0

С ветовноизвестният мюзикъл „Алиса в Огледалния свят“ ще бъде представен за първи път на българска сцена. След успеха на „Котешката банда”, който вече повече от година се играе из цялата страна, екипът на “Бон-Бон мюзик” се заема със следващото си предизвикателство.

Световноизвестният мюзикъл „Алиса в Огледалния свят“ ще бъде представен за първи път на българска сцена. След успеха на „Котешката банда”, който вече повече от година се играе из цялата страна, екипът на “Бон-Бон мюзик” се заема със следващото си предизвикателство.

Над 50 деца от група „Бон-бон“ на възраст между 4 и 15 години ще вземат участие в режисирания то Бисерка Колевска спектакъл. Той ще бъде изигран дебютно на 14 март в „Сити Марк Арт Център“. “Алиса в огледалния свят” не е представян в България досега, премиерата му се очаква да бъде събитие, заради голямото предизвикателство, което дължим на безграничното въображение на авторите й“, издават от екипа на мюзикъла у нас. Той се допълва още от хореографката Жасмина Стоянова, вокалните педагози Рози Караславова, Яна Балева и Елизабет Нешева, студиото LaTiDa records и художничката Златка Вачева. След премиерата мюзикълът, вдъхновен от романа на Луис Карол ще обиколи и няколко града от страната.