботния ден независимо от провокиращите обстоятелства. Насочете важните си срещи и посещения за неделя. Всичко предприето ще тръгне по план, ще намерите каквото търсите, а и някой, който отдавна ви търси, ще ви намери. Отдавна протакани дела и начинания ще тръгнат в този ден, ще получите творческо вдъхновение след посещение на приятно място и срещи с ведри хора. Вечерта Венера и Луна са в благословен съвпад, който ще покровителства тенденцията за зачеване. На 24-ти задействайте нови програми и начинания, работете върху сделки с недвижими имоти. Във вторник е добре да се огледаме и ослушаме, да проверим как стоят нещата в посока на престижните ни проекти. Нещо ще се промени в негативна посока, не рискувайте излишно и се пазете от съветите на хора, които имат различен от вашия интерес. На 26-и между 6,43 ч и 15,17 ч Луната дефилира в своя 30-и лунен ден. В тези часове може да направите крачката, която ще зависи само от вас и за която не бива да се съобразявате с другите. Съдбата ни оставя на собствен ход, доброто и злото не се намесват и не дирижират живота ни. Станете диригент на собствената си амбиция. На 27-и оставете интуицията да ви води, а на 28-и стойте далече от хора, които могат да ви вкарат в конфликти. Венера навлиза във вашия знак.


Телец 21 април – 20 май

22-ри е денят на голямото суетене. Трудно ще вземете решение. Посетете хората, които винаги са ви помагали в критичен момент със съвет и лична благословия. В неделя всичко предприето ще тръгне в благоприятна за вас посока. Дори и да сбъркате нещо, ще се окаже, че точно така е трябвало да постъпите. Преградите са лесно преодолими, особено тези в ума. Препоръчват се водни процедури. Вечерта носи вдъхновен любовен привкус, който ще стимулира и творческото ви вдъхновение. В понеделник финализирайте имотна сделка. Може да откриете отдавна търсеното жилище или място, където да развивате дейността си. 25-и носи тежка енергия. Може да се стигне до сблъсъци и в световен план. На това новолуние пет планети се събират на провокативната граница между Овена и Телеца, където са родени най-големите диктатори, които светът познава. Пазете се от манипулация. На 26-и може да си позволите крачка в посоката, която е важна лично за вас, за амбициите и сърдечните ви желания. На 27-и може да направите изгодна сделка и да изпреварите действията на конкуренцията. В тези дни говорим само за печалби, любовта е на втори план. Ретроградно движещата се Венера напуска Телеца и се приютява при сексуалния Овен. Ако мислите само за пари, ще останете на сухо в любовта, но когато ги спечелите, тя ще се върне.


Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата декада ще изживеят неприятен съботен ден с проблеми и спънки, които ще предизвикат разправии и скандали. Не се препоръчват колективни инициативи. Все някой ще закъснее, а друг ще подпали огъня на недоволството. В неделя не мислете за работа, а поработете на любовния фронт. Вероятни са изневери и разочарования, но повече за родените в последните дни на зодията. В този ден старото среща младото, но всеки ще намери за какво да остане при другия. В понеделник всяко начинание ще получи награда, ще продължи успешно, ще ви осигури стабилност на доходи и връзки. Действайте изпреварващо. 25-и е зареден с агресивна енергия. Тъмните сили ще се възползват от слабостите ни и ще ни вкарат в капани. 26-и дава възможност да подновите стопирана дейност и да предприемете крачка в посоката, която отдавна ви привлича. В този ден нито доброто помага, нито лошото може да ни навреди. Направете това, което отдавна искате да задвижите и постигнете в бизнеса и в живота. На 27-и е лесно да отделите полезното от вредното, но големите амбиции заслепяват. 28-и е ден на пророчества и осветяване на тенденциите за бъдещите събития. Съвпадът на Меркурий, отговарящ за човешкия ум, с Уран - планетата на космическия разум, ни позволява да уловим тенденциите за бъдещото ни развитие.


Рак 22 юни – 21 юли

Чудесен уикенд и за вас. Съботният ден ще ви зареди с вдъхновение, с възможност да се изплъзнете от зависимостите и да отидете, където отдавна ви е отвело сърцето. Не спорете, поклащайте глава в знак на съгласие, а ако се отвори възможност, бягайте по тъча на личните си желания. В неделя всичко ще се развие много добре за вас, ще постигнете нещо непостижимо и ще получите подкрепа в труден момент. Ден на водата, добре е за закалителни водни процедури. Вечерта късметът ще проработи за калените в любовните авантюри. На 24-ти работете за деца и наследници. Каквото купите или придобиете като собственост, ще работи за интересите на вашите наследници, а не лично за вас. Подсигурете децата с имот и жилище. За родените в третата декада 25-и ще бъде един от най-проблемните дни за месеца. Нещо неприятно напира да се случи. Съдбата ви дава знаци кое може да се развали и къде да не пипате и да не ровичкате. Вероятни са проблеми във връзка с главата. Тенденцията е към прединсултни състояния. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. 26-и ви дава повече степени на свобода, отдъхвате си от някого и нещо. Може да спечелите неочаквани пари. На 27-и оставете интуицията да ви води, тръгнете по линията на предчувствията. 28-и е денят на бунтарите, предстоят революционни обрати.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 22-ри е противопоказно да се провеждат колективни инициативи. Губите си времето в празни приказки. В този ден никой никого не слуша, а се опиянява от собственото си говорене. Тълпата е неуправляема. Препоръчва се пост и въздържание. Посетете учителите си. Отложеното за неделя ще мине както сте го планирали, с повече екстри и възможности, отколкото предполагате. Навлизате в чудесен двудневен период, в който много от проблемите ви ще се изчистят и разрешат, ще се радвате на успешни срещи и материални придобивки. В понеделник може да рестартирате стари проекти и да спечелите дело. Най-добрият ден за покупка на недвижим имот и финализиране на брокерска сделка. 25-и дава предимство на силните. Ще се пускат фитили, целящи да провокират и тестват общественото мнение. Родните в третата декада ще имат ползи от конфликтите между други двама. Не предприемайте нищо, съдбата ще се погрижи за вашия интерес. На 26-и правите грешен ход, ако не бъдете себе си и не направите това, което смятате за правилно. Не се съобразявайте с никого. На 27-и първата мисъл е вярна, после нещата се разводняват и се взимат грешни решения. На 28-и бъдете разпоредителни, в противен случай ситуацията ще се управлява от лакеите и шутовете, които сте си назначили или с които сте се сдобили във времето назад.


Дева 23 август – 22 септември

На 22-ри идеите ви ще бъдат окупирани и копирани от конкуренцията. Бъдете внимателни в споделянето. Един от критичните дни за месеца. Лесно се провокират конфликти, ругаем се по незначителни поводи, влизаме в преразход на сили и средства. Неделният ден ще ви отведе на приятно място, но там нещата може да се провалят, ако не сте с правилните хора. Съдбата ще ви даде знак с кого трябва да скъсате и с кого да продължите. 24-ти е ден с вдъхновяваща, оздравяваща и зареждаща енергетика. Някой ще зареди и банковата ви сметка, а това ще ви накара да почувствате облекчение. Може да се теглят кредити и да се купува имот. Следете кръвното и пазете очите. Ще сънувате пророчески сън. Във вторник енергетиката е на кота нула. Нищо съществено да не се предприема. Неблагоприятно за раждане със секцио. Ще се раждат деца с нестандартна ориентация и поведение. На 26-и всеки на своето ниво може да постъпи както му се иска и му харесва. Кармичните връзки не работят, оставени сме на собствен ход. На 27-и ставате с точното усещане за полезното и вредното. Доверете се на сигналите на тялото. Яжте каквото ви се дояде, бъдете с тези, които обичате от все сърце. Може да извадите късмет и от лотарията на живота. Не отклонявайте поръчки и покани. На 28-и скандалите са почти неизбежни за родените в първата декада.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не предприемайте важни дела в съботния ден. Посетете за консултация и съвет човек, на когото вярвате и се осланяте. Този ден сваля маските, казваме си неща, които е трудно да се преглътнат. Не се препоръчва участие в дебати. Вечерта е вдъхновена, записвайте хрумванията си. Неделният ден е благоприятен за пътуване, за опознаване на нови места и хора. Направете водни процедури, мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Посаденото в градината ще се хване и ще даде богата реколта. Вечерта Луна и Венера блестят заедно на небосклона. Дано и вие сте до любимия човек. Понеделнишки се решавате на ход, който отдавна подготвяте. Добре е за сделки с недвижим имот. Обезпечавате деца и внуци. Родените в третата декада ще изживеят нещо тежко и мъчително във вторник. 25-и е денят на хидрата, поглъщаща Луната преди точното новолуние. Нищо съществено да не се предприема. Стойте настрана от всичко, което може да ви навреди и разболее. Не споделяйте идеи и намерения, не планирайте запознанства и старт на нови дейности. 26-и дава на всеки възможност да бъде себе си и да постъпи както му харесва. 27-и идва с прозрение за вредите и ползите от определени ваши намерения и действия. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на него. На 28-и сте на път да завладеете нова пазарна ниша. Действайте от позиция на силата, не се бавете.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се чудесен уикенд с възможност да излезете извън рамките на ограниченията, да бъдете на приятно място с близки на сърцето ви хора. Съботната вечер е заредена с вдъхновение и любов. Правите нужните връзки и в живота ви се появява точният човек. 25-и е денят, в който всичко при вас може да тръгне по вода, да се преодолеят рамките и ограниченията и да се поеме курс към по-добър и уреден живот. Доверете се на интуицията, пътувайте. Вечерта може да направите и бебето. Понеделнишки сте заредени с енергия, позволяваща да задвижите процедура, от която сте се притеснявали. Може да изкарате добри пари и от брокерска инициатива. Ден за покупка или капариране на жилище и имот. Във вторник властват тъмните сили, изплуват на повърхността негативните ни мисли и желания, които ще ни създадат проблеми. Останете, където сте, не предприемайте нищо важно. В следващите два дни Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Ще водите тежки битки за насъщния. Участвайте в конкурси. На 26-и дайте най-доброто от себе си. Не се съобразявайте с наложените забрани, ако чувствате, че пречат на личното ви развитие. 27-и идва с усещане за полезното и вредното. Това, към което имате приятно усещане, е правилният път и избор. Яжте само това, което ви се дояде. На 28-и всичко ще се постига със скандал и фасони.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада ще изживеят тежки моменти в съботния ден, особено ако се опитват да се надприказват с някого и да наложат мнението си. Много енергия ще отиде в неприятни разправии. В неделния ден проблемите ще са повече за родените в последните дни на зодията, и то поради неотстъпчивостта на близки и любими. Пътувайте, отдалечете се от проблемите и може да намерите правилното решение. Желателно е в този ден да си върнете дълговете, но не само паричните, а и тези, изискващи обич и внимание. 24-ти дава стимул за развитие, определя печеливша за вас посока и ви дава възможност да направите силен ход. Нищо не може да ви спре, ако искате да тръгнете в нова посока. На 25-и печелите, ако не се съобразите с никого. Вероятно е да подложите крак на колега и да вземете за себе си повече екстри. 26-и е благодатен ден за нови начинания, които сте подготвили и уговорили от доста време. Каквото се посади в тези дни, ще се хване и ще ви дари с богата реколта. И мислите ви са окрилени от вдъхновение, даващо възможност да се внедрите в перспективна среда. Не търсете подкрепа и не допускайте намеса. Ненамесата е особено важна в този ден. На 27-и се залагат тестови програми. Ще почувствате кое е важно и кое не. На 28-и сами ще си създадете проблеми и ще предизвикате нечия агресивна реакция. Вероятни са инциденти.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Както и да постъпите в съботния ден, все ще влезете в преразход на сили, средства и пари. Поне си създайте условия за приятни моменти и релакс. Пътувайте, резервирайте си почивка на приятно място и за неделя планирайте водни процедури. 25-и ще ви донесе приятни моменти и вести, които ще помогнат да излезете от зациклена и проблемна ситуация. Вечерта сте на път да си създадете любовни проблеми и да влезете в интриги. Чакат ви два трудни дни, в които ще изживеете доста негативни и рискови моменти. На 24-ти нищо не бива да се унищожава. Пазете квитанции и бележки. Ще се окаже, че до дни ще ви потрябват. Не сечете дървета и не подарявайте цветя. Пазете очите и следете кръвното. До сряда не вадете зъб по възможност. Не се препоръчват и оперативни намеси в областта на главата. На 25-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. От няколко страни ще ви атакуват, може да загубите престижни позиции и да ви елиминират на конкурс. Но като се събудите на 26-и, знайте, че ви чакат дни на победа и възход. Родените до 1 януари може да имат неочаквани печалби в този ден, а за другите 27-и ще донесе награди и поощрения. Излизате от невървежа и на 28-и поставяте ултимативни условия. Каквото и да сте загубили до сряда, ще си го върнете или ще получите нещо, което струва много повече от загубеното и пропуснатото.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не се срещайте с много хора и не планирайте публични изяви в съботния ден. Лесно се стига до конфликти и празно бърборене, което разводнява нещата и увеличава дистанциите. Пресечете вредните за вас и за семейството ви контакти. Вечерта останете сред свои, а за неделя планирайте пътувания към приятни и вдъхновяващи места. Препоръчват се срещи с учители, треньори и наставници в една или в друга област. В неделната вечер е време за среща с любовта, а и бебето може да направите. 24-ти дава възможност да намерите обект, офис или имот и да си подсигурите база за бъдещо развитие и самостоятелна дейност. На 25-и енергията е на кота нула. Лесно се влиза в капани. Не насрочвайте важни и отговорни срещи и не приемайте нови предложения. Не теглете кредити и не си позволявайте да изпаднете в зависимост от някого и нещо. На 26-и родените в първата декада ще имат повече разходи. Този ден се свързва със свободната воля. Направете това, което ще ви освободи от зависимости и ограничения. Ще е трудно, но не и невъзможно. На 27-и не си позволявайте компромиси. Ако нещо ви настройва на внимание, значи има за какво. Очаквайте опити за намеса. Интуицията ще ви даде правилен съвет. На 28-и печелите тежки битки и елиминирате конкурент. Ден на прозрение за бъдещето. Идват ви блестящи идеи, които ще донесат печалби.


Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луната е във вашия знак. Съботната вечер носи вдъхновение и дава решение на проблемите от деня. Пазете се от контакти с много хора. Не заставайте на ничия страна, за да не си докарате неприятности. Ако споделите идеите си с някого, той ще ги реализира преди вас. В неделя е време за почивка, пътувания и приятни моменти с любимите хора. Близо до вода ще получите вдъхновение. Луна и Венера са в съвпад във вашия знак. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Чудесен момент за любовни срещи и запознанства. В понеделник с лекота се уреждат имотни и наследствени дела. Може да намерите жилище или офис. Капарирайте без протакане и не позволявайте друг да ви отмъкне сделката. 25-и е ден на обрати и подмолни действия. Може да изпаднете в изолация. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. На 26-и правите силен ход и печелите допълнителни пари. Реализираните идеи от миналото ви правят актуални в момента и ви осигуряват предимство за бъдещето. На 27-и ще се събудите с ясно усещане за правилната и грешната посока, за това какво е полезно или вредно за вас. Ден на устата. Доверете се на усета си, яжте само това, което ви се яде. На 28-и още от сутринта започват проблеми. Родените в първата декада да не предприемат нищо рисково. Вероятни са травми и травмиращи ситуации. Спазвайте правилата.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.